Bildirim
NE OLUR OYUN ÖNERİN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle terbiyeni takın. b*k cümlesini sil oradan. öneri konusuna gelince mario yu öneriyorum 384 mb ekran kartı ile ancak bu oyunu oynayabilirsin _____________________________
-
o sistemle 'gerçek' oyun oynamayı bekleme. _____________________________ -
Bu sahte üyelikler ne çok türedi son dönemde ya.... _____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS -
Oyun önerisi alıp foruma birdaha uğramayan ergenlerden işte boşverin. _____________________________ -
Bunlara bir önlem almak lazım... _____________________________ Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings
-
Şu konuşma tarzınla kimse sana oyun önermez. Bazıları cevap yazmıs ona şükret. Biraz saygılı ol. _____________________________ Dün herzaman yarından önemlidir çünkü bugün yaptıklarımız gün gelip dün olabilir ama dün yaptıklarımız asla yarın olamayacaktır.
Barış Baştürk -
nedir bu liselilerden çektiğimiz... _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
nedir bu liselilerden çektiğimiz...
bende liseliyim ;) o insanın kendini geliştirmesine bağlı.. :)_____________________________ Dün herzaman yarından önemlidir çünkü bugün yaptıklarımız gün gelip dün olabilir ama dün yaptıklarımız asla yarın olamayacaktır.
Barış Baştürk -
herkes üstüne alınmasın
herkes üstüne alınmasın
:-D_____________________________ Dün herzaman yarından önemlidir çünkü bugün yaptıklarımız gün gelip dün olabilir ama dün yaptıklarımız asla yarın olamayacaktır.
Barış Baştürk -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
nedir bu liselilerden çektiğimiz...
Liseli bile değildir._____________________________ Hobilerim arasında tabiki de kitap okumak ve müzik dinlemek var. -
-
-
süper mario _____________________________ -
bütün sistemini değiştir bir an önce ! _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zobzon159
ABİLERİM ŞİMDİ BENİM PC BİRAZ ESKİ BEN FPS OYUN SEVİYORUM
384MB ONBOARD EKRAN KARTIM VAR YONGA TÜRÜ NEYSE ARTIK İNTEL[R] GMA 3100 YAZIYO
2GB RAM VAR 3.02 GHZ PENTİUM 4 CPU 3.00 GHZ DİYO NE BOK BİLMİYOM AMA BU ÖZELLİKLERDE EN GÜZEL
OYUN NEYSE VERİRMİSİNİZ LÜTFEEN

Öyle olur olmaz oyunlar önermeyelim kardeşimize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 31 Aralık 2011; 18:49:49 >
-
al bunu oyna tam tarzın olabilir.http://www.evoyunu.com/kaka-yap.html _____________________________ -
YAW ARKADAŞLAR LİSE 3 NCÜ SINIFIM ONU GEÇİNDE
İNSAN GİBİ OYUN ÖNERİN PC KÖTÜ OLABİLİR AMA HALF LİSE EPİSODE one ı KALDIRIYOR
VEDE FORUMU TERKETTİĞİM FİLANDA YOK Bİ İNSAN OLUN YAW KURSA GİTTİM CUMARTESİ 14 SAAT
KURSUM VAR BENİM HABERİNİZ VARMI ÜSTÜME GELMEYİN BU KADAR :D Bİ TANECİK BOK KELİMESİ YAZDIK DİYE AAAA
AYIP YA :D_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: inexplicable
bütün sistemini değiştir bir an önce !
abicim param yok nasıl deiştiriyim :D
ne olur varsa bildiğiniz bişiler :D ne olur söyleyiverin_____________________________
Benzer içerikler
- solo leveling arise overdrive türkçe yama
- hidden blade
- mafia 2 kaç bölüm
- cs 1.5 bot atma
- steam pubg hile
- cs2 bunny kodu
- battlefield 6 sistem gereksinimleri
- cs2 wallhack kodu
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- valorant hesap aç ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler