Şimdi Ara

Ne Olur Bana Kiralık Ev Bulun Millet :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sahibinden,hürriyet,milliyetemlak,emlak net falan hepsine baktım doğru dürüst ev bulamadım.bulduklarım da ya soyguncu,ya kız öğrenci istiyor tokatta başka ev linki bulabilecek arkadaş var mı.okumaya gidiyorum.çok da pahalı olmasın.250-350 tl arası falan olsa iyi olur.ama belki eşyalı falan olursa 500-550 de olabilir ama ne kadar ucuz olsa o kadar iyi olur.saolun şimdiden

• evde karı da olsun mu yeğen?
  • Dalga geçiyorsun heralde biz nasıl ev bulalım sana
  • Bulursun elbeeet
  • Ankarada her türlü ev eşyası konusunda yardımcı olurdum ama Tokat bayağı bir uzak, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

evde karı da olsun mu yeğen?

gerek yok kız arkadaşım var.ev niye tutuyorum zaten zaten bilerek onun yanına tercih ettim.tokatta bir tane apart var o da erkek apartıymış kız giremez üstelik 550 tl yemek hariç

quote:

Orijinalden alıntı: enisberk

Dalga geçiyorsun heralde biz nasıl ev bulalım sana

nette link bulabilirsiniz diye demiştim. emlakçı mı gezin dedik

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Ankarada her türlü ev eşyası konusunda yardımcı olurdum ama Tokat bayağı bir uzak, kolay gelsin.

saol kardeşim ben de ankaradan gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 20 Ağustos 2011; 21:13:37 >

• Pardon bir an düşününce çok garip geldi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK NEDEN ZOR ULAN?!?!?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu hiç
  • http://www.sahibinden.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 20 Ağustos 2011; 21:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

http://www.sahibinden.com

quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

ya sahibinden,hürriyet,milliyetemlak,emlak net falan hepsine baktım doğru dürüst ev bulamadım.bulduklarım da ya soyguncu,ya kız öğrenci istiyor tokatta başka ev linki bulabilecek arkadaş var mı.okumaya gidiyorum.çok da pahalı olmasın.250-350 tl arası falan olsa iyi olur.ama belki eşyalı falan olursa 500-550 de olabilir ama ne kadar ucuz olsa o kadar iyi olur.saolun şimdiden

• Kimsenin vakit ayırıp da bakacağını sanmıyorum. Sen zaten bakmışsın, biz ekstra neye bakıcaz ki ?
  • başka siteler vardır diye.neyse artık kayıt zamanı gidip bulabilirsem bulayım ne yapayım
  • söylemeyi unutmuşum.aradığım ev merkezde olmalı.erbaa,turhal,zile,niksar falan ilçeymiş orası.kampüse gideceğim için en yakın kampüs dolmuşları merkezde varmış.merkezden ev tutacağım yani.saolun arkadaşlar
  • Öğrenciye ucuza ev verilmez.Ben olsam bende vermem.100-200 fazlaya ve senetle verilir.Yoksa evi talan ediyorlar.Kendi öğrenciliğimden sonra ev sahiplerine hak verir oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Öğrenciye ucuza ev verilmez.Ben olsam bende vermem.100-200 fazlaya ve senetle verilir.Yoksa evi talan ediyorlar.Kendi öğrenciliğimden sonra ev sahiplerine hak verir oldum.

aslında soğuk kanlı biriyimdir.okulda pek arkadaş edinmem.bir tek kız arkadaşım var eve o gelecek.erkek falan gelmez.zaten ikinci öğretimim bi tane 500 e full eşyalı buldum olmadı onu tutcam da daha ucuza bulmak çin arıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-tokat-karsiyaka-full-esyali-ara-kat-kiralik-daire-53505015/detay/

• quote:

quote:

Öğrenciye ucuza ev verilmez.Ben olsam bende vermem.100-200 fazlaya ve senetle verilir.Yoksa evi talan ediyorlar.Kendi öğrenciliğimden sonra ev sahiplerine hak verir oldum.

aslında soğuk kanlı biriyimdir.okulda pek arkadaş edinmem.bir tek kız arkadaşım var eve o gelecek.erkek falan gelmez.zaten ikinci öğretimim bi tane 500 e full eşyalı buldum olmadı onu tutcam da daha ucuza bulmak çin arıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-tokat-karsiyaka-full-esyali-ara-kat-kiralik-daire-53505015/detay/

4 sene okuyacaksan boş ev tut içindekileri sen alırsın.Eşyalı ev zor oluyor.Dandik eşyaları eve koyuyorlar bozuluyor, kırılıyor.Son sınıflardan ucuza ev eşyası alırsın.Nakliye parası fazla tutacağından eşyaları memleketlerine götürmek istemezler.

• quote:

quote:

quote:

4 sene okuyacaksan boş ev tut içindekileri sen alırsın.Eşyalı ev zor oluyor.Dandik eşyaları eve koyuyorlar bozuluyor, kırılıyor.Son sınıflardan ucuza ev eşyası alırsın.Nakliye parası fazla tutacağından eşyaları memleketlerine götürmek istemezler.

2 yıllık yazdım ama sırf fantazisine.ailem git oku diye.polislik istiyorum ben bu sene bir iki netle kaçırdım tarih ve coğrafya yüzünden.bu sene full pmyo kasacağım kazandığım anda bırakırım okulu zaten.ama başkalarıyla aynı odada falan da kalmak istemediğim için ev tutuyorum.ayrıca kız arkadaşım da gelip gideceği için tabi.yurda sokmuyorlar tüm kış sokakta gezilmez tokatta bu son sınıflardan eşya fikri iyiymiş.benim kayıt 6-9 arası.gittiğimde bulur muyum ki.bir de iki yıllık bir bölüme birincilikle girmişim burs çıkar mı ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 yıllık yazdım ama sırf fantazisine.ailem git oku diye.polislik istiyorum ben bu sene bir iki netle kaçırdım tarih ve coğrafya yüzünden.bu sene full pmyo kasacağım kazandığım anda bırakırım okulu zaten.ama başkalarıyla aynı odada falan da kalmak istemediğim için ev tutuyorum.ayrıca kız arkadaşım da gelip gideceği için tabi.yurda sokmuyorlar tüm kış sokakta gezilmez tokatta bu son sınıflardan eşya fikri iyiymiş.benim kayıt 6-9 arası.gittiğimde bulur muyum ki.bir de iki yıllık bir bölüme birincilikle girmişim burs çıkar mı ki.

2 yıllıksa ilk yıl eşya alırsın veya 2 yıl boyunce eşyalı evde oturursun.Burs çıkar 1. öğretimsen karşılıksız çıkar mı bilmem.
    2. sınıflar çoktan gitmiştir evkur gibi dandik yerlere ucuza eşyaları satmıştır.Geçen sene bizim bir arkadaş 400 liraya tüm eve eşyalarını almıştı.Normalde buzdolabını o paraya zor alırsın.Şansın varsa bulursun ben eşyalı ev tuttum 3 arkadaşla hem de senet karşılığı evimin bir eşyası bozulsa sıkıntı çekiyordum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.