Şimdi Ara

Ne olmuş bu kadroya fenerbahçe universal...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FAFAO nerede ve diğerleri?

• Logan Tom yok Claudinho yok Teknik direktörümüz yok hepsi milli takımlarında
    Fofao kazması gitti,yerine gelen oyuncular muhteşem,takım yedeğin yedeği kadroyla çıktı ona rağmen tam kadro eczacıya karşı çok iyiydi,ben çok beğendim,Yeon Kim 10 top aldıysa 8'ini öldürdü,gelecek olan 2 oyuncumuz (2 ay sonra takıma katılıyor maalesef) dünyanın sayılı isimlerinden,yani herşey fazlasıyla yolunda,ben 3-0 eczacı alır diyordum az daha maçı çeviriyorduk,bu sene lig çok güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariel Ortega

Logan Tom yok Claudinho yok Teknik direktörümüz yok hepsi milli takımlarında
    Fofao kazması gitti,yerine gelen oyuncular muhteşem,takım yedeğin yedeği kadroyla çıktı ona rağmen tam kadro eczacıya karşı çok iyiydi,ben çok beğendim,Yeon Kim 10 top aldıysa 8'ini öldürdü,gelecek olan 2 oyuncumuz (2 ay sonra takıma katılıyor maalesef) dünyanın sayılı isimlerinden,yani herşey fazlasıyla yolunda,ben 3-0 eczacı alır diyordum az daha maçı çeviriyorduk,bu sene lig çok güzel olacak

Şöyle izah edeyim birde :

Alex - Yobo - Emre - Volkan - Stoch - Aykut Kocaman olmadan tam kadro TS'ye karşı maç yapmaktan farksızdı bu maç,2 ay sonra takıma LOGAN TOM - FABİANA CLAUDİNHO - ZE ROBERTO katılıyor - NAZ iyileşiyor,yeniden uçuşa geçiyoruz,yani yedek takım bile çok iyiydi,uzun uzun yazma sebebim gelip bu basit yenilgiden pay çıkarmaya çalışanların olacak olmasından

• bu sezon için çok daha fazla umutluyum takım oyununu seven oyuncular alındı

dünyanın en iyi 2inci smaçorü alındı (bana göre ) fabiana

takımın neredeyse tamamı yoktu zaten bugün
    logan tom-fabiana-naz-hatta kim daha yeni geldi alışamadı..

ilk 6dan sadece 2bucuk oyuncu vardı kim daha tam hazır değil..

kim-fabiana-eda-sokolova eğer form yakalarlarsa duman ederler ortalığı söyleyim
    ben bu yıl en kötü şampiyonlar ligi finali ve tr şampiyonluğu bekliyorum

ben aslında hiç bir zaman iddaalı konuşmam ama bu defa güveniyorum bu takıma

hala anlamayan varsa bu şekilde anlatayım futbol takımında alex-emre-gökhan-volkan-yobo-ziegler yok demek bu eksikler
  • Eksik çıktık maça.

2. seti sanırım 23.-18'den verdik. Şu kadroyla bile kazanabilirdik.

Şampiyonuz kısmetse.
  • quote:

kim
    istediği gibi top alamadı ki zaten hızlı ve yukarı top istiyor ama seda bunu hiç yapamadı ki
    kim de gamova gibi yukarıdan vuruyor eğer uyum sağlar ve form tutarsa durdurması neredeyse imkansız bir oyuncu
  • işin güzel olan yanı da bu kadar zorluğa ve haksızlığa rağmen hala çok çok iyi takımlarımız var
    voleybol bayanlar ve erkeklerde en iyi biziz
    basbetbolda birazdaha güçlü rakiplerimiz var ama hala şampiyon olabilme şamsımız yüksek
    futbolda bence devre arası 1forvet ve önlibero takviyesi ile şampiyonluğun en iyi adayıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmmm çok iyimiş ozaman içimi rahatlattınız osmokroviçte gitti sanırım iyi millatlarını doldurmuştu zaten bana göre osmokroviç :)
    ze robertonun milli takımındakimi fabiana geldi inanamıyorumm takımın en iyisi bence o ntvsporda izlemiştim maçlarını.

http://www.volleywood.net/volleyball-features/the-other-side/fabiana/

• Yeni mi anladınız sıradan olduğunuuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud van dilmen

Yeni mi anladınız sıradan olduğunuuzu

Sen hiç dünya şampiyonu olan sıradan bir takım gördün mü?
  • quote:

offf..
  • quote:

devamlı yenilmekten bıkmadınız sanırım
    eğer bildiğiniz başka spor dalı varsa biz her zaman hazırız
  • http://www.volleywood.net/volleyball-features/the-other-side/the-other-side-of-logan-tom/
    buyur burdan yak kimleri almışız biz :) ilgi tavan yaptı resmi sitemizde yayınlansın şu fotolar bak nasıl maçlara geliyorlar :) ataşehir ülker city de oynuyacaklar aralıkta ora bile dolar her maç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 9 Ekim 2011; 21:16:47 >
  • 2. set çok çekişmeliydi aslında ama Eczacıbaşı iyi çevirdi. Diğer setlerde 1 set dışında zaten rahat aldılar, fb 2. sette öndeyken kaybedince konsantrasyon sorunu yaşadı neyse tebrikler Eczacıbaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Hmmm çok iyimiş ozaman içimi rahatlattınız osmokroviçte gitti sanırım iyi millatlarını doldurmuştu zaten bana göre osmokroviç :)
    ze robertonun milli takımındakimi fabiana geldi inanamıyorumm takımın en iyisi bence o ntvsporda izlemiştim maçlarını.

http://www.volleywood.net/volleyball-features/the-other-side/fabiana/

evet aynen o fabiana brezlyanın en iyi 2 oyuncusundan birisi

ve solokova dışında as kadromuz sanki dünya güzellik yarışmasına falan katılacak derece de güzeller..

• quote:

Orijinalden alıntı: Merseyside

quote:

Sen hiç dünya şampiyonu olan sıradan bir takım gördün mü?

Niye cevap veriyorsunuz ki?

Şikayet edin, temizlenecekmiş provokatörler bölümden. Temizlensin.

Çok üzüyor başarılarımız bazılarını. Başarılı olduğun için Süper Kupa Finali oynarsın.

Hem erkekler hem kadınlardan çok iyi başarılar bekliyorum bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Step-Speed

quote:

kim
    istediği gibi top alamadı ki zaten hızlı ve yukarı top istiyor ama seda bunu hiç yapamadı ki
    kim de gamova gibi yukarıdan vuruyor eğer uyum sağlar ve form tutarsa durdurması neredeyse imkansız bir oyuncu

Aynen katılıyorum, Kim'e iyi pas verilmedi. Sayılı smaçörlerden kendisi, ayrıca hızlı oynamayı seven bir isim. Takım tam kadro olsun, Kim lige damgasını vuracaktır.

• quote:

Hayatında voleybol maçı izlememiş adam geliyor sırf provakatörlük olsun diye "" çekiyor. Yazık...
  • Ne olmuş? Ligde 17/17 yaptılar, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeler :D

Konu bir kaç ay önce açıldıysa da yazayım dedim yine de

Bugün İller Bankasını eze eze yendiler Kim oynamadı bile :)

Takım efsane olma yolunda.
  • İyi oynuyorlar kupayı alacak güçteler...Bayanlarda iş çok erkeklerde yok :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.