Şimdi Ara

Ne Olmasını İsterdiniz Hayaliniz Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cok param olsun isterdim derhal suanki hayatimdaki her seyi degisirdim cok sevmeme ragmen antalyadan da giderdim para olsun da antalyasi batsin

Olmadi abd greencardi ciksin isterdim gider hayat kurardım ilmek ilmek ilk zamanlar tabi cok zor olur ama zamanla oturur günde 8 10 saat uber yapardim 1 saat spor 9 saat uyku bitti gitti

Daral geldi artik suanki hayatimdan

Şöyle bi 10 milyon dolarım falan olaydi ne güzel olurdu la

Ailemden çok bunaldim artık yıllardır kahirlarini cekiyorum bir teşekkür yok ne babadan ne kardesten aksine en en en katlanamadigim sey olan nankörlükle karşılaşıyorum bugün bütün günümü onlara heba ettim üstüne papara yedim ikisinden de

Kardeşime 8 senedir bilfiil anne baba gibi bakiyorum cocukken de inanilmaz emek verdim 18 yılım ful ona odakli gecti
    Babam desen 1 dediğini 2 etmedim bir kere bile sozunden cikmadim utandirmadim meslek okul ne dediyse yaptım

Ama yok bunlar adam olmuyor aga aile maile bos is bana yazilan cok guzel bir kiz var ona da yol verecem ben bu hayatta anca yalniz yasayarak mutlu olurum kesinlikle eminim artik buna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kadını çok sevdim. Olmadı. Bu saatten sonra Ferrari'm olsa farketmez. Cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyaya gitmek isterim, 1 ay bile olsa.

• Hiçbir hayalim yok en kısa zamanda ölmek istiyorum

• Şehir dışında müstakil ev
    Aylık 1k dolar gelir

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Knk o kadından iyi milyonlarca kadin vardır emin ol

Kimse alternatifsiz değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jakuzili yatımda beyaz tenli bir Rus kızıyla birlikte olmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız yaşamak gibisi yok

• Kıza niye yol veriyon?

• Karavanım olsa sevdiceğimle diyar diyar gezmek, denize yakın butik otelim olsa orayı işletmek ve müstakil ev

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Ozelden yazayim

• Baldbani kullanıcısına yanıt
    Harbi öyle galiba

• Ev alacak kadar bir param olsa da ayrı eve çıksam keşke, aile yanında yaşanmaması lazım aslında 18 yaşından sonra fakat malum ülke şartları yüzünden 29 yaşında buraya tıkılıp kaldık.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ne bileyim be kanka. Ben sevmeyi onla öğrendim. Elinde olmadan vazgeçebilmeyi de..

• 3 günlük sakalıma laf edilen, 3 kuruş maaşa mobbing yediğim şu işyerinden kurtulup iyi maaşlı bi yere geçmek

• Dünyanın kısa bir süre içinde yok olmasını.

• Ailenin boş iş olduğunu anlaman iyi olmuş, imkanın varsa eğer hemen ayrıl.

• mavigurt M kullanıcısına yanıt
    Neden boş iş hocam sence

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bu dünyada herkes kendine kardesim sevgi vs inanmıyorum böyle şeylere zamanla her şey geride kalır anne baba bir gün ölüp gidecek tek sen kalacan bu hayatta, ben genel anlamda konusuyorum yoksa ailesini seven çok insan var,

ailemin bana 1 gram faydası olmamış manevi olarak, maddi zaten hakgetire. Şimdi ne sevgi besleyeyim ki, psikolojim altüst ailem yüzünden işim yok özgüvenim yok param yok, derdimi içimdekileri anlatacak kimsem yok, her gün kendi kendime konusuyorum ama bu hayattan ne isterim biliyor musun huzur ama o da olmuyor her şeyden vazgecmisim arkadasım o yüzden imkanın varsa diyorum sadece kendine ve kardeşine bak önem ver sev onu, diyeceklerim bu kadar.

• mavigurt M kullanıcısına yanıt
    Doğru moruk ne diyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.