Şimdi Ara

Ne oldu bu TV'lere ? Bomboş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayın akışına baktım biraz önce, ne izleyebilirim diye, hiç bir şey yok. Eskiden böyle değildi sanki , şimdi her kanalda bir dizinin 24234.tekrarı yayınlanıyor. Yaz tatilindeyiz, çocuklar evde ama televizyonda hiç çizgi film yok. Acaba çocuklar mı izlemiyor. Kendi açımdan konuşayım ilk okul zamanında sabah 6 da kalkardım çizgi film vs. izlemek için. Onun dışında izlemeye yetişemezdik diye hatırlıyorum. Eskiden çok güzel filmlerde koyuyorlardı şimdi hep tekrar. İnternetten dolayımı yoksa artık parayı yarışmalardan kırıyorlar ondan mı acaba ?

• tusubasa var hocam yumurcak da aç izle; ben izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir aydır tv izlemiyorum, mutluyum.
  • eskiden film kusaklari olurdu siradan ozel kanallarda. izlenebilecek guzel sovlar olurdu. simdi ise surekli bir dizi yarisindalar.
    insanlari kanala bagimli hale getirmeye calisiyolar heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yaklaşık bir aydır tv izlemiyorum, mutluyum.

1.5 yıldır izlemiyorum
  • Abartısız söylüyorum 4-5 yıldır tv izlemiyorum (lig tv'de maç ve bazı belgesel kanalları hariç) ve eksikliğini hissetmiyorum açıkçası..

Haberler desen babamdan biliyorum hep söylenir birbirinin kopyası diye,NTV'de izlesen yeter diğer haber kanallarının vereceği farklı birşey yok..Adam akıllı sinema yok,Okan hariç show programı yok,eğlenceli yarışma programı yok..Hadi arada magazine takılayım desen eskiden show tv'de pazar keyfi vardı artık o da yok hatta doğru dürüst hiç magazin programı yok..Bir zamanlar doyurucu tartışma-siyaset programları olurdu,artık iktidar goy goycusu tipler doluştu ekrana karşılarına da çıkma şansı bulursa marjinal karşıt görüşlü tipler çıkıyor sabaha kadar tartışsalar iki tarafta birbirini hiçbir konuda ikna edemez,kısır bir çekişme..

Sözün kısası doğrudur TV öldü toprağı bol olsun..
  • Saçmasapan Türk dizilerini izlemektense hiç tv izlememeyi (futbol maçları, belgeseller falan hariç tabi) tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 24 Temmuz 2012; 10:15:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Eski forumlara ne oldu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden sabah kuşağı her kanalda çizgi sinema vs. olurdu, çocuk kuşaklarıda ölmüş anlaşılan.
  • Tv yı actıgımda 'acemı cadı,selena,doktorlar' gormekten cıdden bıktım.
    Her seyımız calıntı ya da kalıtesız...
    Cnbc,e2 vs de yayınlanan yabancı dızılerdekı kalıte, bızım sınema fılmlerımızde yok cıdden.
    Internetın varsa ac ızle abı yabancı dızılerı bızım tvlerde hayat yok.

• Eurosport cnbc-e national geografic arada turkmax izlerim

• biraz önce biraz boğa güreşi turnuvasına baktım, sonra plaj voleyboluna baktım, şimdi e2 de bi filme bakıyorum büyücülü, dizide olabilir. Ama görüntü kalitesi süper.
  • yazın bu tv kanalları para kazanamıyor ondan başıboş bırakıyorlar malum burası turkıye hersey para
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yaklaşık bir aydır tv izlemiyorum, mutluyum.

1.5 yıldır izlemiyorum

waooooowowowo çok coolsun
  • Aynen öyle kardeş televzyonlar artık hep dizi olmuş belgesel ve spor haric hiçbişey izlemiyorum.Nefret edyorum dizilerden.

• STV'de çok güzel safari belgeselleri falan oluyor. Bir de ayna programı var. Onun haricinde seyretmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

STV'de çok güzel safari belgeselleri falan oluyor. Bir de ayna programı var. Onun haricinde seyretmiyorum.

Evet ayna güzel oluyor +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dmsart yada digturk al sikilmazsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

STV'de çok güzel safari belgeselleri falan oluyor. Bir de ayna programı var. Onun haricinde seyretmiyorum.

Evet ayna güzel oluyor +1

Bende Ayna'yı izlerken sıkılıyorum. Onun benzeri program olan Gülhan'ın Galaksi Rehberi var, TV8de c.tesi-pazar öğlen çıkıyor. Tatlı kız izletiyor kendini :)
    http://www.gulhansen.net/

Önceleri Bloomberg HT'de pazar günleri çıkan Design Touch programını izlerdim. Çok yaratıcı fikirler vardı + izlerken sizinde aklınıza bir şeyler geliyordu. Şimdi izleyemiyorum arada yildiz.tv benzeri yerlerden eski bölümlerine bakabiliyorum ancak.
    http://www.bloomberght.com/tv/program/design-touch

• quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

tusubasa var hocam yumurcak da aç izle; ben izliyorum.

+1

ne heyecanlı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bala5252

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

tusubasa var hocam yumurcak da aç izle; ben izliyorum.

+1

ne heyecanlı değil mi

hem de nasıl 90 lara gittigimden izliyorum yoksa dünyanın yuvarlak oldugunu veya uçan adamları izlemeye meraklı degilim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.