Şimdi Ara

Ne Oldu Arkadaş Bu Foruma !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan son 6-7 gündür can çekişiyor resmen

bir konuya mesaj atıyorsun , düşünüyor 1 dakika falan öyle gidiyor , mesaj atıyorsun konu kaldırıldı diye hata veriyor halbuki kaldırıldığı yok duruyor orada , alıntıla yapıyorsun alıntın gözükmüyor , sony sıcak fırsatlar konusuna giriyim dedim insanlar birbirini alıntılayarak konuşmuş ama hiç biri gözükmüyor herkes normal mesaj atmış gibi gözüküyor . Kimin kimle ne konuştuğu bile belli değil her şey karışmış birbirine

biri sana alıntıla yapıyor bildirim olarak gelmiyor anca profile gidince geliyor.

birine + atıyorsun o bile 10 saniye sonra gidiyor . zaten tüm + lar kaybolmuş . tüm herkesin mesajının yanında sıfır yazıyor

hababam bad getaway çıkıyor .

ne arkadaş bu sitenin çektiği ceza ya

sunucu mu alıyorsunuz , sitenin altyapıyı mı değiştiriyorsunuz ne yapıyorsanız yapın düzeltin artık şu forumu ya

• kayra coktandır ortalıkta görünmüyordu bir şeyler planlıyor olabilir
  • durumun özeti :buga forum girmiş
  • Toplu bir boykot etkinliği olmadan düzeltmeyi akıllarından bile geçirmezler.
    Ben anladım DH'nin sahipleri paragöz ve pintiler.
  • Harbi bu nedir ya, geçen bir konu açmaya çalıştım, başta açılmadı, daha sonra açıldı ama görünmez şekilde açıldı, konuya sadece profilimdeki aktiviteye tıklayarak ben ulaşabiliyordum, başka hiç kimse göremiyordu.
  • 1aydir mobil surumden mesaj atamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil uygulama sürekli çöküyor, çalışır gibi olan sadece o vardı, o da çalışmıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski forumlara ne oldu
    11 ay önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A079531B

Bu mesaj silindi.
    neymiş arkadaş o yenilik

forumu bu hale getirdiyse kaldırsınlar gitsin .
  • +1 Beğeni sayıları gözükmüyor.9 tane cevap gelmiş.Konuda sıfır tıklanma yazıyor.
  • Konuların ıcındekı alıtılar, cevaplar ve begenıler gozukmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 5 Haziran 2018; 0:54:43 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim de başıma geldi.
  • Mobilde artılanmıs yoruma gitmek icin yoruma git diyorum reklam çikiyor gidemiyorum sayfanin başina atiyor yorumu bulamiyorum. Alinti ve cevapladiklarim gözükmüyor alintisiz yazmişim gibi oluyor alintiladigim kullanicinin adi çikmiyor. Durduk yere hesaptan çikiyor ve girmiyor(şifre kayitli nasil girmiyor anlamadim) o kayitli şifre ile donanimhaber sitesinden giriş yapiyorum ordan foruma geçiyorum saçma sapan sorunlar. Açtigim konulara cevap gelince bildirim gelmiyor,bildirim isaretine bastigim zaman konuma mesaj atildigini görüyorum sürekli bakmam gerekiyor. Durduk yere bildirim işaretinde bildirim gözüküyor tikliyorum bildirim yok,sayfalarca geri gidiyorum yine yok bulamiyorum. Forumdaki yavasligi zaten söylemiyorum herkes biliyor,mesaj atiyorum mesaj onlarca dakika yükleniyor bir türlü gitmiyor yeni sekme açiyorum bakiyorum gitmiş aslinda ama hala yükleniyor gibi gözüküyor. Mobilde mesaj yaziyorum sonuna emoji koyuyorum gönderiyorum sadece emoji gitmis mesaj yok,bazen emojiler calismiyor basiyorum çikmiyor. Pc de kullanirken düzenleme secenegi yok sanirim bulamadim,mobil sürüme almak zorunda kaliyorum reklamları savuştura savuştura 10 dk da anca mesaji düzenleyip tam sürüme dönebiliyorum. Daha birçok sorun sayarim 2 dk da aklima gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 5 Haziran 2018; 3:35:11 >

• Hakikaten bıktırdı ya.

• Klasik donanim haber Sunucuları işte
    Hep yavaş hep yavaş olacak

Bunlarda Bazıları gibi yol yapıyoruz diyorlar.Para kazanamiyoh babamizin hayrina yapiyok.Forum Reklam kayniyor sponsor vb...girmiyorum bile

Edit : Mobil sürümden dh sunucuları resmi ekleyeyim dedim oda olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 6 Haziran 2018; 10:59:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.