Arkadaşlar ben artık ciddi anlamda ilk üçe girebileceğimizden şüphelenmeye başladım. Umutlar sönüyor sanki takımda... Perşembe günü annemizin ligine döndük pazar günü annemizinkini aldık ligde Herkesi eleştiriyoruz ama bir düşünelim nasıl toplanır bu takım bu sene?
valla öyle bir riskt te var ki hani bjk ve bursa ile puanlar eşit olur ve 3. lük için kapışırsak ikisinden de ikili averajımız kötü bir de..
Bu durum tam bir hatalar bileşkesi.
1-Yönetim: Daha sene başı bu takıma sol kanat lazım dedik.Orta sahaya yedek lazım dedik.Adam gibi bir stoper yedeği lazım dedik.Ama onlar aksine 2 oyuncu gönderdiler, üstüne tek forvetli sisteme 3. forveti aldılar.Daum, Aykut, Alex, Emre herkez transfer ihtiyacı olduğunu demeçlerinde belli etti.Ama yönetim vizyonunun ne kadar dar olduğunu ve futboldan ne kadar az anladıklarını gösterdi.İnsan hiç düşünmezmi sakatlık çıkabileceğini...Ha birde stat zemini var ki değinmek bile abes ile iştigal.
2-Daum: İlk yarı yedekleri çürüttü, Deividi, Boralı, Semih'i unuttu.Yaptığı değişiklikler akıllara zarar.Antremanlarda da neler oluyor acaba ben bunu da merak ediyorum.
3-Futbolcular: Çok formsuzlar.Özellikle Bilica-Selçuk-Güiza-Cristian.Alternatifleri de olmadığından oynuyorlar.Aynı zamanda takımda bir arkadaşlık, dostluk, takımdaşlık bir ruh yok.Hepsi iyi gün dostu.Gol atınca seviniyorlar, yiyince üzülmüyorlar bile.Emre-Gökhan-Semih-Alex-Volkan dışında alayının kitabı para.
Bunların bileşkesi 4 haftada 10 puan kayıptır, devamı haftaya da gelecektir.
Kanatlara bakarsak anlarız bizde santos,keita,arda,kewel var sizde deniz barış oynuyorsa kanatta yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: Junior.qL
Kanatlara bakarsak anlarız bizde santos,keita,arda,kewel var sizde deniz barış oynuyorsa kanatta yazık.
Servet forvet oynuyorsa Deniz Barış'ta sağ açık oynuyor işte naparsın...
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
quote:
kızmana gerek yok doğruyu söylüyor.servetin forvet oynaması çaresizlikten oldu.şu an size olduğu gibi
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
quote:
kızmana gerek yok doğruyu söylüyor.servetin forvet oynaması çaresizlikten oldu.şu an size olduğu gibi
Kızgınlık değil zaten bu hocam. Deniz'in de çaresizlikten sağ kanat olduğu bariz belli iken kalkıp siz de sağ kanat Deniz var demek ukalalıktır.
Yedek klubesinde 2 tane gol kralı varken sırf sistem değiştirmemek için sağ kanatta deniz oynuyorsa siz daha çok ağlarsınız.Başkanınızla 3 yıllık şampiyonluk hayallerinizle başbaşa bırakıyım ben sizi hade byyy.
şu kadronun başına alman olmayan herhangi bir hoca gelsin takım coşar, daum la bu kadar, elinde çok daha güçlüsü varken daum un yaptıklarıyla daha güçsüzü varken zico nun yaptıkları ortada, daum un ne olduğunu daha önce de senelerce gördük, alex in kornerleri frikikleri üzerine kurulu bir taktikle hiçbir zaman düzgün oynamadan maçlar kazandık, artık yemiyor tabi bu taktik
Daum derhal kovulup sene sonuna dek Aykut'la yola devam edilir, seneye teknik direktör diye bir kavramı siler futbolla ilgili her işi Aykut Kocama'na devrederiz. Bütçeyi belirler parayı verirsin transferi de o yapar istediğini yollar istediği teknik ekiple istediği kadro ve taktikle maçlara çıkar, sergilediği performans neticesinde uyarılır belki cüzi bir ceza kesilir ama Aykut'un arkasında durulup bir Ferguson yaratılır. Azizim çekil artık a futbol takımından sadece uzaktan denetle, tesisleşmene devam et sen bize en güzel orada lazımsın
Biz bunları hak ediyoruz. Alkışa devam.
Daumun 3 senelık sözleşmesi var 5-6 milyon euro tazminat almadan gitmez.Aragonsin taksitleriyle onunkisini birleştirirsiniz artık.
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Daum derhal kovulup sene sonuna dek Aykut'la yola devam edilir, seneye teknik direktör diye bir kavramı siler futbolla ilgili her işi Aykut Kocama'na devrederiz. Bütçeyi belirler parayı verirsin transferi de o yapar istediğini yollar istediği teknik ekiple istediği kadro ve taktikle maçlara çıkar, sergilediği performans neticesinde uyarılır belki cüzi bir ceza kesilir ama Aykut'un arkasında durulup bir Ferguson yaratılır. Azizim çekil artık a futbol takımından sadece uzaktan denetle, tesisleşmene devam et sen bize en güzel orada lazımsın
Bu çk iyi olur ama biz yapar mıyız sence?
şubat ayı felaket oldu tam anlamıyla. gerek sakatlıkların tavan yapması, gerek kötü sonuçlar. hakikaten bitsin artık şu ay, diyorum. oynadığımız ve puan kayıplarıyla ayrıldığımız bu maçların genelinde iyi oynadık. kupadaki Bursa maçı ve Lille deplasmanı hariç. ama o maçlarda dahi bakın bi, bireysel hataların sonuca etkilerine. tek tek sayabilirim sizlere ama gerek yok. bu konunun üstüne gidilmeliydi, o hatalar 1 değil 2 değil. sert dilde uyarılmalıydı. tekrarlanmamalıydı... nitekim tekrarlandığında sonuçları gördük. Bilica, Deniz, Selçuk bu vesile ile canımızı yakan oyuncular oldular. talihsizce puan kayıpları yaşadık. evimizdeki Bursa maçında, Lille maçında 2 farkı yakalayabilseydik, çok farklı şeyler konuşuyo olacaktık burada. tabii ki en büyük suç Daum'un. oyuna müdalaheleri, kendi vizyonu da hep olumsuz oldu.
ama daha şubat ayı bitmemişken, fener takımı lige havlu falan atmaz, atmamalı. ki geçen sene bu futbolun yarısı yoktu, iddiamızı gs derbisine kadar sürdürmüştük. bu sene çok daha ilerisi olacak, eminim. haftaya antalya maçımız çıkışımız olsun, yakalayacağımız güzel serinin başlangıcı olsun. mart ayı şubat ayının tersi olur umarım. umudu kaybetmeye filan gerek yok.
En kötü ikinci oluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: the_Legend..
şubat ayı felaket oldu tam anlamıyla. gerek sakatlıkların tavan yapması, gerek kötü sonuçlar. hakikaten bitsin artık şu ay, diyorum. oynadığımız ve puan kayıplarıyla ayrıldığımız bu maçların genelinde iyi oynadık. kupadaki Bursa maçı ve Lille deplasmanı hariç. ama o maçlarda dahi bakın bi, bireysel hataların sonuca etkilerine. tek tek sayabilirim sizlere ama gerek yok. bu konunun üstüne gidilmeliydi, o hatalar 1 değil 2 değil. sert dilde uyarılmalıydı. tekrarlanmamalıydı... nitekim tekrarlandığında sonuçları gördük. Bilica, Deniz, Selçuk bu vesile ile canımızı yakan oyuncular oldular. talihsizce puan kayıpları yaşadık. evimizdeki Bursa maçında, Lille maçında 2 farkı yakalayabilseydik, çok farklı şeyler konuşuyo olacaktık burada. tabii ki en büyük suç Daum'un. oyuna müdalaheleri, kendi vizyonu da hep olumsuz oldu.
ama daha şubat ayı bitmemişken, fener takımı lige havlu falan atmaz, atmamalı. ki geçen sene bu futbolun yarısı yoktu, iddiamızı gs derbisine kadar sürdürmüştük. bu sene çok daha ilerisi olacak, eminim. haftaya antalya maçımız çıkışımız olsun, yakalayacağımız güzel serinin başlangıcı olsun. mart ayı şubat ayının tersi olur umarım. umudu kaybetmeye filan gerek yok.
Herşey çok doğru ama şu bireysel hata yapan sivrilere neden Gökhan'ı yazmıyorsunuz yaa adam torpilli sanki
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Herşey çok doğru ama şu bireysel hata yapan sivrilere neden Gökhan'ı yazmıyorsunuz yaa adam torpilli sanki
o an aklıma gelmedi. şimdi sen yazınca düşündüm, tekrar bulamadım herhangi bi maçta sonuca direk etki eden hatasını.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
o an aklıma gelmedi. şimdi sen yazınca düşündüm, tekrar bulamadım herhangi bi maçta sonuca direk etki eden hatasını.
Şu an aklıma gelen ilk şey Bursa maçı ilk gol.
doğrudur, olabilir.
Takıma karşı öfkeli olduğunuz için objektif yaklaşamıyorsunuz. Bence durumunuz o kadar da kötü değil. Bursa maçına kadar hep iyi oynamıştınız fakat sonuca ulaşamadınız veya dk 60 olunca geriye yaslandınız ve bunun sonucunda gol yediniz. Şimdi ise bir sürü sakat var ve morali bozuk takımın. Bundan 2-3 hafta öncesine kadar sizin şampiyonluk yarışında daha şanslı olduğunuzu düşünüyordum ama şimdi ise değişti. Mesela her şeyi eleştirmeyin. Sırf size demiyorum bütün taraftarlara. Bir takım her sene şampiyon olamaz zaten zevki kalmadı ligin. Yani 3 büyüklerden şampiyon olan başarılı; olmayan ise başarısız sayılıyor. Hemecen acımasızca eleştirilermize başlıyoruz. Biraz sabretmek lazım takımlara. Daum için aynı örneği veremesem de GS bu sene başarısız olsa bile teknik direktör asla değiştirmemelidir. Sene başında Daum için çok sevinmiştiniz hatırlatırım. Ayrıca çok fazla sakatınız var.