Şimdi Ara

Ne olacak benim bu halim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bak zarganalığı geçtim kısa boyluluğu geçtim. Onlar bana dışarıdan darbeyi vuruyor.

Bi dışarıdan darbe yediğim yetmiyormuş gibi bi de içeirden darbe yiyiroum. Yıllardır sosyal fobi ile mücadele ediyorum. İlkokuldan beri sokakta herhangi bir ortamda tüm balışlar üstümde diye hissediyorum. Dışarıda tek başına oturamıyorum. Sokakta rahat yürüyemiyorum. Varlığımı izliyorlarmış gibi hissediyorum. Otobüste bir kızla karşılıklı oturdum diye 5-10 dk sonra indiğimi hatırlıyorum. Çünkü sürekli göz göze geliyoruz kafamı sağa çevirsem bir göz sola çevirsem bir göz. Karşımda kız. Beynim çatlayacaktı resmen stresten. Böyle olaylar hayatımı mahvetti. Dayanacak gücüm kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  

• paxil kullan geçer dert ettiğin şeye bak yıl olmuş 2021 sosyal fobi mi kaldı, 2-3 haftada yok oluyor ilaçla. insnaları görmüyo musun neler neler yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 1 Haziran 2021; 18:11:29 >
  • Aynı sorundan muzdaribim öyle ki ilaç bile kullanabilirim. Bu kapanma döneminde biraz rahatladım ama malumunuz havalar ısındı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belki kız gözlerine vuruldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.