Bildirim
Ne marka lor tüketiyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
peki lordamı daha fazla protein alabiliriz peynirde mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nazar
Lorun avantajı ucuz ve yağ oranının düşük olması yoksa protein değerleri birbirine yakındır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nazar
27 gr protein iceren kasarlar var ama yagi fazla olabiliyor. Bir de lor kadar ucuz degiller. Arada ucurum var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynes loru deneyebilirsiniz carrfeour larda var hem içerik hemde tat olarak çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 4 Aralık 2015; 23:52:13 > -
A101 deki peynes lor. 100 gr da 22.5 gr protein, 3.5 gr karbonhidrat, 3 gr yağ var
quote:
Orijinalden alıntı: yasin208
A101 deki peynes lor. 100 gr da 22.5 gr protein, 3.5 gr karbonhidrat, 3 gr yağ var
Tam aradığım değerler. Geçen A101'de lora denk gelmiştim ama değerler bu kadar iyi değildi. Umarım benim baktığım başka markadır. -
Aynı marka olsa da bazen 14 gr falan olabiliyor protein değeri, ben 22.5 luk ürün geldiğinde stok yapma taraftarıyım, nasıl olsa baya ileri tarihli oluyor son kullanma tarihi. Vede duruma göre günde bir paket yiyorum, yumurtayla beraber omlet gibi yaparak yada menemen tarzı.. İşte ele, makarna Da da süper oluyor normal peynirin katılabildigi her yemekte kullanıyorum
en iyisi kaanlardı ama artık bulamıyorum -
çökelekte daha fazla protein varmış neden onu kullanmıyorsunuz ? birde pazarlardan açık alınca besin değerlerini nasıl bulucaz -
Arkadaşlar fiyatı uygun protein içeriği yüksek bir peynir tüketin nedir bu yağdan korktuğunuz anlamıyorum.. Sanki diğer yediklerinize deliler gibi yağ koyuyorsunuzda peynirden gelicek yağ sizin makrolarınızı aştırıyor.. Süt ve süt ürünlerinden gelen,hayvansal yağlar zararlı değildir arkadaşlar aksine hormonların fonksiyonu için çokta kaliteli yağlardır.. Korkucaksanız ayçiçekten,kanoladan,margarinden korkun ve çekinin.
Daha çok dikkat etmeniz gereken sodyumdur,eğer yüksek şiddetli bir antrenman yapıyorsunuzda bundanda korkmanıza gerek yok (yani hem şiddetli,hem kısa süreli dinlenmeli ve uzun süren bir sporlada ilgileniyorsanız,mesela basketbol,futbol gibi) tuz size lazım olan birşey zaten.. Yüksek proteinli diyetleri olan kişilerinde tuzdan çekinmemesi lazım (ketojenik diyet yapan,low carb uygulayanların)
Ayrıca a101 deki peynesin artık oranları değişti,eskisi gibi güzel içeriği yok.. Eskiden protein oranı daha yüksekti ve fiyatı uygundu diye alıp shakeimin içine atıyodum şimdi öyle değil malesef protein değeri düşmüş (Lor yenilcek türden bi peynir değil bana göre,dağılıyor çok çabuk,ancak omletlerde güzel oluyor)
Şuan Bahçıvanın az tuzlu peyniri var onu tüketiyorum ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X