Şimdi Ara

NE MANYAKLAR VAR ŞU DÜNYADA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karısı olmasını bırak.İnsanın düşmanı olsa o halde izlenilmez.Batı batı diyoruzda ülkemizdeki samimiyetin sahiplenmenin S si yok orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Karısı olmasını bırak.İnsanın düşmanı olsa o halde izlenilmez.Batı batı diyoruzda ülkemizdeki samimiyetin sahiplenmenin S si yok orda.

Dimi ülkemizde epey samimiyet var.Birisi yolda bıçaklansa veya adam karısını öldüresiye dövse bile millet başını çevirip geçiyor

Size samimi geldi mi bu haber ? Fotoğraflara bakın hiç bir güvenlik engeli yok kadın çitanın başını okşuyor.Adamın fotoğraf çekmesinin nedeni belgesel olabilir veya etrafta zaten her neredelerse vahşi saldırılara karşı insanları savunacak bir yetkili vardır.Gene de adam harbi odunmuş onu kabul ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

Karısı olmasını bırak.İnsanın düşmanı olsa o halde izlenilmez.Batı batı diyoruzda ülkemizdeki samimiyetin sahiplenmenin S si yok orda.

Dimi ülkemizde epey samimiyet var.Birisi yolda bıçaklansa veya adam karısını öldüresiye dövse bile millet başını çevirip geçiyor

Size samimi geldi mi bu haber ? Fotoğraflara bakın hiç bir güvenlik engeli yok kadın çitanın başını okşuyor.Adamın fotoğraf çekmesinin nedeni belgesel olabilir veya etrafta zaten her neredelerse vahşi saldırılara karşı insanları savunacak bir yetkili vardır.Gene de adam harbi odunmuş onu kabul ediyorum

Sen napardın acaba cok merak ettim karşında cita arkadasına saldırıyor gidip hayvanı yenecek degilsinya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

Sen napardın acaba cok merak ettim karşında cita arkadasına saldırıyor gidip hayvanı yenecek degilsinya?

Hayır yani bu adamın odun olduğu gerekçesini değiştirmiyor.İnsan panik yapar sağa sola bağırır çağırır fotoğraf çekmek nedir

Edit : En basitinden üzülürdüm abi sen ne yapardın otorup fotoğraf mı çekerdin ? Olay geçtikten sonrada bakıp bakıp gülerdiniz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 5 Mayıs 2012; 12:47:05 >

• Adam tutulmuş kalmıştır, bunda abartacak ne var

Evinizde bir yangın çıksa o yangını söndürmek için harekete anca 10-15 saniye sonra geçebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Adam tutulmuş kalmıştır, bunda abartacak ne var

Evinizde bir yangın çıksa o yangını söndürmek için harekete anca 10-15 saniye sonra geçebilirsiniz

Oturup resim çekmem herhalde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uçan tekme gereken tepkidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Adam tutulmuş kalmıştır, bunda abartacak ne var

Oturup resim çekmem herhalde..

Dediğim gibi adam paniklemiştir ve önceden yaptığı işi devam ettirmiştir.

Öyle durumlardaki panik yaşanmadan anlatılamaz

• töbe yarabbi ya ne anormal insanlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.