Şimdi Ara

Ne kadar vurdumduymaz bir adam arkadaş ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda gördüğüm en vurdumduymaz kişidir kendisi ama ne kadar sinirlensemde başkası onu kötülediğinde sustururum.Biliyorsunuz malum yaz sıcakları.Evde klima var ama tamir ettirmiyor.Mersin bugün en az 45 derece çookkk sıcakkk.Mesala bakıyorum milet hep tatilde hayatımda hiç tatile gitmedim mersin adana kahraman maraş falan o da neredeyse hiç gezmedik amcamlardan amcamlara yav insan bir gezdirir gösteriri ama yok mersin de oturduğum için biraz biliyorum. Kahraman maraş ta aynı şekil çünkü adam tam bir pinti.Bıktım artık bu hayattan adam önceden hayatını yaşamış izmiri avcunun içi gibi biliyor resmen anlattığına göre.Geçen İstanbul a abimin yanına gittik kartaldan başka bir yeri dolaşmadık.Kendi öyle bir anlatıyor ki resmen 5-6 yıl yaşamış sanırsın.Ama ben fare bozuldu diyince gücü yetse beni dövecek.Ben amatör bir basketbolcuyum ondan uzun ve iri olduğumdan pek bir şey yapamıyor.Ama bir tek bunlarlada kalmıyor evlat ayrımcılığı yapıyor.Abim isteyince 1.500 - 3.000 tl gönderiyor ben isteyince zorla alıyorum.Geçen bunu konuştuk basketbol ayakkabım yoktu bir tane alalım dedim.Bağırdı çağırdı bende bağırdım çağırdım evlatlk mıyım ben diye bağırdım aşağıda tartışıyorduk karşı sitedeki herkes duymuştur galiba.Adam başlı başına bir sorun artık yeter bıktım intihar etmek istiyorum.Şuan size pek düzgün anlatamamış olabilirim ama gerçekten şuanki durumum çok kötü başka dert anlatacağım yer yok.Ne dinleyecek arkadaşım ne de bir abim sıktıysam özür dilerim hepinizden

EDİT = Tek sorun tatil değildir bir çok farklı sorun var bu ilk konumda değil bu adam ile ilgili daha öncede defalarca sorun anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C61C29A4 -- 4 Ağustos 2015; 18:23:46 >

• :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • İntihar etsin diyenler +

İntihar etmesin diyenler - versin

6 saat sonra sonuca göre kararını ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne intiharı be saçmalama. Kendi ayaklarının üzerinde duracak yaşlardasın yavaş yavaş. Ekonomik özgürlüğünü kazananınca dilersen suratına bile bakma.
    Şu hayata bir kere geliyor insan. Böyle saçma nedenden ötürü son vermeyi düşünmek
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    Haklısın aslında ama insan düşününce sinirleniyor yaşım 15 amatör basketbolcuyum boyum 1.88 pivot oynuyorum hocalarım geleceğim olduğunu söylüyorlar seneye altyapı seçmeleri var fb ülker ve anadolu efes eğer onlardan birini kazanırsam bir daha bayramdan bayrama
  • aynı benim babam tek fark abime de para vermiyor
  • :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bunu yapan insan mı be
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatinda hic calistin mi ?
    abin kac yasinda ? calisiyor mu ?
    ne is yapiyor baban ?
    annen hayattami ?
    babanin deger verdigi biri varmi ?
    borc varmi ?
    sabahtan aksama kadar ne yapiyorsun ?
    arkadasin varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır
    22 evet
    emekli
    evet
    bilmiyorum
    evet
    dh de takılıyorum
    var 1-2 tane

Edit = Başlık yanlış olmuş düzeltiyorum ne kadar vurdumduymaz bir adam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE-ReCenTFigHTeRS

Hayır
    22 evet
    emekli
    evet
    bilmiyorum
    evet
    dh de takılıyorum
    var 1-2 tane

Edit = Başlık yanlış olmuş düzeltiyorum ne kadar vurdumduymaz bir adam olacak

abin ile kendini kiyaslama oncelikle adam ayaklari ustunde durmaya calisiyor ve belli igtiyaclari var.adam gondermek zorunda.

emekli demissin adami zorlama emeklinin hali ortada biraz borc varsa hepten sikinti.anlayisli ol,baba parasi yeme alis diye de yapiyordur belki 300tllik ayakkabi istersen hakli adam.yani aklini basina topla sacma isteklerde bulunma onu anlamaya calis git baba sorun
    mu var de guzelce dinle.yasin kucuk disari cikmiyorsun aksama kadar dh olmaz

• tamam belirli ihtiyaçları olabilir ama 3.200 tl alan bir adamın karşılayamayacak ne gibi bir ihtiyacı olabilir ? 300 tl ayakkabı tutturdun ama eğer diğer oğluna 3.000 tl gönderiyorsa ben bunda zorlarım resmen enayi yerine koyuyor sen oğluna gözümün önünde 3.000 tl gönder benim alacağım bir ayakkabıya bağır çağır.Ben salak mıyım abimin parasını kız arkadaşı yiyor bunu tüm ailede biliyor ve şuan ben onlara gerçekleri yüzlerine vurunca konuşmamaya başladık bizi herkes aradı kızla fotoğraf çekilmiş falan diye bende gösterdim abim kızla şuradaymış dedim.Abim aradı ve öz kardeşine küfür etti.Ben gene bişey demedim babamı aradı bir şeyler söyledi sosyal medya hesaplarımın hepsi kontrol edildi.Gene bir şey demedim kozum hatta kozlarım var o kızla onu öyle bir ifşa ederim ki aha buraya yazıyorum evden çıkamaz.Ama ben yine sessiz kalıyorum çünkü nedense bu aileye ait hissetmiyorum kendimi.

• ne diyelim cek babani koseye ciddi ciddi icini dok cevap vermez terslersede bi ise girmeye bak yaz malum o zaman karisamaz

• Yaş kaç ? Okuldan zaman bulabiliyorsan çalış kendi ayaklarının üstünde dur o zaman kimse karışamıyor emin ol buna ben çok iyi biliyorum senin yaşadığın duyguyu. Ben liseyi bitirdikten sonra iş bulup çalışana kadar (2 ay) hayatı zindan etti babam. Şimdi karışamıyor birikim yapıyorum, istediğimi alıp satabiliyorum. Yakında araba alacağım ona da bir şey söyleyemiyor emin ol kafan daha rahat olacak.
  • Donanım Haberde her 3 üyeden birinin intihar etmek istediğini biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.