Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xamarin ile android ve ios ikisini birden cross platform geliştiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

konu başlığı saçma. kendi işi olan ne diyecek?
    konu başlığı söyle olmalı : aylık geliriniz nedir

Kendi işini yapma başarısını göstermiş kişi birkaç kelimeye takılı kalmaz uygun kelimeleri bulur ve konuya gerekli cevapları verebilme başarısını da gösterebilir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-Foodie -- 24 Ağustos 2016; 9:44:59 >
  • Erkek adamın maaşı sorulmaz, sorulsa da cevap alınmaz diye görmüştük biz büyüklerimizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Erkek adamın maaşı sorulmaz, sorulsa da cevap alınmaz diye görmüştük biz büyüklerimizden.

Aile içinde geçerli olan bir mevzu senin dediğin . İş başvurusuna gidince yada arkadaş ortamında herkesin doğal olarak fikir alışverişinde bulunduğu bir mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cndnbykan

Öğrenim görevlisi 0 TL

araştırma gör bile 4000 küsür alıyor yeme bizi

edit: n görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 24 Ağustos 2016; 12:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosvki

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

Orijinalden alıntı: ki-ok

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

part time, haftada 3 gun, 1.500 + agi.

hangi iş o

soylemem, sonra her onune gelen basvurur, talep coklugundan maaslar duser, ortam bozulur.
    ama uluslarasi bi ortam, yabancilarla ic ice oldugun bir is.

Karımı satıyosunuz hocam?

• Garsonum. Okul başlayınca bırakacağım. 2500 lira maaş ve bahşiş + sigorta. Yemeği zaten içerde istediğimiz gibi yiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Orijinalden alıntı: cndnbykan

Öğrenim görevlisi 0 TL

araştırma gör bile 4000 küsür alıyor yeme bizi

Hocam siz inceyi kaçırmışsınız. Öğretim görevlisi yazmamışım farkındaysanız.

• Özel bir şirkette satış sonrası hizmetlerde birim servis sorumlusuyum. 1692 TL maaş alıyorum(1550 TL + 142 TL AGİ). Bayramda, özel günlerde hiç bir artı verilmiyor. Kandil günlerinde, kandil simidi dağıtıyorlar ancak.
    7 yıldır aynı yerde çalışıyorum, yer Ankara.
  • Özel bi şirkette 1350 tl maaşla çalışıyorum fazla mesai falan 1500-1600 tl civarı para gelirim oluyor 250 tl ticket şirket biraz pinti şirket aracı var çalışma günlerim haftanın 5 günü cumartesi pazar tatil ama home office tarzı çalışıyorum iş çıkarsa işin olduğu lokasyonlara gidiyorum yeri geliyor haftanın 5 günü yatıyorum yeri geliyor 2 gün çalışıp 3 gün yatıyorum yeri geliyo 5 gün full çalışıyorum genel olarak rahat bi iş parasını az bulanlar olabilir ama gayet rahat çalışıyorum ve sadece telefonla görüştügüm bi müdür haricinde karışanım yok
  • Üniversite öğrencisiyim (bilgisayar mühendisliği hazırlık) amatör youtuber, amatör developer lık yaparak aylık 20₺

• Rusyadan müşteriler gelince bir günde 20-30.000$ sipariş yazdırıyoruz. %10 komisyon bize kalıyor. Aylık ortalama 10-15.000$ gibi bir gelir var.Bazen daha ağır top müşteriler gelir ve 70-80.000$lık kürk, zig, çanta, kemer, eldiven alıp 7-8.000$ bize kalır. 3-4 Ay böyle sürüyor.

Gerçi bu 2-3 senedir Ruslarla ilişkiler kötü. Hazıra dağ dayanmıyor.

Ne kadar maaş alıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpEeDy! -- 24 Ağustos 2016; 10:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Kendi işini yapma başarısını göstermiş kişi birkaç kelimeye takılı kalmaz uygun kelimeleri bulur ve konuya gerekli cevapları verebilme başarısını da gösterebilir diye tahmin ediyorum.

Bu kanıya nereden vardın?
    Kendi işini kurup başarısız olan ne yapacak o zaman?
    Yada kendi işini kurmadan daha başarılı olana ne diyeceğiz?
    Her konuda farklı kanıya varmakmı yoksa sadece aylık gelir sormakmi daha mantıklı?
    Yada söylemi diyorsun: ben kendi işimş kuramadım kendimi başarısız sayıyorum ancak bu kadar konu başlığı düşünebiliyorum

Çok yanlış düşünüyorsun. İş ile kişinin başarı dengesi ölcülmez. Mantık her zaman doğru olanı söyler. Bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 24 Ağustos 2016; 11:09:39 >

• yazılım geliştirme 2250 no prim no çift mayış yalnızca günlük 12 ticket :/
  • quote:

quote:

quote:

Her konuda farklı kanıya varmakmı yoksa sadece aylık gelir sormakmi daha mantıklı?
    Yada söylemi diyorsun: ben kendi işimş kuramadım kendimi başarısız sayıyorum ancak bu kadar konu başlığı düşünebiliyorum

Çok yanlış düşünüyorsun. İş ile kişinin başarı dengesi ölcülmez. Mantık her zaman doğru olanı söyler. Bence.

Burda insanların maaşını sordum sadece. Ne başarılarını açıklamarını istedim nede başarıya nasıl ulaştıklarını 130 küsür kişiden konuyu saptırmaya çalışan bir sen çıktın. Merak ettiklerin konusunda ayrı bir konu açmalısın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

yazılım geliştirme 2250 no prim no çift mayış yalnızca günlük 12 ticket :/

12 ticket ile ne alabiliyorsunuz ki ? gerçekten çok cimri davranmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

Rusyadan müşteriler gelince bir günde 20-30.000$ sipariş yazdırıyoruz. %10 komisyon bize kalıyor. Aylık ortalama 10-15.000$ gibi bir gelir var.Bazen daha ağır top müşteriler gelir ve 70-80.000$lık kürk, zig, çanta, kemer, eldiven alıp 7-8.000$ bize kalır. 3-4 Ay böyle sürüyor.

Gerçi bu 2-3 senedir Ruslarla ilişkiler kötü. Hazıra dağ dayanmıyor.

Ne kadar maaş alıyorsunuz ?

Türk müşterilerinizin sayısı Ruslara göre ne kadar acaba ?

• 2.500 £ teklif uzmaniyim. Yurtdisinda yasiyorum ama kisa sure sonra Istanbul'a kesin donus yapacagim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burda insanların maaşını sordum sadece. Ne başarılarını açıklamarını istedim nede başarıya nasıl ulaştıklarını 130 küsür kişiden konuyu saptırmaya çalışan bir sen çıktın. Merak ettiklerin konusunda ayrı bir konu açmalısın bence.

Mesajları bir daha okuyalım

Ben: başlık yanlış
    Sen: başarı maşatı takılma makılma bıdı bıdı
    Ben: yanlış düşünüyorsun
    Sen: bu tür konuları başka yerde konuş

Söyleyen sen başka yerde konuş diyen de sen
    Çık bi temiz hava al sonra gel alıntılatı birdaha oku

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.