Şimdi Ara

Ne kadar fiyat yazmalıyım? 2016 Dizel 308

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun süredir tahsil etmeye çalıştığımız bir para vardı. Baktım tahsil imkanı yok, karşı tarafta iyice sıkıştı arabamı vereyim diyor, el mahkum kabul ettim.

Pejo 308 - 2016 model - dizel - 65.000KM'de - Cam tavanlı - mauel vites.

araç ağır hasar kayıtlı, tamir eden ustaya ulaştık, 2 gün uğraştık. kendisi de bizi kırmadı hasarlı fotoğraflarını facetime'dan gösterdi, gizlilik sebebiyle atmak istemedi olur dedik...

aracın ön 2 çamurluk boyalı.

tampon değişmiş.

radyatörler değişmiş.

farların biri değişmiş.

aksesuar olarak marşpiyele ek takmışlar o sökülmüş, marşpiyellerde yüzeysel boya var. 1 tanesinde de hafif çekme var, macun yok.

arka tamponda ufak düzeltme var...

aracın doğru fiyatı nedir? ne olmalıdır?
    hangi fiyatın altına vermemek gerekir?
    hangi fiyatın üstüne satılmaz?

• Piyasasinin 15 20 bin veya aracin durumuna gore dahadaaltina sayacaksiniz

Muhtemelen airbaglar da bostur o aracta

Yada aracla 2 3 galericiye gidin bunu kaca alirsin deyin galericinin verdigi fiyatin 5 bin ustune sayip alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 CEP dir tahminen. Boyasız sağlam olsa 75-80 arası eder. Sizinki 60-65 arası. Bence 65 yazın derim. (cep değil active ise 5 daha aşağı düşün)
    Kendim 47 binde dizel otomatik 2015 active 17 jantlı olanı 76500 e satmıştım.

Bunlar benim görüşlerimdir, bağlayıcılığı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

2016 CEP dir tahminen. Boyasız sağlam olsa 75-80 arası eder. Sizinki 60-65 arası. Bence 65 yazın derim. (cep değil active ise 5 daha aşağı düşün)
    Kendim 47 binde dizel otomatik 2015 active 17 jantlı olanı 76500 e satmıştım.

Bunlar benim görüşlerimdir, bağlayıcılığı yoktur.
    Aynen cep paketmiş classic edition plus.

70-72 civarı para geçmesi lazım elime hem beklediğime hem de alacağıma değsin...

araç bize geldi ancak henüz devri ve ibrayı vermedik... galeriler 50-57 verdiler...

sanırım kabul edeceğim teklifi, piyasada galerinin 10 üstüne satarım gibi.

@sinoplu

neden boş olsun ki airbagler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 11 Temmuz 2018; 18:44:9 >
  • 10.800 avro yazın 10.300 avroya bırakın

• lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Arac disarida yapilmis ise airbagla falan ugrasmaz kimse

Yetkili serviste yapildi ise o zaman lafim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Arac disarida yapilmis ise airbagla falan ugrasmaz kimse

Yetkili serviste yapildi ise o zaman lafim yok
    airbag tamiri veya değişimi zor bişey değil, bunu yapmamak da alınacak risk değil. biraz daha tecrübe etmek gerekiyor sanırım :) teşekkürler ama uyarınız için...

-------
    @ceykalda

10.000 zarar ediyorum bu durum da kafamdaki rakam 70 ama yapacak bişey yok herhalde :) alabilirsek 10 daha ne ala alamazsak yapacak bişey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Amator tamir tabiiki kolay bir is ama serviste torpido fln degistiriyorlar sanayide ise plastik kaynak

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Bilmeden altı boş bir yorum olmuş. Piyasası 80 bin olan 2 yaşındaki aracın hasar sonrası airbaglerini boş bırakmak ne kadar akıllıca sizce? Biraz mantık diyorum. Hadi göğüsü değiştirmesin 2.000₺ ye airbag tamiri güzel ve çalışır şekilde yapıyorlar. Bilmiyorsanız boştan atmayın.

Fiyat olarak giderini piyasasının %20 düşüğüne +-2.000₺ olarak düşünebilirsiniz.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Torpido değişimi zaten o aracın 15 bin liradan fazla. Perte çıkmasının da asıl nedeni odur. Düzgün tamir edilen airbaglerde gayet sağlıklı şekilde çalışır. Araçlarımı hep hasarlı şekilde alıp yaptırıyorum. Perte çıkan araçla da kaza yaptım,bütün airbagler açıldı.

• omcool kullanıcısına yanıt
    Korfez oto exper diye youtubeden bi videolarini izleyin kac tane direnc ile airbag sondurulmus arac var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.