Şimdi Ara

ne kadar eder?(yardım edin beyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde i5 3210 işlemcili 8 gb ramli 8 gb ssdli 2gb dahili ekran kartlı bir lenovo bilgisayar var komşumuz almak istiyor yanında modem de verecem öğrencilik malum sizce ne kadar istemeliyim aslında kafamda 1250 tl gibi bir rakam var çünkü laptop gerçekten tertemiz şarjı 3.30 saat gidiyor en ufak çizik vuruk kırık yok bakımını yeni yaptırdım kutusu faturası duruyor tek kusuru grantisi 5 ay önce bitti sizce ne kadar istemeliyim bir yardımcı oluverin forum ahalisi

not: adamın maddi durumu iyi aslında koşular arası alışverişde kolaylık yapmak lazım ama gerçekten 5 tlye bile ihtiyacım var öğrencilik hayatında.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok hocam o. Birine sorsa, sonra size laf etse falan zor durumda kalırsınız. 1000 uyar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Çok hocam o. Birine sorsa, sonra size laf etse falan zor durumda kalırsınız. 1000 uyar bence.

haklısınız hocam ama ben adama zorla satmıyorum kendisi istedi bana kalsa satmam ilerde bir sorun çıkar diye ne bileyim zaten içime sinmiyor sanırım bu adama satmıycam bişey olur başa bela sonra.

sahibindene kaça koyuyum sence hocam?

• Hocam, buna 1000 de vermez başkası. 256 GB Toshiba MSATA SSD, 1600x900 ekran, 8GB RAM'li Thinkpad T420'yi az önce 900'e verdim takasta. 1000'e ver işte.

• quote:

Hocam, buna 1000 de vermez başkası. 256 GB Toshiba MSATA SSD, 1600x900 ekran, 8GB RAM'li Thinkpad T420'yi az önce 900'e verdim takasta. 1000'e ver işte.

verdim hocam. anlattım bir sorun olursa karışmam falan diye tamam dedi hayret çok kolay oldu bu

• Satttığında sağlamdı. Gerisi seni ilgilendirmez. Hayırlı olsun. Bence doğrusunu yaptın.

• quote:

Satttığında sağlamdı. Gerisi seni ilgilendirmez. Hayırlı olsun. Bence doğrusunu yaptın.

eyvallah hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.