Sevgiliniz olduğunu düşünün sürekli bişeylerden mutsuz memnuniyetsiz ne istediğini bilmeyen nasıl başa çıkardınız ? Kafayı yicem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sevgiliniz olduğunu düşünün sürekli bişeylerden mutsuz memnuniyetsiz ne istediğini bilmeyen nasıl başa çıkardınız ? Kafayı yicem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şımarık bir insan olduğu içinse terk ederdim. Öyle biri olmadığını biliyorsam sebebini sorgulardım doğru düzgün. Sevmiyorsam sebebini sorgulamadan tek bir mesajla terk eder, bir daha kesinlikle konuşmazdım. Sevmiyorsam hak etmiştir zaten, hep öyle olur.
|
@mustafa1524 hocam dediğimi dikkate almanızı isterim başınız yanmasın. Bu kız tipi genelde asla yaşadığı hayattan memnun olmuyor ve düzelmiyor da. Koşarak uzaklaşmanızı öneriyorum enerjinizi çok emiyor bu insan tipi. Vakti gelince de bb çekmesini çok iyi bilen bir tiptir aynı zamanda. Siz uğraşır durur moralize etmeye çalışırsınız hayata dair, memnuniyetsizliğine dair. Enerjinizi olduğu gibi alır sonra ilerde de yüzünüze bile bakmadan başkasını bulur bb çeker bu tip. Verdiğiniz enerjiye üzülür sinirlenirsiniz. Tabi sonra "ay çok hata etmişim pişmanım her gün seni düşündüm" diye geri de dönecektir aldanmayın. Aldanırsanız sizi tekrar duygusal olarak yoğun bir hale getirip yine bb çekecektir
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Ekim 2020; 18:25:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hadi kızlar nazlıdır kaprislidir yapabilir de bunun erkek versiyonu çok kötü |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 1 Ekim 2020; 19:14:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
zaten 2 ay konuştuk sonra bu baskasıyla konustu 1 hafta geri yazdı özür fln diledi affettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1524 -- 1 Ekim 2020; 21:29:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşte neşeli mutlu ama bazende durduk yere üzülüyo ani değişiyo < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1524 -- 1 Ekim 2020; 21:29:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aman hocam yapmayın. Çok sevmiyorsanız kabul etmeyin bence böyle birini. Dengesizliğinin sebebi de sizi gerçekten sevmiyor olması olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam baş edemem ben bunla büyük htimal yol vericem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |