Htc sensation icin martın başından beri ics guncellemsi bekliyorum hala gelmedi. Sensation konusunda herkes ics yi tartışıyor ben hala 2.3 kullanıyorum. Hergün ayarlardan güncelleme kontrol ediyorum yok. Artik piskopata bağladım bi kontrol ediyorum güncelleme yok diyo tekrar kontrol ediyorum yine yok. Sanki 2 saniyede güncelleme gelecekmiş gibi. Apple kullanırken güncelleme aninda gelirdi. Ios 5 e bütün dünya aynı anda girmişti. Girmişti deyince yanlis anlamayin. Yeni yıla girmek gibi. Kafam bozuk olduğundan sapittim ben en iyisi yatağa gireyim. Zaten mayıs a güncelleme olmadan gireresek satıp iPhone alacağım bu arada mayısta htc telefon alacak varsa beni bulsun.
Ne htc bana güncelleme gnderiyor nede forum konuya msj yazıyor.
GalaxyS2 de aynı halt
4.0 güncellemesi haftalar aylar önce çıktı ama TR'ye çıkartmadılar daha Odin ile başka bir ülkenin sürümünü yükle diyecek arkadaşlar olacaktır, biliyoruz ama burda bahsettiğimiz yükleme olayı değil TR'ye çıkmama olayı
Bence 2.3 Daha İyidir ICS Daha Stabil Olabilir Fakat Uygulamaların Çoğu ICS Uyumlu Değil 2.3 İle Uygulamalar Daha Düzgün Çalışır Diye Düşünüyorum Ben
Galaxy s2 almalıydım ben ya
Xperia kullanıcıları ne yapsın Haziran'da çıkıyor ICS.
BADA güncellemesinin rekorunu kimse kıramaz.. Adamlar 1 senedir bekliyor bada 2.0'ı.
Abimde var sensation yurt dışından gelme. Ona ICS güncellemesi geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: inanç_turasay
Abimde var sensation yurt dışından gelme. Ona ICS güncellemesi geldi.
hacı ben electroworld'ten almıştım bana da geldi. sende bi terslik olmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: Abbey Road
hacı ben electroworld'ten almıştım bana da geldi. sende bi terslik olmasın?
Herkese gelmiş :S :S :S
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
GalaxyS2 de aynı halt
4.0 güncellemesi haftalar aylar önce çıktı ama TR'ye çıkartmadılar daha Odin ile başka bir ülkenin sürümünü yükle diyecek arkadaşlar olacaktır, biliyoruz ama burda bahsettiğimiz yükleme olayı değil TR'ye çıkmama olayı
Türkiye 4.0 güncellemesi geldi boşuna yazmışım dün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme