Şimdi Ara

Ne Güncellemeymiş Arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc sensation icin martın başından beri ics guncellemsi bekliyorum hala gelmedi. Sensation konusunda herkes ics yi tartışıyor ben hala 2.3 kullanıyorum. Hergün ayarlardan güncelleme kontrol ediyorum yok. Artik piskopata bağladım bi kontrol ediyorum güncelleme yok diyo tekrar kontrol ediyorum yine yok. Sanki 2 saniyede güncelleme gelecekmiş gibi. Apple kullanırken güncelleme aninda gelirdi. Ios 5 e bütün dünya aynı anda girmişti. Girmişti deyince yanlis anlamayin. Yeni yıla girmek gibi. Kafam bozuk olduğundan sapittim ben en iyisi yatağa gireyim. Zaten mayıs a güncelleme olmadan gireresek satıp iPhone alacağım bu arada mayısta htc telefon alacak varsa beni bulsun.

• Ne htc bana güncelleme gnderiyor nede forum konuya msj yazıyor.
  • GalaxyS2 de aynı halt

4.0 güncellemesi haftalar aylar önce çıktı ama TR'ye çıkartmadılar daha Odin ile başka bir ülkenin sürümünü yükle diyecek arkadaşlar olacaktır, biliyoruz ama burda bahsettiğimiz yükleme olayı değil TR'ye çıkmama olayı
  • Bence 2.3 Daha İyidir ICS Daha Stabil Olabilir Fakat Uygulamaların Çoğu ICS Uyumlu Değil 2.3 İle Uygulamalar Daha Düzgün Çalışır Diye Düşünüyorum Ben
  • Galaxy s2 almalıydım ben ya
  • Xperia kullanıcıları ne yapsın Haziran'da çıkıyor ICS.
  • BADA güncellemesinin rekorunu kimse kıramaz.. Adamlar 1 senedir bekliyor bada 2.0'ı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abimde var sensation yurt dışından gelme. Ona ICS güncellemesi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Abimde var sensation yurt dışından gelme. Ona ICS güncellemesi geldi.

• hacı ben electroworld'ten almıştım bana da geldi. sende bi terslik olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbey Road

hacı ben electroworld'ten almıştım bana da geldi. sende bi terslik olmasın?

Herkese gelmiş :S :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

GalaxyS2 de aynı halt

4.0 güncellemesi haftalar aylar önce çıktı ama TR'ye çıkartmadılar daha Odin ile başka bir ülkenin sürümünü yükle diyecek arkadaşlar olacaktır, biliyoruz ama burda bahsettiğimiz yükleme olayı değil TR'ye çıkmama olayı

Türkiye 4.0 güncellemesi geldi boşuna yazmışım dün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.