Şimdi Ara

ne demek yarın istediğimiz saatte uyanıcaz, kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra ayt branş atmayacaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl olabilir ya aklım almıyor, abi yok ya ben dayanamam gider bilgi sarmal 15'i falan çözerim elim ayağım titrer bu ne ya

• bunlar en guzel gunleriniz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Finalleri de verdigimde aynı böyle hissettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    nasip olur mu

• Böyle okuyunca geçen yıl sınavdan sonra apotemileri anı olsun şimdi atamam bunları diye saklamıştım.

Geçen gün ise attım direkt hepsini duygusallığa gerek yok yeni sayfalar çıkıyor

• birden bırakılmıyor. yarın 8 gibi kalkıp tyt türkçe tyt mat çöz. ertesi gün 10da kalkıp tyt sosyal çöz. 2 gün sonra 11de kalkıp sadece tyt fen çöz. 3 gün sonra özgürsün. arada bir boşluğa düşersen paragraf oku alışıyorsun böylece.

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Bir yerlerde birileri tarafından özleniyor olmak mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boş vakitte ne yapacaz.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    ne demek yarın istediğimiz saatte uyanıcaz, kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra ayt branş atmayacaz

• alpeerrl kullanıcısına yanıt
    bugün gec saatlere kadar takilir yarin da saat 12-13 gibi uyanir tum gun aylak aylak gezersin.. sinavdan istedigini alip cikmis bir yks ogrencisi olmayi dilerdim bugün..

• salıdan sonra şu halde olmayı diliyorum. yarın erkenden kalkıp ankaraya. salı hazırlığı atlayınca bölüme geçmeden önce bu modu yaşayabiliceğim son an gibi hissediyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.