Şimdi Ara

Ne çok bilgili ülkeyiz bee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamların beyni yok fikri var söylediğim her şey hakkında yorum yapabiliyorlar, her konu hakkında fikir beyan eden bir ülkeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• block
  • beyni olmadığı kanısına nerden vardın ? dur tahmin edeyim fikirleriniz uyuşmuyordu tartıştınız ve galip geldi sen de içerlendin ve sırf aynı fikirde değilsiniz diye beyinsiz dedin ?
  • Ben çok somon balığı yedim her konu hakkında bilgi sahibiyim ... Opel omega ve b12 vitamini bolca aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

beyni olmadığı kanısına nerden vardın ? dur tahmin edeyim fikirleriniz uyuşmuyordu tartıştınız ve galip geldi sen de içerlendin ve sırf aynı fikirde değilsiniz diye beyinsiz dedin ?

olabilir, adama saçım dökülüyor diyorum bana bunu kullan bu iyi gelir bunu kullanma bu zararlı diye akıl veriyor kendimi hasta hissediyorum diyorum ilaç iç dinlen diyor bir şey hakkında da yorum yapma be kardeşim ayrıca bunu diyen adam 2 yıllık üniversiteye bile puanı yetmeyen biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im European

quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

beyni olmadığı kanısına nerden vardın ? dur tahmin edeyim fikirleriniz uyuşmuyordu tartıştınız ve galip geldi sen de içerlendin ve sırf aynı fikirde değilsiniz diye beyinsiz dedin ?

olabilir, adama saçım dökülüyor diyorum bana bunu kullan bu iyi gelir bunu kullanma bu zararlı diye akıl veriyor kendimi hasta hissediyorum diyorum ilaç iç dinlen diyor bir şey hakkında da yorum yapma be kardeşim ayrıca bunu diyen adam 2 yıllık üniversiteye bile puanı yetmeyen biri

Üniversite okumasına gerek yok. Daha önce kullanmıştır ve tecrübelerini anlatıyordur.

• Ülkeyi imamhatip lisesi mezunu adam yönetiyor eğitime çok takılmamak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Ülkeyi imamhatip lisesi mezunu adam yönetiyor eğitime çok takılmamak lazım

yani savumak icin demiyorum ama baska ulkede birisi ayni dereceden veya yakin dereceden cikip basbakan olsa adami kutlarsiniz ornek gosterirsiniz ama burda olunca o olmaz dimi.

elestirin kabul ama elestirirken vicdanli elestirin

• Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cumhurbaşkanlığı yasasından haberin yok galiba. Cumhurbaşkanı üniversite mezunu olması gerekiyor.

Ayrıca böyle bir olay hangi ülkede olsa ayıplanırdı bu gurur duyulacak birşey değil

"Cumhuriyet yalnızca filozof bir kralla ve çoğunluğun ihtiyaçlarını karşılayacak bilgelikle yönetilebilir."

Platon

"Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. Eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir. Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir."

Platon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redible -- 30 Ocak 2016; 11:26:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.