Şimdi Ara

Ne Çalışacağım? Nerden başlamalıyım? (MEZUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler 28k dan mezuna kaldım hedef bu sene MF3 7k .

Ders çalışmaya başladım Limit bitti ve Türevin 3/4 bitti ancak içim bi huzursuz YGS ve diğer dersleri çalışamıyorum.
    Çalışayım diyorum ama nasıl başlasam hangi konu hangi ders bilemedim .

Yardımcı olursanız sevinirim.

• dostum sıralaman iyimiş eksiğini biz bilemeyiz sen bilirsin ha nasıl öğrencem diosan seni türkiye 1.ciliğinden 28 kya düşüren şey ne onlara odaklan ortaya çıkar eksiğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro eksik dersin ne onu önce hallet sonrasinda butun dersleri ayni düzeye getirdiginde deneme coz belli araliklarla hafta1 2 tane yanlis olan konular genellikle ayniysa konu calis mesela usluden 4 deneme yanlis geldiyse uslu bak ha eger tek tuk yanlis geliyorsada yanlış olan konudan bi test coz asinalik kazan

• Ben mezuna 35k dan kalmistim ygs de 21k yaptim lys de 7k ya çektim. Bi örnek olabilmek adına yazıyorum yanlış anlama. Ben yaptiğim şeyi anlatayim;aliyordum her pazar bos bi kagit, her dersi tek tek yazip o hafta hangi konuyu calisacagimi hangi soru bankasindan ilerleyecegimi yaziyordum. Atiyorum mat--->> çarpanlara ayirma(karekök)

Seklinde. Her dersten ne calisacagimi mutlaka belirliyordum. Bu dönemde ygs de konu eksigin varsa onlara yönelmeni öneririm 1 ay boyunca. Ancak 7k gibi bir hedefin varsa ekimde mutlaka LYS konularina başla. Benim kazanmamin en buyuk sebebi ekimde lys konularina baslayip marta kadar devam etmemdir. Lys den sonra büyük eksiklerim yoktu sıkışmadim kafam rahat girdim sinava. Bu ay ygs konularina yonelik bi program hazirla,eger ygs de 115-120 net bandindaysan 1 aya hemen hemen tüm ygs konularini yazip bunlardan bildigin konudan sadece soru cozerek bilmedigin konudan ise konu +soru seklinde ilerleyebilirsin. Calistigin konunun ardindan mutlaka 5-6 test çöz

• 34kdan bıraktım bende şuanlık ygs mat bitti fizik bitmek üzere,kimya bitti eylül sonuna kadar türkçe,sosyali halledip lys geçmeyi düşünüyorum.Sende mat,fizik sosyal,türkçeyi halletsen gerisini denemeyle götürürsün hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Başlamalıyım?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.