Şimdi Ara

NDNG - Enes Batur | NEDEN İZLİYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada youtube da denk geliyor bakıyorum videolarına 1.5 milyon takipçisi var ve videoları inanılmaz izleniyor şöyle bir bakıyım dedim bi açtım videoyu

abuk subuk kafa atma sesleri geliyor introya girerken özürlü gibi haraketler yapıyor ağzındaki telden dolayı konuşması iğrenç ve hiçbir şey anlaşımlıyor özürlü gibi haraketler yapıyor ve millet bunu izleyip eğleniyor. Ciddenmerak ediyorum neden izliyor millet

• akıl ve mantık sahibi hiçkimse izlemez.izleyenlerin iq si 10.(evet hepsinin)
  • Gozunuzu sevim su engelli cocugu hatirlatmayin bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet dediğin izleyicilerinin çoğu küçük yaşta çocuklar. Benim 8 yaşındaki kardeşim de izliyordu bir ara, çok şükür ki bıraktı.

• Hocam yanlış anlamasın kimse ama ben anlam veremiyorum hani oyun kanalı izlemek istiyorumdersin bir sürü oyun kanalı vardır ama admaın hiçibir espirsii yok hiçbir özelliği yok üstüne üstelik özürlü gibi ses çıakrtıp özürlü gibi tepkiler veriyor bi ara abuk subuk bir flash oyunu denk geldi açtım baktım çöpten adam yürüyor ve o adama küfür ediyor yani izlerken cidden miğdem bulanıyor ve bu kadar kişinin izlemesi ilginç tabiki hepsi ilkokula giden tipelr ama inanılmaz fazla izlenmesi beni rahatsız ediyor
  • biz izlemiyoruz, 10 yaşındaki minikler izliyor tv showu gibi. ve inanıyorum %90 ı tabletinden izliyordur.

• Ulan yazik gunah. Bu sıkıntılının takipci kitlesi 8-12 yas arasi. Kendininde bunu anlayabilecek miktarda iqsu oldugunu dusunuyorum. Durum boyleyken 4 dklik sozde oyun videosunun her aninda cinsellik anlatiyor. Kadinin surasi burasi. Cocuklari erken ergenlige sokmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.

Bence rtuk artik youtube u denetime sokmali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzleyen varsa sölesin blok atak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemiyorum izleyenler max 13

• Youtuberların buluştuğu bir etkinliğin videosunu görmüştüm. Enes'in peşinden 100 kişi bağırıp, koşuyordu ve hepsi 15 yaş altıydı :)

• Videolarinin yarisi clickbait zaten. Youtube odul verdi diye video atmis dedim ne odulu verdiler su dengesize, megerse youtubers life adli oyunda almis odulu

• Izleyenlerin çoğunluğu çocuk işte yahu ne taktınız. Belki oynayamadığı oyunları orada oyanani izleyerek mutlu oluyor, belki sunucuyu sempatik, komik buluyor. Sunucuda bunu bi fırsat olarak değerlendirmiş, belki sizce salakca gelen hareketlerini eğlenerek yapiyot belki de tamamen kafasi ticariye calisiyor. Zaten sunucu da 16 17 yaşında, o da cocuk.
    Ne yapsin 7-14 yas arasi cocuklar ne izlesin, böyle vakit öldürüyorlar.

• çocukların ilgisini ceksin diye videoda okadar saçmalıyorki anırmalar falan kafa atasım geliyor :(
  • bi videosuna baktiktan sonra engellemiştim kanali videolari cikmiyor bana öle yapin
  • Enes abi galp at <3
  • Minecifirt vidisi isteyenler + lasin

not:kesinlike prim kasmiyorum enes abi <3

• quote:

Orijinalden alıntı: racyrocq

bi videosuna baktiktan sonra engellemiştim kanali videolari cikmiyor bana öle yapin

ben 2 kere en gelledim ama hala çıkıyor demekki engelleyememişim
  • Enes batura borç para verdim ödüyemedi kanalına el koyacam yakında
  • izleyici kitlesi 5-13 yaş arası çocuklar fazla şe yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: racyrocq

bi videosuna baktiktan sonra engellemiştim kanali videolari cikmiyor bana öle yapin

ben 2 kere en gelledim ama hala çıkıyor demekki engelleyememişim

o engel olayıı nasıl atıyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.