Bildirim
NBA SHORT NEREDEN BULABİLİRİM ? ? ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
20 liraya NBA shortu ha?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orjinal olması şart değil usta çakma gibi durmasın yeter . Çokda para vermek istemiyorum bir shorta. -
quote:
Orijinalden alıntı: badlatma
orjinal olması şart değil usta çakma gibi durmasın yeter . Çokda para vermek istemiyorum bir shorta.
İzmir'de oturuyorsan Hatay Yalı Sporda Boston Celtics ve Chicago Bulls shortlari satiyor ama pahali biraz.
Bir de illa takim amblemli olmasi mi gerekiyor?
istiklal'de nba store var, git oricinıl al.
-
Ataşehir/şerifalide cuma günleri sosyete pazarı var bunun gibi 4-5 tane nba takımının şortu var fiyatıda 20 lira geçen hafta aldım utah jazz -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Ataşehir/şerifalide cuma günleri sosyete pazarı var bunun gibi 4-5 tane nba takımının şortu var fiyatıda 20 lira geçen hafta aldım utah jazz
ataşehir çok uzak kaçtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badlatma -- 20 Mayıs 2013; 20:34:42 > -
Short ne len? Türkçesi şorttur onun. -
Hocam attıgının aynısını nişantaşı pazarından almıstim ankarada sanırım istanbuldada vardı nişantaşı pazarı bi bak derim
Ben pazardan utah jazzın almıştım 5liraya şuanda altımda -
quote:
Orijinalden alıntı: Margu
Hocam attıgının aynısını nişantaşı pazarından almıstim ankarada sanırım istanbuldada vardı nişantaşı pazarı bi bak derim
genelde sosyete pazarlarında oluyo galiba herkes pazardan aldım diyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Margu
genelde sosyete pazarlarında oluyo galiba herkes pazardan aldım diyor
Çakma olduğu için genellikle pazarlarda oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Dehhani.
Ben pazardan utah jazzın almıştım 5liraya şuanda altımda
hangi pazar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dehhani.
Ben pazardan utah jazzın almıştım 5liraya şuanda altımda
hangi pazar
Ankara sıhhiye perşembe pazarı -
up -
Bakırköydedi galiba Cumartesi pazarı.Bundan 1-2 sene önce vardı.Basketbol şortu aynı orjinal.Tanesi 5 liraydı.Bayağıda iyiydi yazın giyilmelikti tam -
quote:
Orijinalden alıntı: Daqadaqa
Bakırköydedi galiba Cumartesi pazarı.Bundan 1-2 sene önce vardı.Basketbol şortu aynı orjinal.Tanesi 5 liraydı.Bayağıda iyiydi yazın giyilmelikti tam
aynen bakırköydeki pazarı başka sitelerde de söyleyenler vardı gimeli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X