Bildirim
NBA LIVE 07 // TBL 07! On Fire! (ÇIKTI) (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: yt1990
ha iyi sen koymuşsun onur yoksa izinsiz yayımlanması yasak yamanın
yama süper indirin arkadaşlar
:D yamacının ta kendisi
-
peki yamayı beğenmeyip kaldırmak istersek napcas??? _____________________________ -
BAŞLAT / programlar bölümünde uninstall mevcut. _____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
eski takımlarla oynamak için kaldırmanıza gerek yok load/save den roster değiştirerek oynayabilirsiniz.
ayrıca dynasty nin olmasını bizde isterdik ama 30 takım gerekli , yamada allstar takımları dahil 23 tane takım var.
TB2L den daha fazla takım koyamazmıydık?
koyabilirdik ama bu seferde grafikler üzerinde durmamaış olacaktık. ha bide roster baştan savma olacaktı (bu arada rosterı hazırlayan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürler.gerçekten mükemmel olmuş)
biz oyun iyi olsun dynastyi seneyede oynarız dedik.
ve elimizde mükemmekl bir yama var artık.
Keyifli oyunlar
_____________________________ -
Oyunu yükledim valla süper olmuş emeğiniz her bir saniyesini hak ediyosunuz helal olsun 

_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Michael Kenji
quote:
Orjinalden alıntı: yt1990
ha iyi sen koymuşsun onur yoksa izinsiz yayımlanması yasak yamanın
yama süper indirin arkadaşlar
:D yamacının ta kendisi
yanlış bişeymi söylemişim
ilahi Shinoda
_____________________________ |||Dünyada en zor şey, insanın kendini bilmesidir.|||
-
offf rapidshare off arkadaşlar burdan hiçbir şey inmiyo ya siz nasıl indiriyosunuz hepinizde ücretli üyelik mi var _____________________________ -
ra pid den diyosan niye inmesin free butonuna basıp kodu girip indireceksin dostum
_____________________________ |||Dünyada en zor şey, insanın kendini bilmesidir.||| -
dostum premium diyo bu dosyaya _____________________________ -
sabah kurulumu yaptım ve hala oynamaktayım. yalnız fenerbahçemizin overall 95'i biraz fazla olmuş galiba
gerçi gs cafe crown 91 olunca 99 da olsa olurmuş formalar harika olmuş bu arada nba live 07 deki gibi pgler direk potaya yönelmiyor ve zırt pırt şut atmıyor bu çook sevindirici
emeği geçen herkese tşkleer_____________________________ 
-
Allahını seven söylesin ya 5-6 tane kaynak var hepsinde the file not in server diyo abi nasıl indiriyosunuz bunu koduda yazdım bu rapidin olayı nedir ya bilgisayardan soğudum ya _____________________________ -
Şu dosyayı rapidden başka bir yere varebilecek olan bir babayiğit var mı ya vallahi çok iyi olur _____________________________ -
Molten G7! TBL de oynanan top!

Download:
http://r a p i d s h a r e.com/files/9827539/Molten.G7.By.Marcus.rar.html
Dosyayı ...\EA Sports\NBA Live 07\sgsm içine atın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sophomore -- 2 Ocak 2007; 4:07:32 >_____________________________ Go on and save yourself
And take it out on me...
-
abiler harbiden inmiyor bu yama rapidden inmiyor altta ne free butonu var ne şey acaip merak ediyorum ya biri banan yardım etsin birde yamanın boyutu ne _____________________________ -
burada kimse yardım etmez dostum salla yani resimlere bak sen mrsiç ne güzel bak molten top var abiler devamlı resim koyar seni delirtmek için _____________________________ -
saolsun artık parasız fakirler kızarmıs tavuğa bakar ya bizde ss lere bakalım belki karnımız doyar 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı