Şimdi Ara

NBA LIVE 07 // TBL 07! On Fire! (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
30.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yukoer78

teğmenim sen de çok saol be bütün serverler the file was not found hatasını veriyo diyorum hala free diye oklarla takılıyosunuz eyvallah size iyi oyunlar

ya olm sen hangi linke tıklıyosunhttp://r a p i d s h a r e .com/files/9793980/TBL.Live.07.rar
    bu linke tıkla + aradaki boşlukları kapat !!!!!!!!!!!!!!!

şunu anladım ki sen hayatında hiç rapid kullanmamışın
  • ya bizde annemizin karnında öğrenmedik bilgisayar kullanmayı, oyun falan oynamayı. ama bir insanın rapid'den dosya indirmeyi bilmemesi, bilse bile bir şekilde bir sorunla karşılaşıp download'u bi türlü yapamaması, yamayı falan yükleyememesi ayrı bişey elimizden geldiği kadar sorunları çözüp yardım etmeye çalışırız çünkü ama saygısızca ve terbiyesizce sağa sola sataşıp insanın sinirlerini tavana zıplatması ayrı bişey.
  • sscb yaş kaç ben rüyadayım büyük ihtimal çağunluğunu üniversite mezunlarının oluşturduğu sitede bu kadar gerzek adam olmaz adamlara level3 cogent bütün serverler hata veriyo diyorum hala rapid kullanmayı bilmiyosun diyolar allahım sn aklımı koru rapide de size de

• sophomore kardeş sana 50 mesajdır söylüyoruz o link sizlere ömür dün akşam denedim bütün serverler file was not found diro altta change url remove diye şeyler çıkıyo bunu hala anlayamadın mı?elinde dosya olup ta yükleyemeyen bir adam diilim yani ok
    And take it out on me...
  • ben ındrdım yamayı ama sıfre ıstıyo verdıgınızwww.nbalivetr.org sıfresını yazdım parola hatalı dıyo

şifre ne acaba???

ben yenı ındırdım rapidden direk ındırebılıyosunuz
    And take it out on me...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rammos

Tbl i kuran ve sorunsuz oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bana hata yaptıımı sanmıyorum kurarken ama insanlık hali belki yanlışlık olabilir dosya rar olarak inio ve içindeki dosyaları zaten 2 dosya var normal bi şekilde kurdum kurulduktan sonra oyuna girip load/save bölümünden dosyayı load ettim ve sonra maç yapmaya kalkınca oyundan atıyor ve hata raporu veriyor.. yanlış varsa lütfen yardımcı olun

valla bu aşamada herhangi bir sorun görünmüyor. çok zayıf olduğunu bilsem de aklıma tek bir ihtimal geliyor. o da oyunun varsayılan klasör olan C:\Program Files\EA Sports\NBA Live 07 içine kurulmamış olması.
  • şifrewww.nbalivetr.org yukoer senin dediğn gibi başta bende de gimiodu sabah dednedim sophomerenini verdiği adresten girdi :D yükledim ve olana bak abi pc ye bi virus bulasmıs hersey silindi yazık onlarca oyun onlarca program çöpe gitti şimdi bu ay yine kota olcak 30-40 gb sınırsıza gecmek gerek

SSCB ; valla virüsün yamayla falan hiç bi alakası yok onlarca insan indirdi geçmiş olsun kardeş

Hoca çalışmıyor işte yalan mı sölicez?

Rapid linki vermişsiniz desene yaw!

Ordan indirecem artık.

Ama şidmi NBA LIVE 07 nin 30. partını çekmem lazım. O bitsin ondan sonra yamasını çekeriz.

NBA LIVE 07 yi çekiyorum da! 34. part 5 part kaldı bitince bunuda çeker oynarız artık.

Teşekkürler emepi geçen herkese!

• MissYou anladın sanırım site şu an kapalı rapidden indircen

Orjinalden alıntı: yt1990

miss you çalışıyo linkler onca kişi indiriyo bari indiremedim yardın edin diyin ya her olumsuz mesajınızda linki kontrol ediyorum babalar gibi çalışıyo lütfen tekrar kontrol et

SSCB ; valla virüsün yamayla falan hiç bi alakası yok onlarca insan indirdi geçmiş olsun kardeş

demişsin kardes yazdığımı okusan dosya ile virus arasında ilişki olmadığını anlarsın
    2-Seyirciler T-MAC die bagrıyo

bnm gordugum eksikler bunlar su an

Orjinalden alıntı: song_31

KENJİ Arkadasım seni tebrik ediyorum cok gzl bir calısma yapmıssınız.
    Bir kac eksik gördüm bu patchte müsait olduğunda düzeltmeye calıs.
    1-oyun esnasında score boadtaki takım logoları asırı buyuk
    2-Seyirciler T-MAC die bagrıyo

bnm gordugum eksikler bunlar su an

logoları idare edin :D

seyirciler ne dediğini bilmiyorlar

şaka felan bir yana 1. dedeğin çok sorun olmasa gerek. rakamlar hafiten logoya giriyor. ama score okunuyor .

2. si oyunun sesine müdahale edemiyoruz malesef DB bununla ilgili bir değer var mı bilmiyorum ama courtlar için böyle bir şey varsa düzeltirim.

Bu arada nbalivetr.org açıldı önceki postlardaki linkler artık çalışıyor :D kavgaya gerek yok :D

• ya yınede bu oyunun grafikleır halen istenildiği gibi değil nhl gibi olabilirdi

Orjinalden alıntı: onur3

şaka felan bir yana 1. dedeğin çok sorun olmasa gerek. rakamlar hafiten logoya giriyor. ama score okunuyor .

NBA LIVE 07 // TBL 07! On Fire! (ÇIKTI)

arkadaslar sizce buyuk deil mi score okunuo ona lafım yok ama takımların logoları
    tam gözükmüo

bu arada onur kardes yanlıs anlama amacım gıcıklık yapmak deil
    bu yamayı daha gzl olmasını istediğim içn

BİR DE NBA DONUSTURME SAVE VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.