Şimdi Ara

NBA 2K22 ; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
6
Favori
13.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni buildler ve rozetler gelmiş dün baya izleme fırsatı buldum ben de ayrıca vc fiyatları korkunç derecede artmış mycareer/mypark için karakter açacak olanlar birkaç gün daha beklesin derim birkaç güne en iyi buildleri görmeye başlarız geçen sene uzun oynamıştım bu sene favorim scoring machine olacak gibi :)

  • MrAktacir kullanıcısına yanıt

    Sadece myteam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıyorum bugün bakalım. Yüz atma uygulamasını bulamadım, çıkmadı mı ? Bilen var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2K20'den sonra yeni nesil ile bende 2k22 yi an itibari ile indirmeye bıraktım. Akşam karakterimi oluşturup kariyerime başlarım. Ama bu vc fiyatları nedir ya böyle oyuna zaten 600TL verdik karakteri oynanabilir hale getirmek için baya uğraşmak gerek vc almadanNBA 2K22 ; 

  • xbox series s üzerinden arkadaşımla kardeşlik yaparak oyunu almak istiyoruz da vc alırken kardeşlik yaptığımız için problem yaşar mıyız acaba?

  • Koleji seçtim, bir maç oynadık ve yenildik. Tek maç sonrası elendik sanırım. Tekrar G-League veya NBA seçmemi istedi. NBA Draft seçtim. Hiç oynamak istemediğim bir takım beni seçti. Bu sene takımımızı kendimiz seçemiyor muyuz ?

  • 21 deki myteam i 22 ye aktaramadım sıfırdan açıldı 😢

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kutulu olarak aldım. Steam'da 21'in aynısı diye olumsuz yorum almış hep, PC'de yeni nesil güncelleme yok sanırım?


    NBA 2K22 ;

    NBA 2K22 ; 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 11 Eylül 2021; 20:24:14 >
  • Xbox Series S veya X de oynayan varsa ekleyebilir sadece "Park" ve "Pro" için.


    Gamertag: KingSezenist

  • Global icin konusuyorum, bu oyunun fiyatini sabit 40 50 dolar civari bir fiyata cekmeliler artik. Zaten VC satarak tonla para kazaniyorlar, oyun base fiyatini daha dusuk tutup surumden kazanabilirler sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series x de mycareer modunda konsol kapattı oyun birkaç kez, aynı hatayı alan var mı? Şehirde muazzam fps düşüşleri de var bu arada.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rand al Thor kullanıcısına yanıt

    konsolla veya oyun performansıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam 2k paranın altında kalmış bir şirket ama hala adam akıllı server kuramadılar oyuna oyun çıktığından beri yayıncılardan takip ediyorum xbox olsun playstation olsun fark etmez binlerce liralık sistemi ve interneti olan insanlarda bile aynı sorun mevcut


    ***


    vc olayı gerçekten can sıkıcı oyun zaten 600 lira hadi kardeşlik yaptın 300 lira bir karakter açacaksın kanser olmadan biraz zevk alıp oyuna başlamak için 85 overall yapman gerekiyor bunun için de en az 150-200k vc almalısın o da ortalama 400 lira karaktere 2 tişört 1 şort alayım azcık şekilli olsun diyorsun hop minimum 50k vc o da nereden baksan 100 lira


    2k gibi şirketlerden bölgesel fiyatlandırma beklemek hayal olur zaten ama güzel bir oyun keyfi yapmak istiyorsanız oyunla beraber minimum 1000 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor maalesef ya da oyunu kardeşlikten çözüp 2-3 hafta 60 overall karakterle kanser ola ola yavaşça gelişeceksiniz o tercih sizin NBA 2K22 ; 


    yeni buildler hala kafamı karıştırıyor ben geçen sene ps4'de current gen oynadım bu sene xbox series s ile beraber next gen'e geçiyorum anladığım kadarıyla yeni buildler biraz daha all around mantığı üzerine yani hemen hemen herkes hem smaç vurup hem üçlük atabiliyor iş biraz daha oyuncunun fiziğini düzgün kurmakla alakalı gibi geçen sene uzun karakterle oynamıştım bu sene de uzun karakter açmayı düşünüyorum 1-2 tane kevin durant buildi buldum hoşuma gitmedi değil kesinlikle deneyeceğim





  • Oyun izlediğim kadarıyla 21'den çok farklı gelmedi bana! Menüler dahi aynı :)

    Şut barı değişmiş, kadrolar güncellenip 22 diye sunmuşlar sanki.. yine de oynamadan net bir şey söyleyemem ama 21'i kadro güncellemesi yapıp devam etmek çok daha mantıklı!

    Genelde mynba (sezon) oynarım, 600 TL verilip alınacak kadar aman aman bi değişiklik yok gibi oyunda!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 platformunda beraber park oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir, 6'9" PF PSN: Mr-Aktacir-


    Son 5 yıldır sadece uzun oynuyorum ve 2 yıl da e-spor takımı bünyesindeydim. Bu yıl parke değil, sadece park :)

  • NBA maçları için katılıyorum, çok büyük farklılıklar yok. Sut barını sevemedim. Ama oyunda bu sene şehir tarafına iyi çalışmışlar. Sürekli görev var, görev yapmaktan maç oynamaya fırsat olmuyor. Görevler zaman zaman eğlendiriyor.


    Öte yandan sezon mantığını hem sevdim, hem sevmedim. Sevdim; çünkü eğlenceli. Ödüller interaktif olacak, daha çok hedef koyabileceğiz. Sevmedim; çünkü oyunun alıştığımız düzeninin biraz dışında. Amatör, Pro, All Star, Süper Star, Elit vs. olmayacaksa eğer hoşuma gitmez. Olacaksa sorun yok.


    Her sene SF oynuyordum. Açıkçası her sene aynı oyunu oynadığımı hissediyordum. Bu sene bir değişiklik yapayım dedim; ilk kez SG karakter açtım. Ama sevdim mi emin değilim. 2 Way - 3 Level Scorer. Umarım keyif alırım, bu sene vc fiyatları da uçmuş çünkü.

  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

    benim gibi casual oyuncular için solo veya bazen online takılmak istersem myteam'mi önerirsiniz? takım kur 3v3, 5v5 dal gibi mi myteam'in özeti? arada kazandıklarınla paket aç oyuncu çıkar vs. mi?

    oyunu biliyorum, fena da oynamıyorum aslında ama çok aşina değilim modlara. hep career gibi modları oynadım eski nesilde, arkadaşımdan 2k21 aldım deneme turu atıyorum myteam diye yazdığınız görünce bi sorayım istedim.

  • iamSymbiote kullanıcısına yanıt

    Kişiden kişiye değişir tabiki ama devir online oynama devri, single oynamak makineye karşı oynamak çok boş ve çocuksu geliyor bana.myteam de single maçlar oynayarak bedava oyuncular kazanirsın en azindan ama ben yine oynamiyorum.hep online maçlardayım,al sat ve ve posizyona göre oyuncu kovalayıp takım kurmak çok zevkli.maçlarda gergin ve stresli geçiyor.maç sonunda nadirde olsa tartiştigim oyuncular oldu.bunlar oyunu daha gerçekci ve heyacanlı hâle getiriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

    Nerden aldinız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

    genellikle online oyunlardayım aslında ama, twitchten filan takip ettiğim kadarıyla nba'deki bu parklarda takılan yabancı arkadaşlarda özellikle sürekli bi PF/SG karakter yapma çabası, VC basmaları vs. park mevzusuna o kadar vakit ayıramayacağımı düşündüğüm için hiç bulaşmadım. Çare myteam galiba dedim ama ben haftada 3-4 sefer geceleri çocuk uyuduktan sonra oyuna giren bi tipim. 3 maç üst üste karşıya hayatsızın biri overall 90 tiplerle gelirse biraz bunaltıcı olur diye düşündüğümden bulaşmadan önce sormak istedim işin açığı :)

    Böyle mi orda da mevzu? Yoksa dişimize göre birileriyle de kapışır mıyız?

  • yeni ayni oyun bosuna pahaliya almayin. 2 aya kalmaz indirime girir

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.