Şimdi Ara

NBA 2k12 Demo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün çıkacaktı demo ama henüz görünürde bişi yok, saat hakkında bilgisi olan var mı

• Saat belli değil ama bugün çıkar kesin.
  • %20'de bakalım bir deneyelim gerçi NBA 2K11'i oynamadım ve bu yüzden aralarındaki farklarları bilemeyeceğim ama çok büyük bi fark olmadığı söyleniyordu BSC haberlerinde. Neyse bir bakalım..
  • Nerden indirmeye başladın kaptan ya, resim koymuşlar ama demo yok (us hesap)
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Nerden indirmeye başladın kaptan ya, resim koymuşlar ama demo yok (us hesap)

UK de var şuan 1.11 GB
  • quote:

Game Marketplace bölümüne girdikden sonra Title A-Z kısmından "N" bölümüne girip oradan "NBA 2K12"e girdikden sonra göreceksin "Get Trial" yazısını.
  • Şu an iniyor, bittiğinde bir bakmak lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık NBA PS4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sabah 8 den beri bekliyorum hiç bir şey yok ama bugün dediler gelir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

quote:

Game Marketplace bölümüne girdikden sonra Title A-Z kısmından "N" bölümüne girip oradan "NBA 2K12"e girdikden sonra göreceksin "Get Trial" yazısını.

tamamdır hocam şimdi eklediler sanırım, indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Ben de sabah 8 den beri bekliyorum hiç bir şey yok ama bugün dediler gelir herhalde.

İndirebilmen lazım.
  • NBA 2K fanatikleri daha detaylı yorumlarda bulunacaklardır ben 2K11'i oynamadığım daha doğrusu 2K serisini pek fazla oynamadığım için birşey diyemeyeceğim ama grafikler zaten bilindiği üzere çok üst düzeyde. Oyuncuların altına güç barı eklenmiş bilmiyorum 2K11'de varmıydı. Oyun biraz daha ağır ve tamamen simülasyon havası katılmış gibi hissettim. Çok fazla oynayamadım çıkmam gerektiği için ama genel itibari ile oyun göze çok güzel gözüküyor.
  • sunum yine harika olmuş, oyuna başlamadan önce gazı iyi veriyorlar. Demo da yalnızca bir çeyrek oynayabiliyoruz, can sıkıcı Ayrıca demoya taktik bölmesini eklememişler... PG ile badozlama daldım hep, bir kaç üçlük oyunu dışında. Serbest atışlar aynı, ancak bu sefer too late veya too soon gibi değerlere yüzde eklenmiş, ne kadar gerekli tartışılır. Seyirciler biraz daha hareketli hale gelmiş, hop oturup hop kalkıyorlar. Ama yine birbirine benzeyen animasyonlar çoğunlukta. Tezahuratlar hemen hemen aynı ki zaten nba de çok da fazla tezahurat bulunmuyor. Grafiklerde çok olmasa da göze gözüken bir gelişme mevcut. 1 çeyrekte bunları görebildim, biraz daha oynayalım bakalım, başka gözümüze neler çarpıcak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Angurvadal

quote:

Ben de sabah 8 den beri bekliyorum hiç bir şey yok ama bugün dediler gelir herhalde.

İndirebilmen lazım.

Bende gözükmüyor sorun mu var acaba sabahtan beri yok bende.!!!
  • Ben 10dk önce indirmeye başladım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angurvadal

quote:

İndirebilmen lazım.

Bende gözükmüyor sorun mu var acaba sabahtan beri yok bende.!!!

Game Marketplace--> Explore Game Content --> Games & Demos

Demos' un altında görünüyor.
  • Period kaç dakikalık arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Period kaç dakikalık arkadaşlar.

4 dk imiş

Takım olarakta playoff finalindeki takımlar olan miami ve dallas var... Ayrıca foul atışlarından önce sol alt tarafta lebron ve nowitzki nin minyatürleri çıkıyor ve ufak bir top kavgası yapıyorlar. Altında da oyunun çıkış tarihi bulunuyor... Hoş olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 20 Eylül 2011; 16:26:16 >
  • ben de bi deniyim bakalım.
  • bilgisayardan indiremezmiyiz demoyu acaba ?
  • Ben demoyu beğenmedim arkadaşlar. Biraz daha özenebilirlerdi , yani oyun kötü falan değil sadece demo kötü olmuş.Miami vs Dallas var sadece. 1 Periyot var oda 4dk.lık. İnanın hevesim kursağımda kaldı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.