Şimdi Ara

Nazlı ILICAK Tutuklandı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu 10 gazeteci, silahlı terör örgütüne üyelik suçundan tutuklandı. 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

http://www.milliyet.com.tr/gazeteci-nazli-ilicak-tutuklandi-gundem-2286333/

• Ergenekon patladigi zaman taraf denen pacavrada yazan, ROK, Melih altinok, ceren kenar, Ahmet altan, Yildiray ogur ne olacak? Yildiray ogur, genc siviller rahatsiz denen bir grubun lideriydi be bu grup o zaman ki haberlere gore fetullahciydi. Devletin dibini oyan bu tipler keyif mi catacaklar? Yoksa donduler diye yirttilar mi? Tsk yi karalaya karalaya durust askerleri yaktilar, escinsel ilan ettiler. Yalanin bini bir paraydi o donem.

Tabi Eser karakas, nagehan alci, ab fonu olan bolucu bir dernek yoneticisi Cem diye bir herif de var ayrica.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldum dememeli ne olacağım demeli.
    Kendileri epey popülerdi demek sonu böyle olacaktı.
    Hak yerini bulsun.
  • Normalde kızardım gazeteciler görüşü yüzünden hapise atılmamalı vs derdim ama şimdi anladım ki bu tamamen saçmalıkmış. Kim ne derse desin. Zamanında masum insanlara komplo kurup insanları çoluğundan çocuğundan koparan bu insan müsveddeleri en büyük haksızlıkları hak ediyor. Adamlar cemaatin pisliklerini kitabında yazdı diye 3-4 yıl hapis yattılar. O zaman AKP'liler bize darbeci diyorlardı. Şimdi de kandırıldık vs. Onlarda her haksızlığı hak ediyorlar. Umarım o günleri de görürüz.
  • Beter olsun adi kadın.

• Apollonir kullanıcısına yanıt
    Tatilde.

•  Nazlı ILICAK Tutuklandı..

Türkan Saylan hakkında söyledikleri. Beter olsun güneş yüzü görmez umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kandırıldık desinler serbest kalırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.