Bildirim
Nazikçe giydiriyorum buyrun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizim burada duba koyuyorlar.
Dubalasa olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evin önüne ne park ettiği umurumda değil kapıyı kapatacak şekilde koyarlarsa çektiriyorum zaten adamı uyarmıyorum bile
O kadarını bile düşünemeyen adamı uyarmaya ne gerek var 350 400 TL cüzdandan kuş olup çıkınca kendi kendine ayılıyor zaten. -
Geçişi engelleyecek bir durum olsa eyvallah hocam, apartman kapılarının hepsi kaldırım tarafında. Bu adamlar egolarıyla hareket ediyor. Ben kapımın önünde araba istemiyorum tavrıyla yapıyorlar bunu. Kaç kere kavga ettik. Mantarı koyduğu yer kaldırımın önü. Cadde üstü bir yerde değil yani sokak içinde. Sorun şu ki koymasına engel bir durumda yok yani şikayet etsek bir şey yapamazlar ama park yeri bulana kadar yarım depo yakıt tüketiyoruz yemin ediyorum. Semti geziyoruz yani. Biraz anlayış...quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Evin önüne ne park ettiği umurumda değil kapıyı kapatacak şekilde koyarlarsa çektiriyorum zaten adamı uyarmıyorum bile
O kadarını bile düşünemeyen adamı uyarmaya ne gerek var 350 400 TL cüzdandan kuş olup çıkınca kendi kendine ayılıyor zaten. -
Yok biz yola öyle bir şey yapmıyoruz ama belediyeye başvurduk kaldırıma aralıkalrla mantar eklettik. Onu yapmazsak kaldırıma araç koyuyorlardı.quote:
Orijinalden alıntı: Authorized
Geçişi engelleyecek bir durum olsa eyvallah hocam, apartman kapılarının hepsi kaldırım tarafında. Bu adamlar egolarıyla hareket ediyor. Ben kapımın önünde araba istemiyorum tavrıyla yapıyorlar bunu. Kaç kere kavga ettik. Mantarı koyduğu yer kaldırımın önü. Cadde üstü bir yerde değil yani sokak içinde. Sorun şu ki koymasına engel bir durumda yok yani şikayet etsek bir şey yapamazlar ama park yeri bulana kadar yarım depo yakıt tüketiyoruz yemin ediyorum. Semti geziyoruz yani. Biraz anlayış...
Alıntıları Göster
Ben ana caddeye bağlanan ara sokağınhemen köşesinde oturuyorum. O mantarlar olmasa sokağın ortasından yürümek zorunda kalıyorduk çünkü iki kaldırımada araç park ediyorlardı.
Şimdi ise ne nefret ettiğim şey 1 insanlık bile boşluk bırakmadan park edenler. Arkadaş sen nasıl çıkacaksın oradan ya. Tampona değdirmiş öyle park etmiş..
Ne yapalım aracın üstünden mi geçelim ? Zira ben zaman zaman basıyorum tamponlarına geçiyorum çünkü başka çaresi yok kaldırımdan yola geçemiyoruz adamın arabasına tırmanmadan.
-
valla kaldırıma park ettiğimde oluyor ama her işin bir adabı var. Garaj görüyorsak park etmiyoruz. Kapı görüyorsak park etmiyoruz. Bütün kaldırımı arabayla da kapatmıyoruz. İki teker çıkarıyorum yetiyor. Altımızda arabayla gitmiyoruz sonuçta her yere. Her sürücü bir yaya sonuçta, ama her yaya sürücü değil. Ama hali hazırda park sorunu varken kalkıpta olmadık yere mantar koydurmakta sinir bozuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Yok biz yola öyle bir şey yapmıyoruz ama belediyeye başvurduk kaldırıma aralıkalrla mantar eklettik. Onu yapmazsak kaldırıma araç koyuyorlardı.
Ben ana caddeye bağlanan ara sokağınhemen köşesinde oturuyorum. O mantarlar olmasa sokağın ortasından yürümek zorunda kalıyorduk çünkü iki kaldırımada araç park ediyorlardı.
Şimdi ise ne nefret ettiğim şey 1 insanlık bile boşluk bırakmadan park edenler. Arkadaş sen nasıl çıkacaksın oradan ya. Tampona değdirmiş öyle park etmiş..
Ne yapalım aracın üstünden mi geçelim ? Zira ben zaman zaman basıyorum tamponlarına geçiyorum çünkü başka çaresi yok kaldırımdan yola geçemiyoruz adamın arabasına tırmanmadan.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X