Şimdi Ara

Nazikçe giydiriyorum buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, üst üste yaşadığımız şu koca İstanbul şehrinde her ne kadar haklı gibi gözükseniz bile, o evinizin önüne araba park etmesin diye koyduğunuz mantarlar umarım sizleri tırmalar. Söyleyeceklerim bu kadar.

• Bizim burada duba koyuyorlar.
    Dubalasa olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin önüne ne park ettiği umurumda değil kapıyı kapatacak şekilde koyarlarsa çektiriyorum zaten adamı uyarmıyorum bile

O kadarını bile düşünemeyen adamı uyarmaya ne gerek var 350 400 TL cüzdandan kuş olup çıkınca kendi kendine ayılıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Evin önüne ne park ettiği umurumda değil kapıyı kapatacak şekilde koyarlarsa çektiriyorum zaten adamı uyarmıyorum bile

O kadarını bile düşünemeyen adamı uyarmaya ne gerek var 350 400 TL cüzdandan kuş olup çıkınca kendi kendine ayılıyor zaten.
    Geçişi engelleyecek bir durum olsa eyvallah hocam, apartman kapılarının hepsi kaldırım tarafında. Bu adamlar egolarıyla hareket ediyor. Ben kapımın önünde araba istemiyorum tavrıyla yapıyorlar bunu. Kaç kere kavga ettik. Mantarı koyduğu yer kaldırımın önü. Cadde üstü bir yerde değil yani sokak içinde. Sorun şu ki koymasına engel bir durumda yok yani şikayet etsek bir şey yapamazlar ama park yeri bulana kadar yarım depo yakıt tüketiyoruz yemin ediyorum. Semti geziyoruz yani. Biraz anlayış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Geçişi engelleyecek bir durum olsa eyvallah hocam, apartman kapılarının hepsi kaldırım tarafında. Bu adamlar egolarıyla hareket ediyor. Ben kapımın önünde araba istemiyorum tavrıyla yapıyorlar bunu. Kaç kere kavga ettik. Mantarı koyduğu yer kaldırımın önü. Cadde üstü bir yerde değil yani sokak içinde. Sorun şu ki koymasına engel bir durumda yok yani şikayet etsek bir şey yapamazlar ama park yeri bulana kadar yarım depo yakıt tüketiyoruz yemin ediyorum. Semti geziyoruz yani. Biraz anlayış...

Alıntıları Göster
    Yok biz yola öyle bir şey yapmıyoruz ama belediyeye başvurduk kaldırıma aralıkalrla mantar eklettik. Onu yapmazsak kaldırıma araç koyuyorlardı.

Ben ana caddeye bağlanan ara sokağınhemen köşesinde oturuyorum. O mantarlar olmasa sokağın ortasından yürümek zorunda kalıyorduk çünkü iki kaldırımada araç park ediyorlardı.

Şimdi ise ne nefret ettiğim şey 1 insanlık bile boşluk bırakmadan park edenler. Arkadaş sen nasıl çıkacaksın oradan ya. Tampona değdirmiş öyle park etmiş..

Ne yapalım aracın üstünden mi geçelim ? Zira ben zaman zaman basıyorum tamponlarına geçiyorum çünkü başka çaresi yok kaldırımdan yola geçemiyoruz adamın arabasına tırmanmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yok biz yola öyle bir şey yapmıyoruz ama belediyeye başvurduk kaldırıma aralıkalrla mantar eklettik. Onu yapmazsak kaldırıma araç koyuyorlardı.

Ben ana caddeye bağlanan ara sokağınhemen köşesinde oturuyorum. O mantarlar olmasa sokağın ortasından yürümek zorunda kalıyorduk çünkü iki kaldırımada araç park ediyorlardı.

Şimdi ise ne nefret ettiğim şey 1 insanlık bile boşluk bırakmadan park edenler. Arkadaş sen nasıl çıkacaksın oradan ya. Tampona değdirmiş öyle park etmiş..

Ne yapalım aracın üstünden mi geçelim ? Zira ben zaman zaman basıyorum tamponlarına geçiyorum çünkü başka çaresi yok kaldırımdan yola geçemiyoruz adamın arabasına tırmanmadan.

Alıntıları Göster
    valla kaldırıma park ettiğimde oluyor ama her işin bir adabı var. Garaj görüyorsak park etmiyoruz. Kapı görüyorsak park etmiyoruz. Bütün kaldırımı arabayla da kapatmıyoruz. İki teker çıkarıyorum yetiyor. Altımızda arabayla gitmiyoruz sonuçta her yere. Her sürücü bir yaya sonuçta, ama her yaya sürücü değil. Ama hali hazırda park sorunu varken kalkıpta olmadık yere mantar koydurmakta sinir bozuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.