Şimdi Ara

Nazik düşünceli erkek pasif, umursamaz erkek harbi erkek oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım olmadığı dönemlerde saçma sapan internetten yazılar bilgiler ile nazik kibar ve bayanlara nasıl hitap edilir gibi bilgi birikimleri okudum. Tanıdığım kızlara kibar ve nazik davrandım. Sürekli tinlanmayan adam oldum. Eski sevdiğim kız hep hayalindeki erkeği anlatırdı. Beni dinlesin, beni anlasın, iyi bı iletisimimiz olsun falan filan. Sanki dedim beni anlatıyor. Sonra noldu kız gitti bı serseriye aşık oldu gözü beni görmedi bile. Şu an bı sevgilim var ve diğer kızları açıkçası iplemiyorum.

İşin ilginci benle konuşmaya çabalayan kızlar olduğunu görüyorum. Bı kız konuşurken lafını dinleniyorum bile. Yarıda kesip kendi düşüncelerimi söylüyorum. İşyerinde bana yardım eder misin dese. İsim var diyip yardım edemem diyorum. Daha çok bağlanıyorlar. Gelip neden yardım etmedin diye hesap sorduğunda isim var görmüyor musun diye tersliyorum. Özür dileyip sohbet etmeye çalışıyor. Kızlar ne istediğini bilmiyor.

Anlayışlı, adam gibi adam olsun, efendi olsun, duygularımı anlasın diyen kızlar, umursamayan tinlamayan erkeğe tav oluyorlar. Ben eski halimi çok karakterli bulurdum. Ama kızlar tarafından hep ezilip, süzme damgası yerdim. Affedersinizde simdi karaktersiz davraninca beni çekici buluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tmm

• Adam haklı. Kızları ezin beyler kızlar ezilmeyi sever. Feminizm falan hikaye. Otoriter alfa bi erkeği gören en kral feminist bile yavru kedi gibi olur karşısında.

• kardeşim senin konuştuğun kızlarda sorun bence. en standart olarak tabii ki tüm kadınlar alfa erkeği çekici bulur ama it köpek çekmenin bununla alakası yok, olayı yanlış anlamışsın bence.
  • Ezmeden önce "bana sözünü dinlet, karış bana, salma" iki laf söyleyince "sen çok sıkıyorsun beni, bu böyle olmaz"a dönüşüyor. Kızları anlamak gerçekten zor. Kendileri de biliyor bunu.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meot1 -- 3 Haziran 2020; 8:56:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.