Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.671
Cevap
744
Favori
1.820.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gamepass için deneyeceğim teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    gamepass konusuna bakın direkt gamepass değil de ea play alıp gamepass'e dönüşme yöntemi var.

çok daha uyguna geliyor yıllık ama nays ile alırken bazen hata oluyormuş konuya bakın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 3 Ocak 2024; 16:57:43 >
  • Pure Evil kullanıcısına yanıt
    Xbox Series S aldım 4 gün önce ve gamepass ultimate ilk üyeliği kredi kartıyla yaptım.

Bu ay nays ile deneyeyim dedim.

direkt yıllık alın, dediğim konuyu okuyun.

Game Pass Ana Konusu'nun ilk mesajında EA Play'den 3:1 oranında dönüşüm ile nasıl ekonomik 13 aylık Game Pass Ultimate alınacağı yazmaktadır:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136257743

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Bende Ankara'da kullanamadım 1 senedir. Sanal karta yüklemiştim hiçbir yerde geçmiyor, hatta sanal kart no muhtemelen gerçek bir kart numarası değil. Fiziki kartı da Ankara'ya kargolamıyorlar. Sanal karttan nasıl kullanılabileceğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim 🙂

• Hepsiburada, aytemiz kod alinca iade var mı?

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt
    var
    var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nays kartı yenileyecektim ama iptali durumunda geçmiş siliniyormuş. Ondan dolayı vazgeçtim. Bir dipnot düşelim bunu.

Halbuki hesap karta bağlı olmasa ne güzel oluyor. Biraz garip geldi.

• Nays ile ido dan bilet alsak iade gelir mi?

• evrenarisoy E kullanıcısına yanıt
    hayır…

• Arkadaşlar. Anladığım kadarı ile fiziki nays kart yok. digital var. netflixe kart eklenip otomatik olarak her ay çekilebiliyor mu? yoksa her ay ödeme mi yapmam gerekiyor. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

Arkadaşlar. Anladığım kadarı ile fiziki nays kart yok. digital var. netflixe kart eklenip otomatik olarak her ay çekilebiliyor mu? yoksa her ay ödeme mi yapmam gerekiyor. Teşekkürler.

Tabii ki çekiyor sorunsuz

• Google play hizmetleri yok diye eski telefonda temassız ödeme aktif olmuyordu. Yeni telefonda hemen aktif oldu.

Huawei hep sorun.

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    Yalnız dikkat edin Netflix'e Nays kart tanımlandığında aylık yenilemeyi geceyarısı yapabiliyor, sabah kalktığınızda saat 05:00'i geçmiş ise şimdi (kazı) kazan hakkınız yanmış oluyor. Önceki ay bende bu şekilde oldu ama sonraki ay 05:22'de çektiği için sorun olmadı...
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157656043

• MediaMarkt mağazalarından QR kod veya temassız ödemelerde ve MediaMarkt mobil kanallardan NAYS Kartla 1.500 TL ve üzeri alışveriş tutarının %10'u iade ediliyor. Kampanya süresince maksimum iade tutarı 200 TL olarak belirlenmiş. Hediye paralar 3 iş günü içerisinde yatırılacak.

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]
  • Selamlar,
    Yılbaşından beri Naysla online ödeme yaparken 3d secure icin SMS sifresi gelmiyordu, bugun canli destege yazdim, illa iş bankasına uğramaniz lazim dedi.
    Başına gelip şubeye uğramadan bu sıkıntıyı çözen oldu mu?
    -Sim kartımı degistirmedim

• Az önce temsilciyle yazıştım. Youtube %50 devam ediyor. Disney+ sona ermiş. Ama ödeme seçeneğini google hesabımla öde derseniz Disney’e yine %20 alırsınız. Ben Atatürk dizisini iptal etmelerinden ötürü Disney almıyorum artık ancak bilgim olsun diye yine de sordum. Bilginize…

• bende az önce hepsiburada'dan nays kartla alışveriş yapmak istedim. Tam 3d ekranına gelirken güvenlik gereği işlemini gerçekleştiremiyoruz deyip şifre bölümünü getirmeden ekranı kapatıyor. İlginç.. İstanbul kart yükleyeyim dedim mutakabat vs. dedi onuda yaptırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 5 Ocak 2024; 0:48:11 >
  • 30 Aralık tarihinde epic gamesten oyun alıp cashback iadesi hala yatmayan var mı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trainniart -- 5 Ocak 2024; 3:36:43 >
  • 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.