Şimdi Ara

Nays aidatsız 100 bin tl limitli kredi kartı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
7
Favori
9.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iş bankasında hali hazırda varsa ortak limit kullanır. diğer kredi limitlerinizi düşürmez sadece alabileceğiniz max limite ulaşır

• vay be bana red verdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VADev V kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce naystan da iş bankasından da denemiştim limit vermemişlerdi. Post sahibine teşekkürler görünce tekrar deneyeyim dedim. 93.300 limit verdiler. Neden 93 yada 94 değil bilmiyorum ama hiç değilse verdiler 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cceyy -- 31 Aralık 2024; 6:58:27 >
  • Hiçbir işe yaramasa bile en azından 10 yıldır 30 binlik limiti artırmayan İş Bankasındaki kredi kartı limitlerini 100 bin yapmış olduk 😃

• 25180 tl verdi. Kullanılabilir nakit limiti 6295 tl yazıyor. Avans limiti mi oluyor bu ? Birde troy verdi bunu visa yapmam lazım.

• real07 kullanıcısına yanıt

evet o nakit avans limiti. iş bankasından da kart başvurusu yapın nays verdiyse iş'te de onaylıyorlar artık

20 yıllık devran döndü  

• iş bankasında hesabım var,, kredı kartımda var ..bir ton bankada aynı sekilde ..iş bankası kredı kartı limiti artsın diye başvurayım dedim lakin..başvuru koşullarını saglamadınız diye bana vermedi ? sebebi nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: promil06

iş bankasında hesabım var,, kredı kartımda var ..bir ton bankada aynı sekilde ..iş bankası kredı kartı limiti artsın diye başvurayım dedim lakin..başvuru koşullarını saglamadınız diye bana vermedi ? sebebi nedir acaba ?

Diğer bankalarda limitlerinizin aşırı yüksek olması.

• 100k limitli nays karta başvurdum. Bir de bunun limitine entegreli bir fiziksel kartım olsun diye genç maximum kredi kartına başvurdum 20k limit verdiler. Naysın 100k limitli kartı fiziksel kullanmanın bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası kredi kartı olan neden Nays kredi kartı alsın.

bi artısı var mı

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt

Artık affetmiyorlar. Yıllar önce maaş musterisydim Is bankasinin. Sonra anlaşma bitti, kartı kapatmak istiyorum dedim. Aidat yüzünden mi kapatmak istiyorsunuz, 2 tane fatura otomatik ödeme talimati verin aidat almayalım dediler, kabul ettim. Belki 10 yıldan fazladır böyleydi. 2 ay önce 383 TL kilitlediler, ne dediysem iade etmediler, isterseniz tüketici hakem heyetine verin dediler. E devletten başvurdum, ... hakem heyeti bankayı haklı buldu, hakkidır alır dedi.

• İs bankası musterisiyim. 5-6 bankada da hesabım ve Kredi kartım var. Diyebilirim ki bunlar arasında en limit saplantılı banka Is bankasi ve arkasından Ziraattir. Belgelendirmenizi istedikleri gelirinizin 4 kat fazlasından boşta kalan ne ise limit olarak onu size verirler. Artırmak için başvursanız da ret üstüne ret yersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 31 Aralık 2024; 18:10:13 >
  • Red yedim  

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Banada 380 kitliyorlardi aradim iptal birimini maxipuan olarak yüklediler aninda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 31 Aralık 2024; 19:5:24 >
  • Defalarca red yemiştim konuyu gördüm yine başvurayım dedim bu sefer oldu. 4. kredi kartım oldu. 3'ü aidatsız zaten.

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Maaşını 1000.000 yaz. Meslek Mühendis vs. Ben üç kez Red yedim. Dördüncüde 100.000 limitli onaylandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene2025 S kullanıcısına yanıt

reddedilenler cumhurbaşkanı 100.000, borsacı/ekonomist 100.000, işçi 100.000 yazıp denesinler birkaç kere

• 12 bin verdi

• Nays kredi kartı max 100.000 TL limitli çıkıyor Maximum aidatsız kartımın limiti 110k ama nays için bu limite çıkılamıyor hoş gerekli mi? Değil ama bilgilendirmek amaçlı yazdım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.