arkadaslar su unlu meshur yahudi markasi varya hani NIKE diye yazilio bu ayakkabi markasi nayk diye mi okunuo yoksa nayki diye mi?yurtdisinda nayki diolarmis ole mi burda bi deli var gecenin sabahinda beni de deli etti tutturdu nayki diye okunuo die. simdi hangisi doru ?
Nayki doğru. Bilgi sağlam yerdendir.
nayki dorudur donuma kadar giyerdim lise dönemlerinde artık perpa var yeni markamız o . . .
o zaman bizim deli hakli desene simdi hakkat deli oldum ama zibarioooooooooooom
tabiikide nayki
NIKE = N-a-y-k-i
valla bizim ingilizce hocası nayki dediğinde ne lan o demiştim. nike den bahsediyormuş
bende nayki die biliorum ama , garip kaçıo be kardaşım nayki one öle gay şarkıcı gibi... nayk diorum ben genede:)
bu arada MI7 nike in yahudi markası oldunu bilmiodum harbi... hey allam ya ?
yahudi mi? ben amerikan sanıyorum. reklamlarda nayki diyor.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by luxor</i> <br />yahudi mi? ben amerikan sanıyorum. reklamlarda nayki diyor. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
puhahahah amerikalı yahudi yok mu?????????? hahaha turkiyede nayk diye okunuyor.nayki dersen şimdilik biraz kıro ca olabilir...eskidende nayk denıyoedu amerikada ama nike firması sonra okunusu nayki diye deiştirdi...
ben nayk sanıyorum ama yahudi markası değil nayk
Piyasada gördüğümüz çoğu marka Yahudi'lere aittir.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Piyasada gördüğümüz çoğu marka Yahudi'lere aittir. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> aynen yahudi mali olmiyan sey yok gibi cogumuzun evinde kulandigi beyaz esyadan temizlik maddelerine kadar ictigimiz sigaradan giydigimiz giysilere kadar aklimiza gelecek cogu dunyaca unlu marka yahudi dir bi ara bi kitap okumustum orda butun yahudi sirketleri yaziyordu azim acik kalmisti nerdeyse evimizdeki hersey yahudii maliydi :)
adamlar ticarette uçmuş
yahudi mahudi yıllardır giydiğim ve hep NAYK dediğim bir marka iyi ayakkabı üretiyor
danone,cola,tommy hilfiger .... vs gibi çoğu marka amerikan malı gibi görünmesine rağmen yahudilerinmiş.amaç israil dışındaki ülkelerede satabilmek. geçenler de hürriyet gazetesinde bir yahudi aileden bahsediyordu.türk milli piyango idaresi özelleşirse almak istiyorlarmış. adamın serveti trilyon dolarmış. bill gates in serveti 60-80 milyar dolar arası olduğuna göre hesap edin zenginliğini. hatta o adamın oğlu çok güzel bir türk sosyetik güzeli düdüklemiş.:=) kızda meşhur birisiydi. soyadını hatırlayamadım ama şimdi.
Cast du it..
NAYK (i)< Bu da bonus kardla alanlara eşantiyon..[evlol][arabalol]
oo hooo.. yok o bulgar markasi idi, yok bu yahudi idi, yok oburu amerikan idi.. bu isin sonu yok ki!? siz en iyisi soludugunuz havaya bakin :-))) her demden var yani ehahe
yani diyonki görüntü önemli değil. aldığın zevk? :)