<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i> <br />yani diyonki görüntü önemli değil. aldığın zevk? :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kendi goruslerini, baskasinin kelimeleri ile karistiririyorsun gibime geliyor? [evlol]
benim cumleden, karafatma vs.. bocek muhabbetini animsaman yeterli [bye]
n=n i=ay ke=ki iste nayki... nasil oldu hehehe:)
nöyk?
Nikki[evlol]
nova olan mı?:)
abd de haricinde heryer nayk der ama nayk ın doğuşu abd oldugundan nedeseler doğrudur derim.
Esası nayki ama dilimiz nayk diye alışmış.
NIKE Almanca=Naykii İngilizce ve Türkçe=Nayk
bide pike ve mike var :P
ben inanmıyom abijim, herseye ota boka yahudi malı diyolar, yakında salatalıkları, domatesleri de yahudiler yetistiriyo sonra bize satıyo diicekler! hadi olsun yahudi malı beni ırgalamaz ama yani olum bu dunyada bi tek bu herifler mi yasıyo yaw? tas catlasın (atıyorum) 500 milyon israil oglu vardır dunyada geri kalanlar ne is yapıyo her marka yahudilerin ise?
pike cekmek yasaktır lafını lisede ki sıra arkadasım payk cekmek yasaktır diye okumustu saf saf amma kopmustum yaw.
İngilizce kursunda hoca birisine soru soruyor yes or no? adam or dedi yaa pauaahah :P
euhahuea
bak simdi ya! ben gidip nayki dicem herkes gulucek. burda daha kimsenin nayki dedigini duymadim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme