Şimdi Ara

Navturk Live Navigation for Iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığım telefon Iphone 4, daha öncekini JB yapmıştım fakat bunu standart hali ile kullanıyorum. Bir navigasyon programı istiyorum fakat kullanım yoğunluğum açısından IGO ve TOMTOM gereksiz harcama olacak. Dün Navturk' ün aşağıdaki linkte bilgilerini bulabileceğiniz Iphone uygulamasını farkettim, 19,90 Usd fiyatı ile makul duruyor fakat appstore daki yorumlara baktığımda birbirinden tamamen zıt fikirler var.

Bir grup müthiş övüyor (ki bunların Navturk çalışanları olma ihtimali herzaman var biliyorsunuz :) bir grupta yerden yere vuruyor. Aranızda kullanan ve objektif olarak fikir verebilecek birileri varmıdır ?

http://www.navturk.com/iphone.html

İyi Çalışmalar,

Ahmet Okta

• ben hiç sanmıyorum o yorumlarda ki kadar güzel olsun resimlerden bile anlaşılıyor çakma olduğu bence yazık olur 20 dolarına. alıcaksan paraya kıyıp igo alıcaksın ve ömür boyu kullnacaksın az da kullansan öle. bidefa alınıyo

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • en iyisi navigation turkey 89 dolar herşey var diğerleri gereksiz...

"Önemli: TomTom App cihazınız, GPS'i bulana kadar size rota talimatlarını veremez.
    Cihazınızın GPS alımı yoksa, TomTom App WiFi ağlardan veya mobil telefon kulelerinden
    gelen konum bilgilerini kullanır. Bu bilgi rota planlamak ve yaklaşık konumunuzu belirlemek
    için kullanılır."

Bu nedemek oluyor şimdi?

Orijinalden alıntı: aokta

Merhaba Arkadaşlar,

Kullandığım telefon Iphone 4, daha öncekini JB yapmıştım fakat bunu standart hali ile kullanıyorum. Bir navigasyon programı istiyorum fakat kullanım yoğunluğum açısından IGO ve TOMTOM gereksiz harcama olacak. Dün Navturk' ün aşağıdaki linkte bilgilerini bulabileceğiniz Iphone uygulamasını farkettim, 19,90 Usd fiyatı ile makul duruyor fakat appstore daki yorumlara baktığımda birbirinden tamamen zıt fikirler var.

Bir grup müthiş övüyor (ki bunların Navturk çalışanları olma ihtimali herzaman var biliyorsunuz :) bir grupta yerden yere vuruyor. Aranızda kullanan ve objektif olarak fikir verebilecek birileri varmıdır ?

http://www.navturk.com/iphone.html

İyi Çalışmalar,

Ahmet Okta

Arkadaşım NAV4D turkey low cost var appstoreda 3$ gibi bir fiyata onu al fena diil tabii igonun yerini tutmaz ama işini görür..fazla parada ödememiş olursun.. dili ingilizce yalnız sorunun yoksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldi -- 10 Nisan 2011; 5:06:34 >

• Radar ve EDS ler ücretli. Güncelleme 2011 sonuna kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff
    ben aldım ama destek anlamında satın aldım, sonucta turk yazılımına destek olmak amaclı yoksa arabamda orjinal navigasyon var kullanmıyorum bile.

Tamam destek olalım. Ama uyanıklık yapmasınlar. Radar EDS nedirki para istiyorsun. 20 kb lik text dosyası.
  • 20 kb lık soya olarak bakmamak gerek bilgileri nasıl buluyorlar tam bilmiyorum dolaşarakmı yok kullanıcalardan gelen bilgilerlemi veya trafik şubesindenmi ama sonuçta bir emek var 20 kb dosya ama sadece bi kitapta o kadar yer tutuyor ama yazması seneler sürüyor.
    İkisini kıyasladığımda grafik olarak Navurk daha iyi
    Ancak hız ve harita olarak çok kötü. Çok eski bir harita var. koskoca bulvarın ismi yok. Aratıyorsun bulamıyor. Koskoca mahalle bu navigasyonda yer almıyor.
    Güzergah değiştiriyorsun kavramıyor. Stabil değil. Çok yavaş.
    Bunun aksine NavvTurkey çok stabil. Ve harita konusunda bundan çok daha iyi.
    Her ikisinde de aradığınız yeri bulmak biraz zor.

Hangisi diyecek olursanız daha ucuz olan NavvTurkey fiyat ve hız bakımından Navturk'ten daha iyi.

Ha Navturk'e bu para verilirmi diyorsanız. Acilen güncelleştirilmesi, Daha stabil hale getirilmesi ve haritaların günümüze güncelleştirilmesi gerekir.
    O zaman aldığı parayı hakeder. Ama şimdi hiç bir şey haketmiyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.