Arkadaşlar ben navking cihazımın haritasını güncelleyecem ama cihaz bilgisayara usb ile bağlanmıyo sorun veriyo. Hafıza kartını takıyorum sadece haritayı atıyorum ama şifre senkronizasyonu istiyo bu da yine bilgisayar bağlantısı istiyo ve yine olmuyo. yeni haritayı nasıl yükleyecem var mı bilen??
sanırım cihazın yazılımı ile ilgili bir hata var.ben üç gün uğraştıktan sonra,son çare olarak servise gönderdim.güncellemeyi onlar yapacak.
Böyle işler riskli oluyor. Hiç kıvıramam. Zamanıma kıyarım. Servise veririm. Hallederler. Ama zaten benim haritayı kontrol ettim dün akşam. Güncel sürümmüş.
Yalnız benim Navking navigasyona evimin adresini öğretemedim maalesef. Geçersiz tanım gibi bir mesaj geliyor ekrana. Bu şekilde devam ederse yetkililere telefon etmeyi düşünüyorum.
Sabah işe gelirken işyerinin adresini paşa paşa giriyor. Akşam eve giderken evin adresini bulamıyor.
Evinizin bulunduğu cadde,sokak haritada tanımlı olmayabilir.Yada cadde veya sokak adı haritaya yanlış işlenmiş olabilir.Akşam eve gidince cihaz uydulara bağlanmış vaziyette iken bulunduğunuz konumun adresine cihazdan bakın.Dediğim gibi cadde veya sokak adı haritaya yanlış yazılmış olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: _imkansız_
Evinizin bulunduğu cadde,sokak haritada tanımlı olmayabilir.Yada cadde veya sokak adı haritaya yanlış işlenmiş olabilir.Akşam eve gidince cihaz uydulara bağlanmış vaziyette iken bulunduğunuz konumun adresine cihazdan bakın.Dediğim gibi cadde veya sokak adı haritaya yanlış yazılmış olabilir.
Serbest konumda gidiyorum eve. Sokağa girince sokağın ismi navigasyonda çıkıyor. Fakat adresi elle girip rota ara deyince bulunamadı diyor. Sizin de navking olsaydı özelden adresi yazardım kontrol etmeniz için.
Sorun çözüldü. (gibi). Az önce bir daha kontrol ettim. Navigasyonu aldığım gün denemek için Cevizlibağ vatan bilgisayardan eve rota hesaplatmıştım. O zaman bulmuştum. Menülerde geçmiş diye bir klasör var. Evin adresini orada buldum. Parmağımla dokununca rotayı hesapladı. Sorun yok. (şimdilik)
arkadaşlar navkıng navıgasyon ıcın tum destegı verebılırım..bılgınıze
s320 mini.güncelleme için olan haritayı sildim..yedek alarak.amma şimdi o yedeği yükleyemiyorum.ne yapmam gerekir.35 tl.nin haricinde......teşekkür
:)ama onu kendi hatanla yapmışsınn.servısımıze yollla sana zahmet halledelim..
quote:
Orijinalden alıntı: arslan selim
:)ama onu kendi hatanla yapmışsınn.servısımıze yollla sana zahmet halledelim..
çalışanıysan çok söyliyeceklerim var(yanlış anlaşılma olmasın hakaret veya benzeri sözler deyil,şikayetvari sözler sadece)..yok normal benim gibi forum yazanı isen sözüm yok..... BEN 35 TL HARİCİ ÇÖZÜM DEMİŞTİM..
quote:
Orijinalden alıntı: arslan selim
Arkadaşlar navking 320 model navigasyonum var ve sizlerden çok acil olarak bu aletin güncellemesini nasıl yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim. Yarın sabah 7'de yola cıkacam ve bu alet geldi elime aldığım arkadaş bu konu hakkında bir bilgisi yok int.de bir şey bulamadım navigasyon simgesine tıkladığımda harita gelmiyor. Dünya resmi dönüyor fakat tekrar eski haline geliyor..
Yardım ederseniz sevinirim gerçekten teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: onur_olmez06
Arkadaşlar navking 320 model navigasyonum var ve sizlerden çok acil olarak bu aletin güncellemesini nasıl yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim.
güncelleyeceksin de ne olacak, ne değişecek..??
harita değil sadece güncelleme tarihi değişecek.. ne gerek var..!!
HİKAYEMİ NEİÇİN NİYE BEĞENMEDİNİZ.herkes sizin istediğiniz gibi yazı yazmak zorundamı.. yada hikayenin anlamı birilerini rahatsızmı etti.. ŞİMDİ:HARİTA GÜNCELLEME İŞE YARIYOR.BEN GÜNCELLETTİRDİM(servisine bizzat giderek)şuan çok iyi.çok detay olmasada olan sorunsuz ve çok düzgün çalışıyor... ************************ ----------------------------------- @onur_olmez06...."Arkadaşlar navking 320 model navigasyonum var ve sizlerden çok acil olarak bu aletin güncellemesini nasıl yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim. Yarın sabah 7'de yola cıkacam ve bu alet geldi elime aldığım arkadaş bu konu hakkında bir bilgisi yok int.de bir şey bulamadım navigasyon simgesine tıkladığımda harita gelmiyor. Dünya resmi dönüyor fakat tekrar eski haline geliyor..
Yardım ederseniz sevinirim gerçekten teşekkürler"..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme