Şimdi Ara

Garmin, akıllı saatlerdeki GPS sorununu çözen “beta” güncellemeyi yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Garmin, akıllı saatlerdeki GPS sorununu çözen “beta” güncellemeyi yayınladı
    Garmin, belirli akılı saat modelleri için 21.15 beta güncellemesini yayınladı. Bu sürüm, golf oynayanlar için bir iyileştirmenin yanı sıra iki hata düzeltmesi getiriyor. Bunlardan biri; GPS bağlantısı, diğeri golf aktiviteleriyle ilgili bir sorunu düzeltiyor.

Ayrıca Bkz.Casio’nun yeni karbon fiber saat modeli tanıtıldı

Garmin Fenix ​​7, Fenix ​​7 Pro, Epix 2, Epix 2 Pro, Enduro 2, Quatix 7 ve MARQ Gen 2 akıllı saatler için beta sürüm 21.15 yayınlandı. Güncelleme, kullanıcıların bir aktiviteye devam ettiğinde GPS'in beklendiği gibi bağlanmaması sorununu çözüyor. İkincisi, bayrak direği konumu hareket ettirildiğinde meydana gelebilecek olası bir çökmeyi gideriyor. Ayrıca golfçüler için iyileştirilmiş olduğu söylenen kulüp sensörü menüsünde bir değişiklik var.

Garmin Fenix ​​7 ve diğer modeller için 21.15 beta güncellemesi Menü - Sistem - Yazılım Güncelleme Güncellemeleri kontrol et yolu izlenerek yüklenebiliyor.

Kaynak:https://forums.garmin.com/beta-program/fenix-7-series/f/announcements/411073/beta-version-21-15---now-available-ota-over-the-air-for-all-models

• HUAWEI WATCH Ultimate tavsiye ederim, geçenlerde ardaşımın bileğinde gördüm kocaman çok iyi saat, ama bende ultra olduğundan almadım alamadım, android kullansam alırım valla. güzel saat bence, dalış yapabiliyorsunuz, apple watch lar gibi şarj pil sorunu yok ideal saatler bence.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    ikisi çok farklı kulvardalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.