Arkadaşlar navitech pxb210f markanavigasyon cihazımı yeni aldım.Cihazımı açtığım zaman ısınıyor bu normal mi sizin cihazlarınızda ısınıyormu
bende de 205f var.bendekide ısınma yapıyor ama o kadar çok değil.bence normal çünkü uydu ile bağlantı kurarken aşırı güç harcadığını tahmin ediyorum.
Cihaz kendiliğinden uyku moduna geçiyormu benimkinde dün araçta giderken ekran kapandı dokundum açılmadı sesli navigasyon devam ediyordu ama ekranda görüntü yoktu açma kapatma tuşuna bastım yanıt vermedi basılı tuttum yanıt vermedi bende resetledim sizde de böyle bir durum oldumu hiç cihaz güneşin önünde çok ısınmıştı ondan olabilirmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: ressamyuva
Cihaz kendiliğinden uyku moduna geçiyormu benimkinde dün araçta giderken ekran kapandı dokundum açılmadı sesli navigasyon devam ediyordu ama ekranda görüntü yoktu açma kapatma tuşuna bastım yanıt vermedi basılı tuttum yanıt vermedi bende resetledim sizde de böyle bir durum oldumu hiç cihaz güneşin önünde çok ısınmıştı ondan olabilirmi acaba
bende şimdiye kadar olmadı.naviteche mail at kardeş.1 gün sonra cevap veriyorlar.müşteri hizmetleri süper..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme