Şimdi Ara

Navitech Nav-DX 9000 veya Navitech DTV-8600 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
98.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsayli -- 8 Şubat 2019; 14:28:43 >
  • iyi günler ben dtv-8600 modelini almak istyorum fakat ses açısından nasıl bi üründür acaba
  • Arkadaşlar herkese merhaba bugün Navitech NX-211F aldım ancak navigasyon sorunu bende de var navigasyona basınca ekranda takılıp kalıyor. içinde 2 gb bir hafıza kartı çıktı 324 mb dolu. ancak çalışmıyor siz nasıl çözüm buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

Arkadaşlar herkese merhaba bugün Navitech NX-211F aldım ancak navigasyon sorunu bende de var navigasyona basınca ekranda takılıp kalıyor. içinde 2 gb bir hafıza kartı çıktı 324 mb dolu. ancak çalışmıyor siz nasıl çözüm buldunuz?

bendeki dx-9000'in yazılımı daha önceden upload ettiğim yazılım silinmiş internetten tekrar yüklüyorum bi terslik olmazsa yarın akşama kadar linkleri yükleyip yollayacağım...
    yalnız sorun yazılım olmayabilir yazılımsada dx-9000 ile aynı yazılımı kullanmıyor olabilir. gerçi yedek alıp denersen bir sorun yaşamazsın bendede yazılım tam 324mb yarın yollamış olurum sana yazılımı

• arkadaşlar navitech nx-211f ile nx-212f arasında ne fark var?
  • NX-211F
    • Türkiye şartlarına özel IGO 8 tabanlı ‘’Navitech’’ navigasyon yazılımı
    • Çift Çekirdekli 600 MHz Samsung İşlemci
    • 128 MB Dual Core Ram
    • 6.2’’ HD Dijital TFT LCD 800 x 480 Yüksek Çözünürlüklü Ekran
    • Anti-Glare (Parlamayan) Dokunmatik Ekran
    • 4 x 50W Mosfet Yüksek Çıkış Gücü
    • 2 GB SD Kart ( Navigasyon Datası Yüklü )
    • Bluetooth Fonksiyonu
    • DVD, VCD, CD, MP3, WMA, DIVX uyumlu
    • AM/FM Radyo 30 Kanal Hafızası ve RDS Fonksiyonu
    • Otomatik hafıza ve arama
    • Dual Zone Özelliği ile Aracın ön kısmında navigasyon işlemi yapılırken, koltuk arkası ekranlarda film seyredilebilir
    • CAN Uyum Protokolü ile ürün fonksiyonları direksiyon üzeri düğmelerden kumanda edilebilir
    • USB / SD Fonksiyonları
    • Ekolayzer modu
    • Sub Woofer Çıkışı
    • Park Kamerası Girişi
    • 4 Kanal RCA Çıkışı
    • AUX Girişi
    • Kart tipi full fonksiyon uzaktan kumanda

Navigasyon Özellikleri :

• Türkiye’nin en güncel ve en kapsamlı , Türkiye şartlarına özel IGO-8 tabanlı ‘’Navitech’’ navigasyon yazılımı
    • 81 il , 550 ilçe tam detay , en güncel harita
    • Kayıtlı 550.000 ‘in üzerinde önemli nokta ( Hastane , restoran , okul , ATM , alışveriş merkezi , benzin istasyonu , otel , eczane vb.) yerini size göstererek ihtiyaçlarınızı en kısa sürede gidermenizi sağlar
    • Gerçek 3 boyutlu arazi ve bina grafikleri
    • Simülasyonla ön bilgilendirme : Navitech navigasyon cihazları ile yola çıkmadan önce gideceğiniz rotanın simülasyonunu izleyebilirsiniz
    • Tercihinize göre güzergah seçenekleri.. İster yavaş , ister hızlı.. Hangi hızla ilerlerseniz , sizi o hıza uygun yönlendirir . Ayrıca otoban , feribot , ücretli yol tercihlerinize ve gece&gündüz seçeneklerine göre en hızlı , en kısa yolu bulur
    • Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde yeni rota hesaplama
    • Türkçe dahil 16 dilde yazılı ve sesli yönlendirme
    • Sık kullandığınız yada beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme: Geçmişte ziyaret ettiğiniz tüm noktalar Navitech navigasyon cihazınızın hafızasında kaydedilir aynı destinasyonlara tekrar erişimde hız ve kolaylık sağlar. Dilerseniz sık ziyaret ettiğiniz noktaları kendiniz kaydederek daha sonra tek tuşla ulaşabilirsiniz
    • Yol Bilgisayarı : Cihazın navigasyon menüsünden yol bilgisayarını seçerek yol boyunca aracınızın ortalama hızını , maksimum hızını , gideceğiniz lokasyona kalan mesafenizi ve dijital pusula bilgilerini tek bir ekrandan görebilme kolaylığını yaşarsınız
    • Navitech’in yeni modellerinin hepsinde tüm teknik özellikler , Türkiye yol , cadde ve sokaklarına özel olarak iyileştirildi. Türkiye yollarının %100 ‘ü ve tüm sokak detayları , sürekli güncellenen yazılımla kapsama alanına dahil edildi
    • İki yıl ücretsiz güncelleme ve diğer ülke haritalarını yükleme opsiyonu (www.naviextras.com )

NX-212F
    • Türkiye şartlarına özel IGO 8 tabanlı ‘’Navitech’’ navigasyon yazılımı
    • Çift Çekirdekli 600 MHz Samsung İşlemci
    • 128 MB Dual Core Ram
    • 6.2’’ HD Dijital TFT LCD 800 x 480 Yüksek Çözünürlüklü Ekran
    • Anti-Glare (Parlamayan) Dokunmatik Ekran
    • 4 x 50W Mosfet Yüksek Çıkış Gücü
    • 2 GB SD Kart ( Navigasyon Datası Yüklü )
    • Bluetooth Fonksiyonu
    • DVD, VCD, CD, MP3, WMA, DIVX uyumlu
    • AM/FM Radyo 30 Kanal Hafızası ve RDS Fonksiyonu
    • Otomatik hafıza ve arama
    • Dual Zone Özelliği ile Aracın ön kısmında navigasyon işlemi yapılırken, koltuk arkası ekranlarda film seyredilebilir
    • CAN Uyum Protokolü ile ürün fonksiyonları direksiyon üzeri düğmelerden kumanda edilebilir
    • USB / SD Fonksiyonları
    • Ekolayzer modu
    • Sub Woofer Çıkışı
    • Park Kamerası Girişi
    • 4 Kanal RCA Çıkışı
    • AUX Girişi
    • Kart tipi full fonksiyon uzaktan kumanda

Navigasyon Özellikleri :

• Türkiye’nin en güncel ve en kapsamlı , Türkiye şartlarına özel IGO-8 tabanlı ‘’Navitech’’ navigasyon yazılımı
    • 81 il , 550 ilçe tam detay , en güncel harita
    • Kayıtlı 550.000 ‘in üzerinde önemli nokta ( Hastane , restoran , okul , ATM , alışveriş merkezi , benzin istasyonu , otel , eczane vb.) yerini size göstererek ihtiyaçlarınızı en kısa sürede gidermenizi sağlar
    • Gerçek 3 boyutlu arazi ve bina grafikleri
    • Simülasyonla ön bilgilendirme : Navitech navigasyon cihazları ile yola çıkmadan önce gideceğiniz rotanın simülasyonunu izleyebilirsiniz
    • Tercihinize göre güzergah seçenekleri.. İster yavaş , ister hızlı.. Hangi hızla ilerlerseniz , sizi o hıza uygun yönlendirir . Ayrıca otoban , feribot , ücretli yol tercihlerinize ve gece&gündüz seçeneklerine göre en hızlı , en kısa yolu bulur
    • Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde yeni rota hesaplama
    • Türkçe dahil 16 dilde yazılı ve sesli yönlendirme
    • Sık kullandığınız yada beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme: Geçmişte ziyaret ettiğiniz tüm noktalar Navitech navigasyon cihazınızın hafızasında kaydedilir aynı destinasyonlara tekrar erişimde hız ve kolaylık sağlar. Dilerseniz sık ziyaret ettiğiniz noktaları kendiniz kaydederek daha sonra tek tuşla ulaşabilirsiniz
    • Yol Bilgisayarı : Cihazın navigasyon menüsünden yol bilgisayarını seçerek yol boyunca aracınızın ortalama hızını , maksimum hızını , gideceğiniz lokasyona kalan mesafenizi ve dijital pusula bilgilerini tek bir ekrandan görebilme kolaylığını yaşarsınız
    • Navitech’in yeni modellerinin hepsinde tüm teknik özellikler , Türkiye yol , cadde ve sokaklarına özel olarak iyileştirildi. Türkiye yollarının %100 ‘ü ve tüm sokak detayları , sürekli güncellenen yazılımla kapsama alanına dahil edildi
    • İki yıl ücretsiz güncelleme ve diğer ülke haritalarını yükleme opsiyonu (www.naviextras.com )

• işlemcisine kadar aynı ama biraz dizayn farkı var çok ufak bir fark oda
  • arkadaşlar ben de 8600 dtv modelini 499 tl ye aldım ve 2005 Honda Civic aracıma taktırdım. ancak bir kaç sorum var..

en basitinden başlayım. bu alette mmc yuvası var mı? sd yuvasına mı takılıyor?

bir de en büyük sorunum:
    saatini ayarlıyorum ancak yolda giderken kendi kendine değişiyor. saçma saatler gösteriyor.
    araçta başka saat olmadığı için bu konuda biraz takıntı yaptım.

servisi arayıp durumu anlattığımda cevap olarak aletin saati hafızada tutmadığı, radyoda RDS sinyallerinden dolayı saatin devamlı değiştiği ve yazılımsal problemin önümüzdeki aylarda güncelleneceği gibi şeyler söylediler.

benim merak ettiğim ise herkes aynı şeyi yaşıyor mu, yoksa bu konuda bir sıkıntı yok mu?
    ona göre yenisi ile değiştirmeyi deniycem

şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozenth

arkadaşlar ben de 8600 dtv modelini 499 tl ye aldım ve 2005 Honda Civic aracıma taktırdım. ancak bir kaç sorum var..

en basitinden başlayım. bu alette mmc yuvası var mı? sd yuvasına mı takılıyor?

bir de en büyük sorunum:
    saatini ayarlıyorum ancak yolda giderken kendi kendine değişiyor. saçma saatler gösteriyor.
    araçta başka saat olmadığı için bu konuda biraz takıntı yaptım.

servisi arayıp durumu anlattığımda cevap olarak aletin saati hafızada tutmadığı, radyoda RDS sinyallerinden dolayı saatin devamlı değiştiği ve yazılımsal problemin önümüzdeki aylarda güncelleneceği gibi şeyler söylediler.

benim merak ettiğim ise herkes aynı şeyi yaşıyor mu, yoksa bu konuda bir sıkıntı yok mu?
    ona göre yenisi ile değiştirmeyi deniycem

şimdiden tşkler.

sadece sd kart yuvası olması lazım. bende 9000 modeli var her ikiside var onda ama 8600lerde sadece sd kart yuvası var diye biliyorum.
    ben aldığımdan beri saat ayarlamadım galiba navigasyondan ya da radyodan ayarlıyor saati... ama saat sorununu güncellemeyle düzeltebilirsin diye düşünüyorum

• Gökan bey selam:

Aynı problem bende de oldu hafıza kartıım kırıldı.Servis ilgilenmiyor bile.Rica etsem içindeki proğramların dosyasını banada yükleyebilecim şekilde anlatarak gönderebilirmisin.İnan çok sevinirim.İlgi ve alakana teşekkür ederim.

mini sd kart bende var sadece nasıl senden gelicek proğramı nereye kaydedeceğimi ve nasıl update edeceğimi paylaşırsan memnun olurum
  • atayım sorun olmaz ama sorun şu micro sd kart özel bir kart herhangi bir karta o dosyalarıda yüklesen çalışmaz yani her türlü yeni kart alman lazım...
  • Arkadaşlar hepinizi okudum uzun uzun ve sonunda az önce hepsiburadadan DT-8600 ün siparişini verdim,50 tl world puanı da sayarsak 450 ye geldi :)
    bakalım hayırlısı...Bilgilerini paylaşanlara teşekürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebest

Arkadaşlar hepinizi okudum uzun uzun ve sonunda az önce hepsiburadadan DT-8600 ün siparişini verdim,50 tl world puanı da sayarsak 450 ye geldi :)
    bakalım hayırlısı...Bilgilerini paylaşanlara teşekürler...

hayırlı olsun
  • arkadaşlar ben albea ya takdırdım fakat navigasyon çalışmıyor sebebi anteni yok :) yahu bunun anteni nasıl bişey kutudan çıkmadı tv antenide yok biri izah etsin allah aşkına yaa hadi tv yi geçtim o önemli değilde navigasyon için gps anteni nasıl bişey nereden bulabilirim.ben kastamonuda olduğum için buralarda nasıl bulabilirim bilmiyorum.biri lutfen yardımcı olsun mümkünse şu antenin resmini yüklerse ve nereden temin edeceğimi söylerse duacınız olurum valla..
    şimdiden teşekkürler..
  • yokmu yardım edecek bir müslüman yaa
  • benim bildiğim sadece servisten temin edebilirsin başka cihazların ki uyar mı bilmiyorum. tv anteni bir işe yaramıyor zaten. nerden aldıysan ara içinden bunlar çıkmadı de. ilgilenmezlerse sadece navitechten alabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbingul

benim bildiğim sadece servisten temin edebilirsin başka cihazların ki uyar mı bilmiyorum. tv anteni bir işe yaramıyor zaten. nerden aldıysan ara içinden bunlar çıkmadı de. ilgilenmezlerse sadece navitechten alabilirsin...

hocam Allah razı olsun ya ilgilendin cevap verdin teşekkür ederim sağolasın
  •  Navitech Nav-DX 9000 veya Navitech DTV-8600

Abi sende uydu falanmı var bu netlik nasıl bişi böle :)

Bende bir cihaz aldım NTV 7100F tvyi bir türlü çektiremedim girişlere baktım yükselticisinide bağladım. Isık yanıyor ama tv çekmiyor. 1 kanal dahi tık yok. PAL-BG de seçili. Özellikle vericilerin yanına gittim orda 2 kanal buldu onlarda cızırtılı. :) NTVSPOR ve NTV :) Tüm fonksiyonlarıda çalışıyor. Acaba başka bir ayarımı var yoksa cihazmı arızalı :S
  • millet cihazı eskitti biz daha yeni aldık ondan kimseden ses soluk çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

millet cihazı eskitti biz daha yeni aldık ondan kimseden ses soluk çıkmıyor

http://www.navitech.com.tr/sale.asp?city=KASTAMONU&prv=MERKEZ
    burda navitech yetkili servisinin teli var buradan ulaşabilirsin
    adreside:
    BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET A.Ş.
    Cebrail Mah. Plevne Caddesi No: 62/A 37200 - MERKEZ / KASTAMONU

Telefon : 0366 214 92 43
    buradan sormayı denedin mi bilmiyorum. eğer denemediysen ara sor; aldım cihazın içinden çıkmadı de genede ilgilenmezlerse şikayetimvar'a falan yaz o zaman ilgileniyorlar. antenin eğer sökümü zor olmasa çıkarıp fotoğrafını çekip yayınlayacağım ama sökümü için arabanın gögüsünü bayağı eşelemem gerekecek... zaten çok pahallı bir parça olduğunuda sanmıyorum olmadı arar bi tane istersin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.