Şimdi Ara

NAVİTECH 7'' NAV75 TABLET+NAVİGASYON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
16.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DD252Admin

[Edit] Aklıma geldi bak, 3 şehir teknosalarını dolaşmıştım nasıl bir şey bu diye. Paylaşmıştım da hatırlarsanız.

Abi markette kaç dakika nesini incelediniz allahınızı severseniz. Zaten markette teşhir ürünlerinde ne şarj oluyor ne bişey. Kusura bakmazsanız affınıza sıgınarak birşey söylemek istiyorum
    Ben cihaz alıp içini dışını aprçalıyorum bende kaçtane hurda olmuş yeni nesil navitech,goldmaster cihaz var.test açıp aaa guzelmiş demekle olsa herkes tester olur. Bu sebeple gerçek test/inceleme markette teşhirde olmaz zaten cihaz stant'a bağlı oluyor ne uydu bağlantı performansı test edilebilir nede işlemci hızi anca açıp cihaz size bakar (tabiki o da şarjı varsa)siz cihaza son olarakta şu sıralar

Sys .txt dosyasına kod eklemeyi ögrenen kendini bu işlerde guru sanıyor buda beni güldürüyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    Doğru; Tekno Marketlerde durum öyle. Yine en doğru yer burası ve burada yapılan yorumlar
  • Tüm sanal marketler de cihaz tablet alanında satışta magazalarda tablet stantlarında navigasyon cihazı arayan kullanıcı bu cihaza ulaşması zor. Bu sebeple firma buna çözüm bulursa diger firmalarda getirene kadar biraz satar yoksa biraz satışı sıkıntılı olur çünki bu boyutta gps olan daha ekonomik tablet pc ler mevcut
  • ilk teşekkür cihazı tanıtan @DD252Admin 'e ikincisi navigator ararken 200 TL. ya satın alan, incelemeyi yapan @aslanbaba 'ya, üçünçüsü yöneticiyi azıcık tahrik etse de, konuyu canlı tutan @x-calibur 'a ama asıl teşekkür konuyu olması gereken yerde tutan @İmkansız 'a...

başlığında tablet kelimesi geçmesine rağmen cihaz navigasyon olarak satılıyor, imkansız 'ın da tespit ettiği gibi sanal marketlerde tabletler arasında sergilenme çözümüne ithalatçı firma çözüm bulsun, forum burada desteğini verdi, cihazının doğru stantda konumlanmasını organize etsin...

aslanbaba'nın da söylediği gibi sadece teknoloji meraklısı olup, satın alırken, ihtiyaçlara ulaşırken arayışlarında doğru yönlenmek isteyen, forumda bulunma amacı bilgilenmek, öğrenmek, paylaşımda bulunmak, gerçek kullanıcı deneyimlerine ulaşmak isteyen biri olarak safiyane, ticaretten uzak paylaşımlara doğru yön vermeniz, biz meraklı kullanıcılara keyif verecektir.

bende aracımda 7" tablet navigasyon kullanıyorum, üzerinde hangi cip var bilmem, sygic yazılımı ile beraber geldi, igo mağazaya düşünce bir de igo yükledim, cihazın açılışı uzun sürüyor -1,5 dakika kadar- ama son kapandığı yerden 500 km uzakta bile olsa cihaz birkaç saniyede uyduları buluyor ve asla kopma yapmıyor.
    7" büyük olarak telaffuz edilse de inanın bana anca yetiyor-yaşlılık alameti-, bir kaç farklı araç kullanıyorum, hiç birinde görüş açısına engel olmuyor.

x-calibur 'un tavsiyesi "Dailyroads Voyager" yazılımını da denemeyi ihmal etmeyin, yakaladığı görüntülerde inanılmaz detaylar olabiliyor, gayet güzel bir kayıt programı.

saygılar, sevgiler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outdoor -- 17 Aralık 2013; 7:40:33 >

• Android'den pek anlamam; hangi sürüm var bu cihazda 4.2 mi? Öyle yazıyor. 4.3 sürüme yükseltilebiliyor mu bu cihaz; deneyen var mı? Jelly Bean falan yazıyor internette bazı yerlerde????
  • Merhaba,
    10 gün kadar önce Gold Bilgisayardan bu aleti satın aldım. Alet fiyatına göre tablet olarak iş görür fakat navigasyonundan pek verim alamadım.
    Deneyimimi özetleyecek olursam, harita ekranında sürekli Gps sinyali aranıyor yazısı var, uydu resmine tıkladığımda açılan gps menüsünde 4 uydu görünüyor, harita ekranındaki yazı değişmiyor navigasyon işlemi başlamıyor. Sıkılıp rota oluşturup yola çıktıktan 30-40 dakika sonra alet sağa dön sola dön diye konuşmaya başlıyor. Apaçık gökyüzünün altında gps sinyali kayboldu diyor bir kaç dakika sonra yeniden konuşmaya başlıyor. Belki bir şeyleri becerememişimdir diye aletin menüsünü ve kullanma kılavuzunu didik didik inceledim gps sinyalini arttırma veya bununla ilgili bir ayara rastlayamadım. Yukarıda anlattıklarımı bir kaç kez denedim ve benzer şeyler yaşadım. Yani Aletin navigasyon özelliğinden kesinlikle memnun kalmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arandoz kullanıcısına yanıt
    Servisine danışın YETKİLİ SERVİS

Ben de kısa süreli deneme imkanı buldum; bence Tabletten çok Navigasyon cihazı bu. Teknik bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.
  • Bende bugün aldım cihazı.Tam olarak kullanamadım su an şarjda..
    ilk ızlenımlerımı yarın paylasırım ınsallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teblig

Bende bugün aldım cihazı.Tam olarak kullanamadım su an şarjda..

NASIL MEMNUNMUSUNUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

quote:

Orijinalden alıntı: teblig

Bende bugün aldım cihazı.Tam olarak kullanamadım su an şarjda..

NASIL MEMNUNMUSUNUZ

işlemcisine hayran kaldıgım icin aldım ama acıkcası hıc begenmedım..
    kardesım daha dusuk ıslemcısını aldı ama hızı benımkınden daha ıyı..
    almak ısteyene satabılırım..
  • teblig kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabı kullanmadığınız/kullanmayacağınız uygulamalar. Gereksizleri verilerini, güncellemelerini ve kendilerini kaldırın. Dahili hafıza yarı yarıya azalıyor o zaman...

Bir de -yapabiliyorsanız- iGO'yu harici SD karta alın. Ben deneme imkanı bulamadım ama büyük fark yaratacağına eminim.

Tahminimce şöyle olmalı; Root klasörden iGO klasörü, device nng (vardır mutlaka) ve bir dosya daha olacak - txt dosyası bakın içeriğine nng ye aitse onu da- birde widget var sanıyorum (genelde oluyor) ; bu dosyaları yedeğini sağlam bir yere alıp taşıyın harici SD karta.

Sonra File Manager -> Harici SD kartı seçin, install klasörü içindeki install dosyasını çalıştırın. Cihaz güvenlik ayarları altında harici uygulamalara izin ver seçeneği seçili olsun (yoksa kurdurmaz) iGO yeniden kurulsun.

Keyifle kullanın.

Başta da söyledim; NeoTab cihaz üzerinde denemedim; ama diğer AND tabletlerde bu şekilde yapılıyor; bir farkı olmaması gerek... Yedeklerinizi sağlam alın. Tercihen cihazın tamamını bir HD veya DVD'ye yedekleyin ki sonra lisans sıkıntıları yaşamayasınız.

• arkadaslar morpakampus.com adresındeki ana sayfada olan flash gıbı dosyaları acamıyorum..
    bunun ıcın ne yapmam gerekıyor..flah yukledım ama acamıyorum
  • quote:

Sorunun cevabı kullanmadığınız/kullanmayacağınız uygulamalar. Gereksizleri verilerini, güncellemelerini ve kendilerini kaldırın. Dahili hafıza yarı yarıya azalıyor o zaman...

Bir de -yapabiliyorsanız- iGO'yu harici SD karta alın. Ben deneme imkanı bulamadım ama büyük fark yaratacağına eminim.

Tahminimce şöyle olmalı; Root klasörden iGO klasörü, device nng (vardır mutlaka) ve bir dosya daha olacak - txt dosyası bakın içeriğine nng ye aitse onu da- birde widget var sanıyorum (genelde oluyor) ; bu dosyaları yedeğini sağlam bir yere alıp taşıyın harici SD karta.

Sonra File Manager -> Harici SD kartı seçin, install klasörü içindeki install dosyasını çalıştırın. Cihaz güvenlik ayarları altında harici uygulamalara izin ver seçeneği seçili olsun (yoksa kurdurmaz) iGO yeniden kurulsun.

Keyifle kullanın.

Başta da söyledim; NeoTab cihaz üzerinde denemedim; ama diğer AND tabletlerde bu şekilde yapılıyor; bir farkı olmaması gerek... Yedeklerinizi sağlam alın. Tercihen cihazın tamamını bir HD veya DVD'ye yedekleyin ki sonra lisans sıkıntıları yaşamayasınız.

Merhaba arkadaşlar, bende aldım bu tablet navigasyondan ancak fabrika ayarlarına alınca programım açılmadı, bende aldığım yere (bursa kaplıkaya özdileğe) gittim. Oradaki teşhir ürününden igo dosyasını çektik ancak bu seferde lisans sorunu yaşadım. Servisi aradım istanbulu adamlar 30 lira masraf alacağız diyor başka bişiy demiyor. Ne dersiniz acaba ne yapmalıyım? Üzerine N drive mı kurayım yoksa Garmin filanmı yapsam yardım lütfen... Yada ne önerirsiniz? İgodan da memnunum ama 30 liraya kıysam mı kıymasam mı bilemedim şimdi. :) bilgi için teşekkür ediyorum.

• Başka bir cihazın IGO su sizde çalışmaz çünkü cihaza özel lisans dosyası oluyor. Sizin cihazın yedek dosyası mevcut mu? Hiç PC ye bağlayıp yedekleme yapmadınız mı? 30 TL de çok para bence para almamaları lazım, sonuçta garanti kapsamına girmesi lazım. IGO en iyisidir başka yazılımlarla uğraşmayın. İnternet ortamından bile gönderebilmeleri lazım size lisans dosyanızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Başka bir cihazın IGO su sizde çalışmaz çünkü cihaza özel lisans dosyası oluyor. Sizin cihazın yedek dosyası mevcut mu? Hiç PC ye bağlayıp yedekleme yapmadınız mı? 30 TL de çok para bence para almamaları lazım, sonuçta garanti kapsamına girmesi lazım. IGO en iyisidir başka yazılımlarla uğraşmayın. İnternet ortamından bile gönderebilmeleri lazım size lisans dosyanızı.

aslında komik olanda buya, bugün adamlarla kavga ettim resmen... adamlar illede oraya istiyorlarmış cihazı ne yapacaklarsa :( neyse bir arkadaş mail atmış aras kargo ile bize yollayın diye.. yarın yollayacağım. kısmet olur inşallah... bilgi için tşk ediyorum.. Evet bayağıda beğenmiştim 2 gün kullanabildim :(
  • Kargo ücreti alınmıyor bildiğim kadarıyla; 3 gün içinde de size döner dihazınız. iGO konusunda sayın arkadaşım'a katılıyorum bende. Ne ile başlarsanız o'nun ile devam edin.

Arayüz, Akıllı indexleme, üzerine ekleme yapılabilme yeteneği, kısaca kişiselleştirme iGO Primo'nun rakipsiz özellikleridir.

Yalnız bir süre sonra size yeterli gelmeyecektir, haberiniz olsun
  • quote:

Kargo ücreti alınmıyor bildiğim kadarıyla; 3 gün içinde de size döner dihazınız. iGO konusunda sayın arkadaşım'a katılıyorum bende. Ne ile başlarsanız o'nun ile devam edin.

Arayüz, Akıllı indexleme, üzerine ekleme yapılabilme yeteneği, kısaca kişiselleştirme iGO Primo'nun rakipsiz özellikleridir.

Yalnız bir süre sonra size yeterli gelmeyecektir, haberiniz olsun

Bugün yolladım aras kargo ile karşı ödemeli olarak. Navitech'e sorunumu yazmıştım ilk sorun olduğunda (lang dosyası eksik diyordu) direkt servise yollayım hallederiz diyorlardı. Bende bugün yolladım içine fatura ve garanti fotokopisini de koydum. 17 sinde aldım tableti üzücü oldu bu neyse... maille de taramış olduğum fatura ve garanti pdf sini yolladım bakalım ne olacak... Yarın ellerine ulaşır herhalde.. Birde bugün daily roads voyager kurdum bugünde denedim aracımda tatmin edici şekilde izlediğim yolu kameraya aldı. 2 dakikalık kayıtlar halinde depolamış.. izledim sonra çok güzeldi... tavsiye ederim. Hoşçakalın

• Selamlar;
    Hayırlı olsun. Kısa zamanda döner cihazınız merak etmeyiniz.

Daily Road Voyager inanılmaz bir yazılım, ben de kullanıyorum hem iPhone hem de Samsung telefonumda. Çoğu zaman neredeydi yahu dediğim bir Eczaneyi videoyu tekrar izleyerek bulmuşluğum veya harita bildiriminde bulunmuşluğum vardır.

Daha önceleri bilmiyordum (Android Platformunda çok yeniyim henüz) sevgili @x-calibur üstad tavsiye edince denemden yapamadıydım. kalıcı olarak yer buldu cihazımda.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 25 Şubat 2014; 23:15:19 >
  • Arkadaşlar bu üründe telefonu eller serbest kullanma özelliği varmı?
  • Arkadaşlar bu alete sim kart takabiliyormuyuz? WiFi dışında nete bağlanma imkanımız varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.