Şimdi Ara

NAVİGASYON özelliği olan en iyi PDA hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime bir pda alacağım ama NAVİGASYON özelliğini olmasını istiyorum. Fazla alternatif

bulamadım. Fiyat önemli değil

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• ASUS P535 BİDE I-GO YANINA CANAWAR GIBI
  • teşekürler

acaba nokia N95 olsa eksileri ne olur
  • En iyi PDA Asus P535 bide i-go yüklersen mükemmel oluyor. N95 ile farkı n95 te gps bağlantın için para ödersin ve n95te sapma çok daha fazla oluyor.p535in dahili gps alıcısı var direk uydu ile haberleşiyor ve sapma çok az.
  • eğer arabayı sık kullanıyorsan p526 öneririm. tuş takımı hayat kurtarıyor.
  • N95 GPRS üzerinden mi bilgi aktarıyor? Ücretli olmasının sebebi bu mu?

quote:

Orjinalden alıntı: ömer_

En iyi PDA Asus P535 bide i-go yüklersen mükemmel oluyor. N95 ile farkı n95 te gps bağlantın için para ödersin ve n95te sapma çok daha fazla oluyor.p535in dahili gps alıcısı var direk uydu ile haberleşiyor ve sapma çok az.
  • forumda çok fazla kullanıcısı olmamasından eten x500 tavsiye edilen bir ürün olmasa da ben hem p535 hemde x500 kullandım
    gps özelliği olarak x500 ün performansı p535 ten çok daha stabil, i-go ile bugüne kadar hiç kopma yaşamadım oysa p535 te sirf demo kurulmadan hemen hemen hiç performans alınamazken x500 direk sirf modunda bağlanıyor ve inanılmaz sağlıklı çalışıyor navigasyon kullanmak için ppc arıyorsan x500 ü gözardı etmemelisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htc tytn II çok memnunum
  • Sirfstar kurmak zor birşey değilki.
    Ama ben genede p526 öneririm o ayrı.
    quote:

Orjinalden alıntı: outdoor

forumda çok fazla kullanıcısı olmamasından eten x500 tavsiye edilen bir ürün olmasa da ben hem p535 hemde x500 kullandım
    gps özelliği olarak x500 ün performansı p535 ten çok daha stabil, i-go ile bugüne kadar hiç kopma yaşamadım oysa p535 te sirf demo kurulmadan hemen hemen hiç performans alınamazken x500 direk sirf modunda bağlanıyor ve inanılmaz sağlıklı çalışıyor navigasyon kullanmak için ppc arıyorsan x500 ü gözardı etmemelisiniz
  • Nasıl yani???
    N95'te dahili gps yokmuydu?
    Dahili gps olan cihazlar benim bildiğim herhangi bir extra bağlantıya gerek kalmadan direk uyduya bağlanır ve bilgileri ekrana aktarır.
    quote:

En iyi PDA Asus P535 bide i-go yüklersen mükemmel oluyor. N95 ile farkı n95 te gps bağlantın için para ödersin ve n95te sapma çok daha fazla oluyor.p535in dahili gps alıcısı var direk uydu ile haberleşiyor ve sapma çok az.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokere

htc tytn II çok memnunum

Çok güzel ama nereden alacağız Türkiyede yok ki
    hala getirmeyenlere
  • Dahili gps var ama harita kullanımı için para ödüyorsunuz sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: calipper

Nasıl yani???
    N95'te dahili gps yokmuydu?
    Dahili gps olan cihazlar benim bildiğim herhangi bir extra bağlantıya gerek kalmadan direk uyduya bağlanır ve bilgileri ekrana aktarır.
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.