Şimdi Ara

Naviextras Toolbax programı güncellenemiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Igo cihazımı ( Navitech 210f ) güncellemek istedim bugün. Her zamanki gibi Toolbax programını çalıştırdım ve güncelleme olduğunu ( Toolbax programına ait güncelleme ) yüklemem gerektiğini yazdı. Onay verdim ve indirip yükledi.

    Ancak; ne olduysa bilmiyorum ama Toolbax sapıttı ve her güncelleme ve program başlatma sonrası habire güncelleme var ve yüklemek zorundasın diye uyarı çıkarıp durdu. Yani takıldı kaldı. Güncelleme yapmak istemiyorum dedim ama bu sefer de program kapanıyor, açıyorum güncelleme yapacağım diyor, yapıyor ama yine kurulduktan sonra güncelleme yapacağım diye inat edip duruyor.


    Düzeltmek için yaptıklarım;

    Kendi Web sitesinden 3.11 sürümünü indirdim ( güncel gözüken ). Ama; programı interneti iptal edip açtığımda ve sürüm bilgisine baktığımda 3.15 sürümünü gösteriyordu.

    Direkt internetten buldum 3.15 sürümünü; onu yükleyip denedim ve yine aynı yine aynı sonuçsuz kaldı.


    Programı kaldırdıktan sonra CCleaner programı ile Regedit dosyalarını da silip bilgisayarı baştan başlatmama rağmen durum aynı.

    Kullandığım işletim sistemi Windows 7 Home Premium ( Sp1 ) Türkçe.

    Internetten arattım ama böyle bir probleme ait bir bilgi göremedim ( ya da gözden kaçırdım? ).

    Yardımcı olursanız sevinirim.


    Teşekkürler







  • :) bende de aynı problem mevcut 13MB dosyayı habire indirip duruyorum :) ama bu sefer çözdüm güncelleme yapabiliyorum ama arka planda güncelleme kısmı açık kaldı :) ona basarsam direk güncelleme işlemim bitecek. Bitince ne yaptığımı anlatabilirim :) Bende ne yaptımda güncelleyebiliyorum anlayamadım :)

    Sakıncalı resim silindi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 16 Mayıs 2013; 13:40:07 >
  • Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm bilmiyorum :)

    Bir kaç sefer daha program yükle kaldır, sistemi yeniden başlat yaptıktan sonra tam umudumu kaybetmişken son bir kez daha denedim ve programı nihayet yükleyebildim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qube26

    Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm bilmiyorum :)

    Bir kaç sefer daha program yükle kaldır, sistemi yeniden başlat yaptıktan sonra tam umudumu kaybetmişken son bir kez daha denedim ve programı nihayet yükleyebildim.




    Bende şimdi yav bu sefer kurulmuş nasıl halletim nerden anlatacam diye girmiştimki sizin sorunda çözülmüş :)

    Ama en son yüklemede beklemiştim biraz başka bir EULA kabul etme kısmı falan çıkmıştı ondan sonra adam gibi kurulmuş...neyse çözdük olayımızı öööle yada bööle :) geçmiş olsun




  • Aynen :)

    Sanırım ilk başta programdan güncelleme yapmadan önce programı web sitesinden indirip, program ekle kaldırdan kaldırıp sistemi yeniden başlattıktan sonra yüklemek gerekiyor. Ben direkt programın içinden güncelleme yapıp o adımları karıştırdığımdan böyle sıkıntı oldu galiba :)

    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.