Nautilusu aldım fakat Ap gitsem tam randıman alamadım Tank gittim zevk alamadım nasıl bir build ypamalıyım ki zevk alayım yoksa geri vericem :S
Hocam o karakteri hemen hemen her oyunda görüyorum ne yapsa ne kassa boş bana göre
full tank gidecen en yararlısı o
"Nautilus için buiLd Önerisi Lazım" "l"ler niye büyük onu anlamadım ayrıca full tank +1
allahım yarabbim ulan büyük olsa nolur olmsa nolur sövdürücekler illa kendilerine ben build önerisi istiyorum adam L neden büyük diyor töbe est . tsk ler ben de öyle yapıyorum da zevk alamadım sejuani bile daha zevkli
quote:
Orijinalden alıntı: rock4everb
allahım yarabbim ulan büyük olsa nolur olmsa nolur sövdürücekler illa kendilerine ben build önerisi istiyorum adam L neden büyük diyor töbe est . tsk ler ben de öyle yapıyorum da zevk alamadım sejuani bile daha zevkli
oyundan önce kişisel gelişim önemli.Sana ve kullandığın dile lanet olsun.
Malesef işlevsiz. Mage minion'ların daha çok damage'i var
Beyler hiçbiriniz tanımıyorum ama şunu diyim adam L yi büyük yapıyodur baş harfi küçük yazıyodur sizi bağlamaz bu . Neyse bence nautuilusa tank kassanda boş , sıkıcı bir hero olduğu belli yorick 2
quote:
Orijinalden alıntı: SG Oyun Yapım Ekibi
quote:
Sen niye cümleye büyük harfle başlamıyorsun? Neden noktadan sonra boşluk bırakmıyorsun? Dilin kötü kullanılmasına kesinlikle karşıyım, fakat burda adamın sorduğu soruyla verilen cevapların alakası yok. Trollemeye, insanları küçük görmeye, tekmelemeye, tokatlamaya ve tecavüz etmeye ne kadar meraklısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: brscngznc
quote:
quote:
Sen niye cümleye büyük harfle başlamıyorsun? Neden noktadan sonra boşluk bırakmıyorsun? Dilin kötü kullanılmasına kesinlikle karşıyım, fakat burda adamın sorduğu soruyla verilen cevapların alakası yok. Trollemeye, insanları küçük görmeye, tekmelemeye, tokatlamaya ve tecavüz etmeye ne kadar meraklısınız.
eyvallah siz de olmasanız girmicem suraya zaten sevdiğim bir kaç insan var dogru düzgün cvp veren
konumuza dönelim nautilus big big big fail :S acayip zevksiz bir hero Geri veremezsem cok üzülürüm
Sadece onerim; Mercury Bots Warmog Wits End Sunfire Atma (Istege bagli FON yada rakibe gore bir item)
Sadece tavsiyem; Q 1 lvl ac, Oncelikle W sonrasinda E tamamla,
TF larda arkada duran AP Carry yada AD Carry uzerine ulti at ki ultin rakibe gidene kadar tum takimin ustunden gecsin, ardindan en yakindakilere W ile dal kisa zaman sonra E ile kacislari yavaslat. Olaki rakip kaciyorsa Q ile yakala sonra E ile durdur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: brscngznc
quote:
quote:
eyvallah siz de olmasanız girmicem suraya zaten sevdiğim bir kaç insan var dogru düzgün cvp veren
konumuza dönelim nautilus big big big fail :S acayip zevksiz bir hero Geri veremezsem cok üzülürüm
+1 brscngznc kalbimin playerisin aşığınım.YALARIN
Rankedda mid-insta lock-ap bi nautilus vardı.9-4 bitirdi
Useless. Blitzcrank alıp onunla jungle yaparım çok daha iyi. Damage ihtiyacı var. Diğer tankların yanında damage konusunda eziliyor.
Dorans ring-switness of bot(tam hatırlamıyorum ismini) phantom dancer warmong trinity manamune ilk itemi satıp alacağın da sana kalmış .) ben böle kullanıyorum gayet oyunda işe yarıyor.
diğer topic tede yazdım support natu kadar güzel bişey yok adam yanıma support geldi yemin ediyorum rüzgar gibi estik =) top ve mid minion kesmeye çalışırken ashe ( ben ) ve naut ( support ) adamları kesiyoduk adamlar lane değiştirdi ya :Dama işe yaramadı tabii
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Sadece onerim; Mercury Bots Warmog Wits End Sunfire Atma (Istege bagli FON yada rakibe gore bir item)
Sadece tavsiyem; Q 1 lvl ac, Oncelikle W sonrasinda E tamamla,
TF larda arkada duran AP Carry yada AD Carry uzerine ulti at ki ultin rakibe gidene kadar tum takimin ustunden gecsin, ardindan en yakindakilere W ile dal kisa zaman sonra E ile kacislari yavaslat. Olaki rakip kaciyorsa Q ile yakala sonra E ile durdur.
bu bazlı bir build cıktım yine de zevk vermiyor bu hero bir türlü abim anlayamadım gitti nedense cok zevksiz geldi bu hero :S
Move ve AS ihtiyaci olan bir hero. Builde ne desem bos :) Bu arada Gragas bu heronun yaninda Teemo giib kaliyor ya :D