Şimdi Ara

Nautilus Dereceli Support Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gayet iyi bir win ratei var yere sabitlemesi zaten gayet opp bir de wnun verdiği kalkan ölümsüz yapıyor

• Boots of speed alıp yanına sunfire cape almak (mınyonların yanından geçerken bile botun pasıfı bozulur diye biliyorum değişmediyse en son bot totem keserken pasıfı kaybetmıyordu) Spellerin insta ıgnıte neden? Hiç mi assasin gelmiyor maçlara adcyı tekleyıp cıkmıyor bence ex daha mantıklı ayrıca buıldlerin çok self defense desteksın hiçmi cc li adamlar gelmıyor mikael felan yok.Lux alıp ap kasan 'destek(!)' ler gibi olmuş Naut alıp tank kasmışsın.Hiç as dayalı carry gelmedı mi frozen hearth felanda yok.Solariyide az almışsın bence mid ap olsun yeterli solari için.Yukarıdan aşağı 3.maçta banshee mi kasmışsın solari almadan , apc takımını katlettiginde tek sen kurtulasın diye herhalde ^^ trinketlere girmiyorum -.- bence bu buıldle sup oynama toplanede pure tank ol yanı W'nun verdiği kalkan yetmiyor demek ki vurmussun defi

Umarım eleştirilere göre bi ilerleme kaydedersin iyi oyunlar.

• Herkes dalga geçerken ben çilingirde sup ve topta Nautilus oynuyordum.

Halada oynarım. Attığı çapanın çapı, Blitz, Thresh, Leona'nın tutma çapından daha geniş. Nauti ile kolay kolay adam kaçırmazsınız.

R, Q, E, A kombosu çok can yakar. Bende ignite çıkıyorum genelde, Bitkinlik pek gerek görmem, Assasinler geldiği zaman bir AA yeterli, Aynı anda 3 adamı CC uğratacak düzeyde. Ayrıca sağlam bir tank. Skillsetleri çok OP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Boots of speed alıp yanına sunfire cape almak (mınyonların yanından geçerken bile botun pasıfı bozulur diye biliyorum değişmediyse en son bot totem keserken pasıfı kaybetmıyordu) Spellerin insta ıgnıte neden? Hiç mi assasin gelmiyor maçlara adcyı tekleyıp cıkmıyor bence ex daha mantıklı ayrıca buıldlerin çok self defense desteksın hiçmi cc li adamlar gelmıyor mikael felan yok.Lux alıp ap kasan 'destek(!)' ler gibi olmuş Naut alıp tank kasmışsın.Hiç as dayalı carry gelmedı mi frozen hearth felanda yok.Solariyide az almışsın bence mid ap olsun yeterli solari için.Yukarıdan aşağı 3.maçta banshee mi kasmışsın solari almadan , apc takımını katlettiginde tek sen kurtulasın diye herhalde ^^ trinketlere girmiyorum -.- bence bu buıldle sup oynama toplanede pure tank ol yanı W'nun verdiği kalkan yetmiyor demek ki vurmussun defi

Umarım eleştirilere göre bi ilerleme kaydedersin iyi oyunlar.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nautilus jungle oynanırken de boots of speed çıkılıyordu. Şuan roam atan support metasında da alınması normal. Kaçmak ve kovalamak için Q yu düzgün kullanıyorsan yeter. Çünkü nautilus oyunun en düşük base ms ine sahip herolarından birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.