Şimdi Ara

Naughty Dog E3'e Cok Sıkı Hazırlanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted 2'nin konsol tarihinin en iyi oyunlarından biri olarak taçlandırılmasının ardından, Naughty Dog, Uncharted 3 ile çıtayı çok daha yukarılara taşımayı hedefliyor. Bu tarz açıklamalardan sonra üzerlerindeki baskı gittikçe artsa da, tasarımcı Jacob Minkoff, stüdyonun bu projesinin E3'te insanları çılgına çevireceğine söz verdi."Uncharted 2, insanın hayatı boyunca bir kez denk gelebileceği bir deneyimdi. Bu kadar iyi bir sinerji oluşturan ekibin bir araya gelerek bir oyun hazırlaması oldukça tesadüfi bir durum. Şu anda bu ekip, E3'te sizlere gösterecek çok şeye sahip. Daha fazlasını söylemeye iznim yok ama bana güvenin, E3'te sizi çıldırtacağız!"7 Haziran'da başlayacak E3 2011'de duyurulacak olan Uncharted 3, bu Ekim ayında oyuncuyla buluşacak.

http://www.merlininkazani.com/Naughty_Dog_E3e_cok_siki_hazirlaniyor-haber-41012p1.html

• Şu dönem içinde çok daha iyi haberlere ihtiyacımız var SiPAHi_ Hocam...Devam et.Bıktık PSN + HACK muhabbetinden.kolay gele
  • Valla isterlerse bundan sonra hiç PSNe giremeyelim ama sırf şu oyun için Ps3 satılmaz.
  • quote:

"Uncharted 2, insanın hayatı boyunca bir kez denk gelebileceği bir deneyimdi. Bu kadar iyi bir sinerji oluşturan ekibin bir araya gelerek bir oyun hazırlaması oldukça tesadüfi bir durum.

Biz Uncharted 2'den çok daha iyi bir oyun beklerken ya da o kalitede; yapımcının böyle bir şey söylemesi pek iyi olmamış.
  • Ps3 de oynadığım en güzel oyun. Sabırsızlıkla bekliyorum kaç aydır Uncharted forever
  • 2. oyun böyleyse 3. sü
  • @ TheMarjinaLs farkindayim kardesim. Zira bu karamsar ortamdan biraz olsun siz kardeslerimi uzaklastirmak adina bir iki onem arzeden haberleri paylastim, el birligiyle insallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla hayatımda oynadığım en güzel oyundu diyebilirim uncharted2. Beni o kadar etkiledi ki kendimi bir film kahramını gibi hissettim. Müthiş bir keyifti. Eğer UC3 2.si kadar kalitede olsun ilk çıktığında alacaklardan birisi olurum. Ek olarak UC2 gibi bir oyun yaptığı için naughtydog firmasına şapka çıkartıyorum.

Ek olarak her türlü PS haberlerinden bizi mahrum bırakmayan @SİPAHİ kardeşime de teşekkürlerimi bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 27 Nisan 2011; 15:35:08 >
  • @ ekorender ben tesekkurederim kardesim sagolasin.
  • bu oyundan bende cok sey beklıyorum. uc2 online i cok eglencelıydı.bu oyundan en onemlı beklentım zıplama efektını bıraz daha gercekcı bır gorunume getırsınler 2. oyundan bın kat daha guzel olur benım ıcın 2. oyunda sacma sapan zıplayıp ahanda yere dustum dedıgım anda bı bakıyordum duvara tutunmusum bu sorunu duzeltsınler yeter
  • Bu hack olayları yüzüne arada aklım xbox'a kayıyor alsam mı diye ama uncharted'ı düşününce hemen vazgeçiyorum Güzel bir oyunla geleceklerine eminim
  • Uc3 uc2 den kötü olca karkadaşlar görceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xUnchaRTeDForeVeRx
    Uc3 uc2 den kötü olca karkadaşlar görceksiniz

bol bol dua et o zaman. daha oyun hakkında tam bilgi sahibi olmadan burda boş mesaj atıp konuyu kirletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

Orijinalden alıntı: xUnchaRTeDForeVeRx
    Uc3 uc2 den kötü olca karkadaşlar görceksiniz

bol bol dua et o zaman. daha oyun hakkında tam bilgi sahibi olmadan burda boş mesaj atıp konuyu kirletme

gardaşım önce nicke bak,sonra yoruma.fake üyelik olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 27 Nisan 2011; 17:21:53 >
  • Hadi bakalım Naughty, görelim seni..
  • Beklemekteyiz
  • Hadi bakalım E3'de güzel haberler gelecek
  • Bu oyundan çok şey bekliyorum.
  • Ne zaman böyle haberleri görsem hemen iştahım kabarıyor valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Valla isterlerse bundan sonra hiç PSNe giremeyelim ama sırf şu oyun için Ps3 satılmaz.

Katılıyorum Zaten şuanda beni PS3'e bağlayan tek şey Uncharted 3 gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.