Şimdi Ara

Natural Selection 2 | Ana Konu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyunu yaz indirimlerinde aldım şu an başka oyun oynayasım gelmiyor

Bu arada ben oyunu oynarken oyun kapanıyor sizde de böyle bir durum var mı?
  • Oyunu almayı düşünüyordum haftasonu ücretsiz indirip deneyim dedim önce, milletin eleştirdiği GTA4'ü bile rahat rahat oynatan laptop'la performans yerlerde sürünüyordu. Yine menülerde çözünürlüğü bir türlü ayarlayamadım, yarım görünüyor. Çok da tutulan bir oyun anlamadım ne iş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Oyunu almayı düşünüyordum haftasonu ücretsiz indirip deneyim dedim önce, milletin eleştirdiği GTA4'ü bile rahat rahat oynatan laptop'la performans yerlerde sürünüyordu. Yine menülerde çözünürlüğü bir türlü ayarlayamadım, yarım görünüyor. Çok da tutulan bir oyun anlamadım ne iş?

bende laptopla oynamaya çalıştım :) satın almıştım gecen gaz adam gibi oynayamadım bile kasıyor
  • Selam arkadaşlar bir maruzatım var idi oyunla ilgili.

Oyuna giriyorum her şey buraya kadar normal. Lakin Play dediğimde serverlist geliyor ve bir kaç saniye sonra oyun donuyor müzik çalmaya devam ediyor ama hiç bir yere giremiyorum ve çıkış yapamıyor. Task Managerden oyunu kapatmak zorunda kalıyorum.
    Aşağıda iki hata logu var. Consolu açtığımda bu hataları yazıyor.

Error: Couldn't open file 'D:/build/assets/materialsrc/biodome/biodome_glass_01.material'
    Error: No shader specified for material 'D:/build/assets/materialsrc/biodome/biodome_glass_01.material'

Çözümünü bulamadım bir çok şey denedim ama olmadı. Şimdiden teşekkürler.

NS1'i uzun zaman oynadım ve çok seviyorum. 2. oyunuda yakın zamanda aldım ve girememek tabiri caiz ise sevdiğine kavuşamamak gibi bir durum oldu :)

Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

• Oyun bu aralar humblebundle'da yani minimum 1 dolara alınabilir ilgilenenler kaçırmasın.
  • bugün pratik modunda oyuna biraz baktım. fena gözükmüyordu ama sunuculara bağlanmak istediğimde yükleme ekranı geliyor ve birkaç saniye sonra sadece siyah ekranla kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 14 Aralık 2013; 19:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

bugün pratik modunda oyuna biraz baktım. fena gözükmüyordu ama sunuculara bağlanmak istediğimde yükleme ekranı geliyor ve birkaç saniye sonra sadece siyah ekranla kalıyor.

Bende bir sorun olmuyor.Uzun süredir oynamıyordum tekrar yükledim.Haritaya ilk girişte biraz bekletiyor yükleme yapıyor.
  • Farklılığı tattırabilecek nitelikte bir oyun
  • bayadır oynamıyorum yeni bişe varmı acep
  • Oyun cildirtiyo beni artık. Commanderlik yapıyorum alienlarda. 1 tane marine benim ikinci hive için hazırladığım odayı buldu bütün yapılara ateş etmeye başladı bende deli gibi sinyal veriyorum takıma ama 1 kişi gelen bütün skulklari olduruyo millette bana sorry falan diyo en son delirttiler beni çıktım hivedan gittim o adamın yanına gebertip geri döndüm. Hivea gire çıka 15 kill aldım hiç ölmeden takımda 1.oldum. normalde commanderlar hep sonuncu olur combatta aktif olamadıkları için ama bazen tamtersi oluyo ışte. Ara verdim oyuna . Psikolojim bozuldu resmen. Lolde dotada bukadar delirmiyorum. Ama bundan sonra taktigim belli. Commanderken 8kişilik bi alien takımında oyun başında kimse gorge olmuyorsa kacican o serverdan. Veya skulk olarak oynarken oyun başladığında commander cyst leri hemen koyamiyosa bi 20sn geciyosa yine kaçacan o serverdan. Ulan bazı commanderlarlar var , oyun başlayalı 10dk olmuş bırak 2. Hive i adam 1 tane upgrade vermiyo.

Döktüm içimi rahatladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok arkadaş bu oyun beni delirtecek. tek başıma oynuyodum resmen. o hivedan öbür hive koştura koştura pc başında terledim. 3 kişinin arasına girip 3 kill alıp kaçtım. exoları tek başıma kestim. hiveları tek başıma korudum. düşman yapılarını tek başıma yok ettim. sayemde 3 tane hive kurduk bütün upgradeleri açtık ve marineleri skışıtırdık şu nalet takımla bile. ne olsa beğenirsiniz. dc yedim. 3dk sonra net geldi ve yine ne olsa beğenirsiniz. 3 dk da 2 hive kaybetmişler. bi geldim bütün upgradeler gitmiş. kafayı sıyırıcam ya. şu takımda kill i deathinden yüksek olan bi kişi yok benden başka. heal me benim buarada. commanderlığıda commanderdan çok ben yaptım. adama yapacağı herşeyi ben anlattım. ilk upgrade i 10. dk da verdi ezik. ulan ben commanderken ilk upgradei vermem 1dk sürmüyo.

Natural Selection 2 | Ana Konu

• Benide ekleyin DizzyKnight yeni başlıyorum :D
  • ben de arada bir oynuyorum. geçen adamın biri şu kolları tırpan gibi olan görünmez yaratıkla 102 ye 4 yaptı
    3-4 kişinin arasına dalıp 1-2 kişi alıp kaçıyodu uyuz oldum

bir de level atlayamıyorum 6 saat falan oynadım hala 0 levelim
  • arkadaslar bu oyunu bende eskiden baya oynardım şimdi ne sunucusu var ne bişeyi. bot bile yok hani bot ile oynayalım diyebilceğimiz. şimdi sunucu durumu nedir hiç yok mu?
  • ben çok oynamıyorum ama geçen baktığımda 70-100 ping civarlarında 1-2 tane full sunucu vardı
    özellikle akşamları biraz daha yoğun oluyor
  • peki bot ile oynanabiliyor mu?
  • dayanamıyorum aldıracaksınız banada..
  • Playas kullanıcısına yanıt
    al tabii ama steamda falan çok pahalı. alacaksan tradesten al
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

al tabii ama steamda falan çok pahalı. alacaksan tradesten al

O zaman şöyle amele bi sorum olsun.Donanımpazarından cok uzak kaldım.

i3 4gb ram 5730 ekran kartlı bi sistemde sorun olur mu ? Bf3'te lowda dahi kasılmalar oluyor driver desteğim olmadıgından (2011 model drivr kullanıyorum .. )
    Server yogunlugu nedir ? Sinek avlamıyalım sonra
  • Server olarak steamden oynuyorum günün her saati oyuncu yoğunluğu var sıkıntı olmaz. Ama türk server aramıyor değilim hani çünkü takım oyunu olduğu için yazarakta konuşmak isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.