Şimdi Ara

Natsume yuujinchou

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Natsume sevenler buralarda mı? Devam edecek mi 7. Sezon gelecek mi bilgisi olan var mı? Böyle içimi ısıtan bir anime bulamıyorum favori animem kesinlikle natsume. Aksiyon kan vahşet bir yere kadar :) İnşallah devamı gelir merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yıl filmi gelecek. Myanimelist sitesinden bakabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de pek izleyici kitlesi oluşmamış slice of life'ın ve drama'nın top 5'ine girecek kalitede bir anime. Biraz yavaş ilerler ama ilk sezonuna bir fırsat verin severseniz zaten 6. sezona kadar soluksuz izlersiniz. Özellikle op ve ed leri bu zamana kadar gördüklerim arasında tartışmasız en iyilerdi. Bu anime'yi en çok anime film olan wolf children'a benzetiyorum. Her ikisinin de o sade hikaye anlatımları insanın içini ısıtıyor. İkisinden birini sevdiyseniz diğerini de büyük ihtimal seveceksiniz. Benzer anime olarak en çok öne çıkan Mushishi gözüküyor. Natsume'yi sevenler ona da bir göz atabilirler. Ben bakamadım ama bakmayı düşünüyorum. Şöyle spoiler resimleri vs olmadan birkaç tane op ve ed atayim. Kalitesine az çok hakim olursunuz.

İnsana aşık olan youkai'nin yukata giyip resim çektirdiği bölüm(özellikle o son resimin gösterildiği sahne hiç aklımdan çıkmıyor), reiko'nun hayatı boyunca deniz görmediğini söyleyen youkai'ye görev verdiği bölüm, resimin içine hapsolan youkai'nin olduğu bölüm, ateşböceği şeklinde youkai'nin olduğu bölüm, natsume'nin evi ile vedalaştığı bölüm, fujiwara ailesinin natsume'yi yanlarına almadan hemen öncesini anlatan bölüm(özellikle touko'nun natsume'ye tam seslenirken araya youkai rüzgarının girdiği sahne), youkailer ile natsume'nin birbirlerinin gölgelerine basarak oyun oynadıkları bölüm(bu zamana kadar neredeyse hiçbir arkadaşı olmayan natsume'nin youkailerle mi yoksa insanlarla mı eğleneceği arasında seçim yapmak zorunda kaldığı sahne), meşhur bisiklet sahnesi("arkandan tutan olmazsa öğrenemezsin ki"), kardan adam ovası ve daha hatırlayamadığım birçok mükemmel bölüm içeren bu animeyi izlemeyenler çok şey kaçırıyor bence. İzleyeli 1 hafta oldu ama etkisinden çıkamadım. Diğer drama animeleri gibi hüzünden ya da depresyona sürüklemesinden değil. Tam tersine bunu ilham kaynağı olarak ve insanın içini ısıtarak yapması takdire şayan. İlk defa 1 haftadır izlemediğim halde sanki aradan yıllar geçmiş gibi karakterleri ve animeyi özlüyorum. 7. sezon gelse de izlesek.

Reiko'ya ne olduğunu acaba 7. sezonda öğrenebilecek miyiz buna hazır olmasam da merakla bekliyorum. İlk birkaç sezon hariç yapmadınız bunu ama şu çocuğa(Natsume) artık acı çektirmeyin. Bunu aynı hikaye anlatım şekliyle yaparsanız kaldıramam Şu dünya Natsume gibi düşünceli, iyi kalpli insanlardan oluşsa ne güzel olurdu diye arada düşünmeden edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Haziran 2020; 0:57:53 >

• yoksa...

https://www.reddit.com/r/Natsume/comments/ir5y3t/special_announcement_918/
    https://twitter.com/NatsumeYujincho/status/1304615720769277952

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Eylül 2020; 11:48:59 >

• Yeni sezon mu geliyor? Doğru mu anladım :)) Hadi İnşallah ya eski müzikleri dinleyerek kendimi avutuyordum:)

• SenseiReki kullanıcısına yanıt
    Bilmiyoruz. Ama büyük ihtimal gelecek. 18 eylülde belli olacak.

• İzlenecekler sırasında başı çekiyor.Bu zamana kadar bekletmek ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

İzlenecekler sırasında başı çekiyor.Bu zamana kadar bekletmek ayıp
    Kesinlikle öyle.Müzikleri olsun verdiği duygu yoğunluğu olsun.Kalbimde yeri çok özel:) Bir sürü anime izledim ama Natsume hep bir köşe de duruyor.

• https://twitter.com/NatsumeYujincho/status/1306918390032994312
    http://anime-natsume2021.com/

İlkbahar 2021'de 2 bölüm ova geliyormuş. 2 bölüm de fanlar tarafından mangada sevilen bölümlermiş. 7 sezon olsaydı çok daha iyi olurdu tabii ama hiç yoktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Eylül 2020; 15:47:32 >
  • 2 gün önce yani 26 sında bluray olarak çıktı. İngilizce olarak izleyebilirsiniz. Filmden ziyade bir sezonun 2 bölümü olarak düşünülebilir.

6 sezondur çizgisini bu seviyede koruyan anime ya da dizi bulmak cidden zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 28 Mayıs 2021; 20:23:31 >
  • Türkçe çevirseler keşke:/ Ama film ve ovalar yerine sezonun devam etmesini çok isterim.Olaylar öyle yarım kaldı ki...Böyle uzun soluklu kaliteli anime bulamıyorum artık.

• SenseiReki kullanıcısına yanıt

Natsume yi sevdiyseniz büyük ihtimal aria yı da seversiniz. İzlemediyseniz izlemenizi öneririm. Her ne kadar dünyaları çok farklı olsa da duygu olarak baya benzerler. İkisi de iyashikei animesi zaten.

• Evet biliyorum o animeyi ama bir türlü başlayamadım.Teşekkürler:)

• 2023'te gelicek gibi görünüyor 7.sezon..................... maalesef.

• zero-kun kullanıcısına yanıt

Resmi açıklama göremedim ama öyle bir şey olursa çok iyi olur.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.