Şimdi Ara

NATO`dan kurtulma fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüyoruz ki Türkiye-Rusya yakınlaşması daha ileri seviyeye gidecek bu fırsat bence gelecek uzak doğuda...Hepimiz göreceğiz

• Eyyy nato denir sen kimsin deriz sonra ben öyle birşey demedim denir
  • Sonra bir bakmışız ki Rusya NATO'ya girmiş.

http://fas.org/man/nato/national/msg00003c.htm

Russia ready for constructive partnership with NATO, invites military experts for talks - MoD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 9 Ağustos 2016; 19:05:00 >
  • Bazılarımız nato ya ihtiyaç yok diyor. Gülüyorum. Nato nükleer silah gibidir. Kullanmasan bile varlığı tehdit eder. Bağımsızlık sırtını dönerek kazanılmaz. Bağımsızlık ekonomini teknolojisi ve siyasetini geliştirerek kazanılır. Öbür türlü -eyyyy bilmem ne - diyerek bugünkü saçma sonuç ortaya çıkar. dibe vurmuş dış politika ,içine edilmiş bir ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Sonra bir bakmışız ki Rusya NATO'ya girmiş.

http://fas.org/man/nato/national/msg00003c.htm

Russia ready for constructive partnership with NATO, invites military experts for talks - MoD

Natonun amacini bilmeyen biri daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Natodan kurtulma ? İyi bir şeyi faydalı bir şeyi terketmek kurtulma değil acizliktir.

Aynı zamanda marshall yardımları ile kendine gelen , rusyanın boğazlarımız üzerindeki egemenlik kurma isteğini amerika sayesinde durdurabilmiş bir milletin abdye sırtını çevirip asıl yılanla anlaşma yapması ciddi anlamda kafası çalışmayan insanlarca yönetildiğinin kanıtıdır.

Eğitimsiz bilgisiz insanlar istemelerinin sebebide tam olarak budur. Zira tarihini irdelemiş uluslararası alanda siyasetin etkilerini , fayda ve zararlarını görmüş kimse abdnin başı çektiği natodan kendi istek ve arzusuyla çıkmaz çıkmamalıdır. Ne çok intihar etmeye meyilli bir milletiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Vah vah Ingiltere zavalliymis demekki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

İngiltere ne alaka anlamadım ? Yoksa ab nedir nato nedir bilemiyecek kadar bilgisiz cahil cühela birisimisin ?

• quote:

İngiltere natodan ayrılmadı Ab den ayrıldı adamım
  • quote:

Ab ıle Nato'yu aynı sey sanıyor

Muahaha

• Adamim nato icin soylemedim zaten o arkadas demiski iyi birseyden ayrilirsan zavallisin ben de diyorum ki AB iyi birsey ingiltere zavalli mi?anlayabildiniz mi?

• Muhaha adamin ne dedigini oku sonra gel genc
    Nato icin soylemedim zaten o arkadas demiski iyi birseyden ayrilirsan zavallisin ben de diyorum ki AB iyi birsey ingiltere zavalli mi?anlayabildiniz mi?

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Sen cuhelasin ki yazdigindan haberin yok

Iyi bir seyi terketmek acizliktir demissin

AB iyi birsey ingiltere zavall mi diye soruyorum?

Anlama problemi cekwn iq su dusuk olanlari almasinlar suraya da ugrasmayalim boyle

• quote:

Sen cuhelasin ki yazdigindan haberin yok

Iyi bir seyi terketmek acizliktir demissin

AB iyi birsey ingiltere zavall mi diye soruyorum?

Anlama problemi cekwn iq su dusuk olanlari almasinlar suraya da ugrasmayalim boyle

Çevir kazı çevir yanıyor bak..

Biz abdemiyiz konu ab mi ? Nato nedir ab nedir bilmediğin ortaya çıkınca ne diyeceğini şaşırmışsın saldırıya geçmişsin bakıyorum ? Senin gibi cahili alıntıladığım için kendimden utandım blokladım aynı zamanda.

• Yahu daha bir kaç ay öncede rusyaya battı bitti diyip bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım diyenler vardı, ne oldu şimdi. Şimdi de natodan çıkmak için fırsat diyorlar.
    Rusya battı.
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    NATO'nun amacını biliyorum. Siz stratejiyi göremiyorsunuz.
  • Siz anlayamadiniz hala adamlarim

Ben diyorum ki adam iyi birseyden cikarsan acizsindir demis ben de UK aciz degil diyorum daha ne uzatiyorsunuz onu anlamadim?

Ayrica UK nin ekonomisi brexitten oncesi kadar iyi degil iskembeden atmayalim

• quote:

Siz anlayamadiniz hala adamlarim

Ben diyorum ki adam iyi birseyden cikarsan acizsindir demis ben de UK aciz degil diyorum daha ne uzatiyorsunuz onu anlamadim?

Ayrica UK nin ekonomisi brexitten oncesi kadar iyi degil iskembeden atmayalim

Acizsindir tabiki ingiltere icin geçerli değil o söz ama bizim icin gecerli..Dünya siyasetini beceremessen bu acizliktir..Ayrıca grafik lazımsa atarız ingiltere icin abden cıkyorum dedıkden sonra dusen ekonomi ivmesi ve sonrası için büyük hızlanma söz konusu...
  • Rus uçağını düşürdüğümüz zaman,Rusyanın karşı atağa geçmemesinin tek sebebi NATO'ydu çıktığımız gibi açık hedef haline geliriz.Ordumuzun büyük bir güç kaybettiğini unutmayınız.Polislerle savaşa girilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Bazılarımız nato ya ihtiyaç yok diyor. Gülüyorum. Nato nükleer silah gibidir. Kullanmasan bile varlığı tehdit eder. Bağımsızlık sırtını dönerek kazanılmaz. Bağımsızlık ekonomini teknolojisi ve siyasetini geliştirerek kazanılır. Öbür türlü -eyyyy bilmem ne - diyerek bugünkü saçma sonuç ortaya çıkar. dibe vurmuş dış politika ,içine edilmiş bir ülke.

Natoya neden ihtiyaç var açıklarmısın. Ben bir artısını göremiyorum olası savas halinde natonun Türkiye ye yardımı olcağını düşünmüyorum. Nato ülkeleri zaten türkiyenin kuyusunu getiren sömürgeciler çoğu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.