Şimdi Ara

NATAL Ekim'de 149$ a Çıkıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yabancı oyun dergisi Edge'in haberine göre Project Natal 2010 sonbahar'da 149 dolar'a ayrı bir aksesuar olarak satışa çıkacak... Ayrıca Arcade Pack içeriğiyle bundle olarak da 299 $ a satılacağı da söyleniyor ki, arcade pack'in şu anda 199 $ olduğunu düşünürsek, bu durumda natal yeni bir xbox 360 alacak olanlar için 100 $ a gelmiş oluyor.

Bugünkü kurla cihaz 235 lira civarına gelecek... Getiren firmaların genellikle uyguladıkları %25 civarı kârı da eklerseniz bu rakam daha da artacak. Çoğunuz haklı olarak bu fiyatı yüksek bulacaktır... Ancak kişisel fikrim şudur ki: Natal'ın çıkışından 3-4 ay kadar sonra piyasanın gazı alınmış olacak ve fiyatlar rekabetin de etkisiyle kısa bir zaman sonra düşecektir. Ancak bu yeni cihazı ilk çıkışında ucuza elde etmemiz ne yazık ki gelen bu bilgilere göre mümkün görünmüyor.

Açıkçası Natal'ın tanıtım görüntülerindeki kadar başarılı şekilde çalışacağını düşünmüyordum ama gerçekten yenilik getiremeyen veya doğru çalışamayan bir cihazı da neredeyse yeni bir konsol fiyatına, yani 150 dolara satmayı düşünmezlerdi herhalde?...

Kaynak:

http://www.edge-online.com/news/natal-to-cost-149-%E2%80%93-source

NATAL Ekim'de 149$ a Çıkıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Mayıs 2010; 1:07:09 >

• Baya ucuzmuş...
  • Uzun lafın kısası: HÖST!!!
  • Konsolla bir alınır mis gibi olur Damgayı vuracak bu natal.

PC için de gelecekmiş sanırım, öyle olursa PC nin yanına çekeriz bi tane manyak olur.
  • natalin tum ozelliklerini iceren bir konu mercutmu yoksa buraya koyarmisniz
  • Bu natal ı aklım almıyor ya bu devrin teknolojisiyle bunu yapmak cidden çok zor iş. Umarım balon çıkmaz.
  • Bu devrin teknolojisi ne durumda onu bilmem ama videolardaki şeyler gerçekten yapılırsa devrim olur.

Ayrıca ilk online ağı kurarak, konsola hdd koyarak (ilk xbox'da da vardı) ve natalı yaparak kısa sürede 3 ayrı büyük çapta inovasyon yapan ms yide 3k ya ragmen tebrik etmek gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adı natal değil artı xbox bu ps3 gibi cihaz değil kralını yapar:) Conviction oynamak istiyorum natal ileee:):)
  • natalı almak için yeni konsolu beklemek gerekecek her halde, diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Bu devrin teknolojisi ne durumda onu bilmem ama videolardaki şeyler gerçekten yapılırsa devrim olur.

Ayrıca ilk online ağı kurarak, konsola hdd koyarak (ilk xbox'da da vardı) ve natalı yaparak kısa sürede 3 ayrı büyük çapta inovasyon yapan ms yide 3k ya ragmen tebrik etmek gerekir

İlk online ağ derken ? biraz daha acarmısın ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

Bu devrin teknolojisi ne durumda onu bilmem ama videolardaki şeyler gerçekten yapılırsa devrim olur.

Xbox Live demek istemiş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silex

quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

Xbox Live demek istemiş arkadaş.

aynen

• Cinli yada koreliler 1 aya natali taklit edip Catal diye piyasaya sürerler bizde dealextreme den 4 te 1 fiyatina aliriz
  • Adam gibi çalışsın da biraz pahalı olsa da kabul görür.
  • Bizim spot piyasada 500 tl yi görecektir ilk çıktığı hafta. Sonra düşecektir elbette.

Ps3 ilk piyasaya çıktığında japonyada, alıp Türkiye ye getirenler gittigidiyor da 4000 (DÖRT BİN) tl ye satıyorlardı.

Askerdeydim o zaman, melül melül bakıyordum makinaya ordan net hatırlıyorum.

Ama büyük ihtimal Aral derhal getirecektir Türkiye ye, bu durumda spot piyasanın fiyatları biraz dizginlenir.
  • Bekleneni verirse o fiyata alınır. Kullanıcı incelemelerini görmek istiyorum.
  • bi 79 bi 149 dolar diyorlar bir karar versinler (kaynaklar)
  • 150$ a çüş diyorum bende...O kadar pahalı çıkartmazlar sanmam..Çok acaip bir teknoloji, oyunlarda devrimi getirecek, Wiimote kopyasıda degil anladık ama 150$ da çok para..
    Wiimote kopyası cihaz 100$ ve üstüne maloluyorsa buda 150$ olur dogal olarak
  • zaten kaynakta henüz daha fiyat olarak resmi bir açıklama olmadığı da belirtilmiş microsoft tarafından. bu daha çok tahmin gibi bir şey.
  • ülkemizdeki fiyatı tam bir saçmalık olur zaten bu ülkede neyin fiyatı düzgün ki eğer ülkemizde yine saçma salak bir fiyatlandırmayla çıkarsa avrupadan almak farz olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.