Şimdi Ara

Nasus Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazıları nasusa trinity çıkmayı tercih ederken bazıları iceborn çıkıyo sizce hangisi daha avantajlı olur ben eskiden trinity çıkıyodum ama icebornda daha tanky oluyo ve pasifi ile w su iyi işliyo görüşleriniz nedir ?

• Bence trinity daha iyi çünkü iceborn yüzünden çok stack kacırılıyor hem de tri-force daha ofansif bi item. Sonuçta ondan sonra full tank gittiğin için daha iyi oluyor. Arada Qlar kritik vurunca tadından yenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceborn daha iyi gidiyor ben onu tercih ediyorum
  • Trinity daha ofansif oluyor bence oyuna göre 2 si arasında bir tercih yapılabilir hydra hakkında ne düşünüyorsunuz ben trinityden sonra genelde spirit visage - frozen heart - warmong/randuin falan gidiyorum ezbere build yapmam ama stack yapmış bi nasus bu buildle late de gerçekten güçlü oluyor
  • lw trinity gerisi tanky ne kasarsan kas

• nasusta kendimce yağtığım farklı buildlerde her zaman full tanky takılıpta tüm attağımı stacke bağlamak daha avantajllı oldu.
    Solotopta ilk item iceborn yaptıktan sonra lifesteal rune larıda varsı karşıya sürekli bir slow+ çok yüksek sustain ve çok düşük damageinput u oluyor. Verilen damage alınandan çok daha fazla ve kesinlikle hard ad ler durumdan beziyor. Ayrıca trinity ye nazaran bitirmesi daha kolay ve ucuz. Sonrasındada full tanky gidin bence defansif alın tamamını , stack 400-500 ulaşırsa çok fazla TF ye girmeyen takımlar olduğunda 1 tane LW iş görür çoğu zaman gerek bile yok.
    full defansif ve yüksek stack nasus 1v5 girebilir
  • trinity
    frozen heart
    sunfire
    spirit visage
    randuin
    ninja tabi

eskiden iceborn çıkardım ama hem trinity birçok açıklığımızı kapatıyor hem de iceborn'un veridği mana ve zırh açıklığını da fazlasıyla frozen heart karşılıyor. verdiği slowa ve AP 'ye ihtiyacımız yok zaten gereken slowu W veriyor. yaptığın cs.3 kadar stackin olsun hiç kaçırmamaya çalış başlarda bir 20-30 tane kaçabilir cd si uzun olduğu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rankedda isen iceborn iş yapar

+mesela nasusa şöyle bir build fazla egzotik ve eğlenceli olur her zaman

mercury bot-iceborn-absyl scepter- oyun başı archangel gözyaşı parçası oyun sonuna yani stack dolunca archangele tamamlıyoruz, sunfire-warmorg

büyü direnci-armor fazlasıyla iyi oluyor
    +hp 3.5-4k arası oluyordu galiba

+ hem adden hem apden iyi vuruyor zaten nasusa adye gerek duymuyorum Q nün birikmesi yeterli. tavsiye ederim özellikle karşınızdaki daha oyun başından tank gibi kasıyorsa
    yalan olur gider bu builde karşı.
  • Eğer aşırı derece pro değilseniz ve oyun %100 sizde değilse IBG kasmak zorundasınız.

Normal şartlar altında Nasus'a Trinity kasan varsa rica ediyorum Nasus oynamayı bıraksın.

Yahu adam gelmiş bana Dyrus Nasus'a Trinity kasıyor dedi.

Ah prolar prosu, sen Dyrus musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakadur

Trinity daha ofansif oluyor bence oyuna göre 2 si arasında bir tercih yapılabilir hydra hakkında ne düşünüyorsunuz ben trinityden sonra genelde spirit visage - frozen heart - warmong/randuin falan gidiyorum ezbere build yapmam ama stack yapmış bi nasus bu buildle late de gerçekten güçlü oluyor

Kardeş nasusa alınabilecek en ofansif item üçlü kuvvet hydra falan alma ateşe düşen buz gibi erirsin takım savaşlarında Ayrıca eldivenin verdiği slow + ayakkabı efsunu ( her vurduğunda %12 hız veren) + w bildiğin rakip için çile oluyor en baba poke şampiyonu karşısında bile çok rahat duruyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Eğer aşırı derece pro değilseniz ve oyun %100 sizde değilse IBG kasmak zorundasınız.

Normal şartlar altında Nasus'a Trinity kasan varsa rica ediyorum Nasus oynamayı bıraksın.

Blok
    Nasus hakkında en ufak bir fikrin var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teicho

quote:

Eğer aşırı derece pro değilseniz ve oyun %100 sizde değilse IBG kasmak zorundasınız.

Blok

ironiye bakar mısın ? hem blokluyor hem de soru soruyor adama

• quote:

Onlar pro biz değiliz knk biz kasamayız triforce u

• İceborn alınması daha iyi ama 3. İtem falan olmalı yoksa stack kasılmıyor. Rauindin ilk item yada donmuş yürek.. Rakibin earlysi yüksekse rauindin zırh ve can bakımından çok iyi. Ayrıca ilk levellarda wnun cd uzun olduğu için aktifi çok işe yarıyor. İlk e atıyoruz tam etkisi geçmeye yakın aktif daha ölmediyse bir daha w :) ayrıca canın azken dive yaparlarsa hemen ulti bas ve w at ölsen bile kesin kill in var :)

• quote:

Ne yani Dyrus pro oyuncu diye onun kastıklarını kasamaz mıyız? Nasıl bir mantık bu?

Trinity'de çıkabilirsin Iceborn'da ikiside iş görür, kule altı farm kaçırmam diyorsan Trinity daha uygun olabilir. Frozen Heart'da kasabilirsin karşında Riven gibi herolar varsa.
  • Açıkçası hydra çıkmayı tercih etmiyorum nasusa bir ofansif item yetiyo anubisimize q su on-hit effect se muramanayla nasıl işler acaba ranked da muramana rushlamam ama eğlencesine oynanan oyunlarda iyi gidebilir bence muramana
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

quote:

quote:

Blok

ironiye bakar mısın ? hem blokluyor hem de soru soruyor adama

Muhtemelen trinity kasiyor o da arkadas oyle deyince zoruna gitti blokladi

• Early game iyi gectiyse TF alirsin. Yok normal geciyorsa Iceborn takim ve nasus icin daha iyi. Perma slow , 500mana , armor , ap , sheen of miss. TF daha ofainsif ve riskli bir item ayrica daha pahali.
  • quote:

quote:

Blok

Nasus ne ola ki ? Hiç bir fikrim yok

http://forum.donanimhaber.com/m_84590306/f_//tm.htm#84590306

• quote:

Orijinalden alıntı: Siriusblk

Bence trinity daha iyi çünkü iceborn yüzünden çok stack kacırılıyor hem de tri-force daha ofansif bi item. Sonuçta ondan sonra full tank gittiğin için daha iyi oluyor. Arada Qlar kritik vurunca tadından yenmiyor.

q lar kritik vurmuyor yanlız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.