Şimdi Ara

Nasuh Mahruki: Putin'den Ricam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli sporcu Nasuh Mahruki, Türkiye-Rusya uçak krizine dair Twitter'da çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu.

''Putin'den ricam bu saldırının bedelini dost ülke Türkiye ve Türk milletine değil bunu planlayan AKP'ye ödetmesidir''

Nasuh Mahruki: Putin'den Ricam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Kasım 2015; 1:53:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• gerçekten o yazdı ise ağır saçmalamış.Yani muhalefet olacam diye de bu kadar ...çılmaz.
  • kim yazmış bilmem ama bu ruh hali kadar alçak rezil ezik haysiyetsiz ödlek tırsak aynı zamanda kansız bir duruş sergilenemez...

hem vallahi hem billahi bunlar bu zihniyet benim milletimin evladı atalarımın ardılı olamaz

yuh

• Ben de Nasuh abiyi İstanbullu sanırdım, meğer adam 7 göbek Haklıymış.
  • ne var bunda?

yoksa akkefenliler korkuyor mu?
  • nasuh mahruki çok çok doğru söylemiş buna sebepli olanlar ceremesini ceksinler
  • ne siyasetle nede bi partiyle işim olur beni bilen biliyodur zaten apolitik bi insanım ama bu gibi tipleri gördükçe gidip akpye basasım geliyor. herşeyden önce sen sporcusun siyasetle ne işin var eğer gerçekse çok rezil bi durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dur daha bişey olmadı nasuh bu ne acele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defolsun gitsin soytarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel soylemis helal olsun

Gerci bu ulkede ozgurluk cok , iceri atilmasin da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Kasım 2015; 7:57:40 >
  • savaş çıksa ülkenin yarısı kaçar.

• Bence güzel söylemler bunlar. Hepsi chp zihniyetinin tezahürü. Tutmayalım küçük enişteleri saçmalamaya devam etsinler.

Aferin koçum aynen devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşist69

kim yazmış bilmem ama bu ruh hali kadar alçak rezil ezik haysiyetsiz ödlek tırsak aynı zamanda kansız bir duruş sergilenemez...

hem vallahi hem billahi bunlar bu zihniyet benim milletimin evladı atalarımın ardılı olamaz

yuh

Bence, yazan kişi hakkında biraz bilgi edinip ardından şu mesajını tekrar gözden geçirmelisin.
  • bu ülkede özgürlük yoksa, özgür olacakları rusyaya gitsinler. bakalım ne oluyor. putin çok özgürlükçüdür. dersiniz ben solcuyum senin hayranınım sana tapıyorum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: niomer1

Bence güzel söylemler bunlar. Hepsi chp zihniyetinin tezahürü. Tutmayalım küçük enişteleri saçmalamaya devam etsinler.

Aferin koçum aynen devam

Haydaaa ne alaka lan chp zihniyetiyle?

Bence paralellerin oyunu bu.

• quote:

kim yazmış bilmem ama bu ruh hali kadar alçak rezil ezik haysiyetsiz ödlek tırsak aynı zamanda kansız bir duruş sergilenemez...

yuh

Anarşist kullanıcı adına ne kadar zıt bir yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

quote:

yuh

Bence, yazan kişi hakkında biraz bilgi edinip ardından şu mesajını tekrar gözden geçirmelisin.

7 ceddini bilirim bu mason dölünün ..sosyal aktiviteleri topluma katkı sağlayan tutumlarını inkar ediyor değilim..ancak insan muhalifde olsa vatan söz konusu ise duruşu mertçe dik ve onurlu olur ezilip büzülerek yalvararak köpekleşmez..

bu herif bildiğin yalvarmış moskof itine

Türk milletinin kanında hamurunda ezilip büzülmek köpekleşerek alçaklaşarak düşmandan eman dilemek yoktur .

• AKPye karsi olmak ne zamandir vatana ihanet sayiliyor...AKP bu vatanin ,bu milletin uzerinde bir deger midir?
    AKPnin hatali politikalarina destek vermek zorunda misiniz?
    Hatali olana duzeltin demek yerine,gaz verip daha buyuk hatalar yapmasini desteklemek ailesini katlaeden katile sirf akraba diye sahip cikmak gibi...
  • Bunlar için tek önemli olan şey ak partinin zarar görmesidir. Aslında ak partiye oy verenlerden, kendileri gibi düşünmeyenlerden nefret ediyorlar. Bunun için düşmanla el ele yürümekten zevk bile alırlar.
  • Ortam çok bulanık. Birbirinden ayrı değerlendirilmesi gereken konular birbirine karışmış. Herşeyi kabul etmek ya da herşeyi reddetmek zorunda değiliz. Mesela ben uçak düşürülmesinin gerekliliği konusunda kararsız kaldım ama işin siyasi boyutunun savunulacak hiçbir tarafı yok. Bizi bu kötü günlere getiren bu rezil dış politika iken hiçkimse şimdi akpnin yanında olmamızı beklemesin. Sen her türlü hatayı hiçkimseyi umursamadan yapacaksın ama zora girdin mi destek olun diyeceksin yok öyle dünya.

Savaş çıkarsa gider çarpışırız, artık geri dönüşü olmaz çünkü. Ama sağ kalırsak ta ülkeyi kendi menfaati için savaşa sokanlardan hesabını sorarız. O hesap ta mahkemede görülmez!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.