Şimdi Ara

Nasıl zengin oldum anlatıyorum (Aylık Gelir: 100.000 TL+)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özet geçeceğim bu arada bayağı uzun olur tamamını anlatırsam

Yıllar önce internetten bir kızla tanıştım, kız elit kesimden babası iş adamı, Etiler'de lüks villaları var diyeyim siz anlayın + babasının kişisel lüks arabaları dışında şirket arabaları var.

Kızla muhabbeti oldukça ilerlettim, sempatik yapım sayesinde iyice samimi olduk, sonunda flört aşamasına geldik fakat ben işin keyfini çıkarmak için direk çıkmadım kızla, önce kendime yakınlaştırdım iyice bağlandı bana.

Daha sonra ise artık flörtü geçti ikimizinde birbiriyle çıkmak istediği belliydi, çıkma teklifini ben ettim ve çıkmaya başladık, buna vesile olarak kızın babası da özel hayatını izliyor arada benimle tanışmak istemiş.

Kız da merak etme baba modern iyi bir çocuk diye anlatmış beni babası da beğenmiş sonunda bir görüşme ayarladık adreslerini aldım evlerinin iş yerlerinin de adresini aldım vay be ne lüks bir yer böyle dedim.

Tabii fukara olduğum için ne yapacağımı bilmiyorum ne olacaksa olsun dedim duşumu aldım süslendim en güzel kıyafetlerimi giyip kumbaramda biriktirdiğim parayla atladım bir taksiye gittim buluşmaya.

Babasıyla görüştük konuştuk tam kafa dengiyiz işte benim damadım böyle olur falan dedi içimden ulan buldum bu enayileri paralarını yemeden bırakmaz mıyım diye gülüyorum

Kız da geldi sonra sarıldık falan oldukça medeni konuştum canım sevgilim, babasına da beyefendi falan, psikopat bir iç güveyi olmanın mutluluğunu yaşıyordum

Sonra babası böyle kuru kuru olmaz dedi gelin ne ısmarlayayım size dedi, ben utandım tabii yemek yerine sıcak bir içecek falan istedim güldüler, babası damadımı aç mı bırakıcam dedi gülüştük.

Sonra daha önce hiç görmediğim aşırı lüks bir restorana geldik, kocaman bir mekandı ve varoşluğumla daha uzaktan bakmaya bile utanıyordum, üçümüz girerken kibar ve erkekleri ayrı yakışıklı, kızları ayrı güzel çalışanlar bizi karşıladı.

Oturduk sonra menüyü aldık önümüze, bir baktım ilk tepkim yoook artıkk oldu ana yemekler, tatlılar vs. 1.000 € 'ya kadar çıkıyordu ben bu parayı 1 yılda bile kazanamıyorum dedim içimden.

Utana sıkala sonunda harika bir et yemeğini gözüme kestirdim fiyatı 800 €'du tam (yuh be abi) kız arkadaşım da bir ana yemek söyledi sonra babası tatlılar benden bakalım sürpriz olsun dedi.

Yemeği yedikten sonra tatlılar geldi hayatımda gördüğüm en güzel tasarlanmış pastaydı, tadına baktım ben bunu yemeye doyamam dedim kendimi kaybettim yerken bitirdim.

Babası garsondan hesabı istedi hesap 3.100 € geldi tam, ödeyip üstüne 1.500 € da bahşiş bırakıp çıktı ben hala şoktayım bu kadar lüks bir mekana gidebildiğim için çünkü varoşluğumdan starbucks üstü bir yere gidemedim hayatım boyunca.

Evet bu sadece nasıl bir enayi sürüsüne yerleştiğimin tanıtımıydı, şimdi paraya sahip olma sürecine geçiyorum.

Uzun süre sonra artık bir adı olsun dedik kızla nişanlanmaya karar verdik, ama utana sıkıla babasına beyefendi durumum kötü maalesef derken lafı ağzıma soktu, kimse öğrenmeyecek merak etme dedi bütün masrafları o karşıladı sağolsun.

Evet arkadaşlar kızla artık resmi alakamızı da ilan ettikten sonra banka hesabı, kredi kartı, araba anahtarı ve daha bir çok türevi hediye olarak geldi şu an inanılmaz bir zengin hayatı yaşıyorum.

Canım sıkılınca atlıyorum babasının Lamborghini yada Ferrari arabalarından birine, bazen yemeyince şöföre sürdürüyorum etrafı geziyorum yaşamak buymuş diyorum.

Hem güzeller güzeli kızı tavladım hemde iç güveyi olarak yerleşip yıllarca çalışsam kazanamayacağım parayı oyuncak gibi ellerime aldım beni en çok güldüren bunu okurken kıskanacaksınız fakir fukaralar olarak

Size iyi günler dilerim işte insanlar ne hayatlar yaşıyor bakın görün, daha dün varoş fukaranın tekiyken yakışıklılığım ve modernliğim sayesinde hem kız hemde para kaptım, 1.79 boyundayım kilom 60

Ve yaşadığım hayatın en güzel yanı ise sonra bir uyandım donda bir ıslaklık, ulan keşke gerçek olaydı dedim.

Size fakir hayatınızda başarılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zenginliğe Giden Yol: 100.000 TL+ Aylık Gelir Hedefine Nasıl Ulaşılır

Zenginlik hayali kuran birçok insan için erişilmez bir hedef olarak görülebilir. Ancak, doğru stratejiler ve tutarlı eylemlerle herkes bu hedefe ulaşabilir. İşte aylık gelirinizi 100.000 TL'nin üzerine çıkarmanıza yardımcı olacak adımlar:

Bilgi Edin, Zengin Ol: Zenginlik yolculuğunun temeli bilgidir. Başarılı yatırımcıların, girişimcilerin ve iş insanlarının başarı sırlarını okuyun ve öğrenin. Mali okuryazarlık, para yönetimi ve yatırım stratejileri hakkında kitaplar okuyarak veya kurslar alarak bilginizi artırın.

Pasif Gelir Kaynakları Oluşturun: Zenginlik oluşturmanın önemli bir yönü pasif gelir kaynakları yaratmaktır. Gayrimenkul yatırımları, telif hakkı ücretleri veya temettü geliri gibi kaynaklar, aktif çaba gerektirmeden düzenli gelir sağlayabilir. Pasif gelir kaynaklarına yatırım yaparak finansal özgürlüğe doğru bir adım atın.

Aktif Gelirini Maksimize Et: Pasif gelir kaynaklarına ek olarak, aktif gelirinizi de artırmaya odaklanmalısınız. Kariyerinizi geliştirin, becerilerinizi geliştirin ve daha fazla sorumluluk alın. Gelirinizi artırmak için yan işler veya ek gelir kaynakları arayın.

Yatırımlarını Çeşitlendir: Yumurtalarınızı bir sepete koymayın. Risklerinizi azaltmak için yatırımlarınızı hisse senetleri, tahviller, emlak ve emtialar gibi farklı varlık sınıflarına çeşitlendirin. Çeşitlendirme, portföyünüzün dalgalanmalara karşı korunmasına yardımcı olur.

Tutumlu Ol: Zenginlik biriktirmenin önemli bir yönü tutumludur. Giderlerinizi takip edin, gereksiz harcamaları kesin ve paranızı akıllıca yönetin. Tutumlu olmak, yatırım ve zenginlik oluşturma için gerekli olan sermayeyi biriktirmenize yardımcı olacaktır.

Uzun Vadeli Düşün: Zenginlik bir gecede oluşmaz. Sabır ve azim gerektirir. Uzun vadeli hedefler belirleyin ve bunlara ulaşmak için tutarlı bir şekilde çalışın. Zenginliğe giden yolculuğun iniş çıkışları olacaktır, ancak yılmadan devam edin.

Zenginlik, doğru adımları atmak ve tutarlı bir şekilde çalışmakla mümkündür. Yukarıda belirtilen stratejileri takip ederek, aylık gelirinizi 100.000 TL'nin üzerine çıkarabilir ve finansal özgürlüğe doğru bir adım atabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • okumayın zebani vardır illa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın donda ıslaklık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam o kadar yazmış, kurgulamış sırf sonunu buna bağlamak içinmiş bu nasıl bir işsizliktir abi bari sonunu bağlamasaydın en azından 2 3 kişi inanırdı konu popüler olurdu
  • Zebani yok okumayın...
    Bu kadar uzun hikaye Zebanisiz olur mu yaaa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke zebani çıksaydı
  • hocam bize dünyalık 100.000 tl lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki satır sonunda csb olduğu belli oluyor. Başarısız

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

hocam bize dünyalık 100.000 tl lazım

• Acayip bir csb olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

okumayın zebani vardır illa

Yeniler de ayrı sıkıntı hocam,o kadar yazıda zebani aradım ZEBANİ YOK.örf ve adetler gitgide unutuluyor...
    Edit:yeni dediğim adam benden 2 sene önce kaydolmuş ama bu olayı daha da ayıp yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 2 Ocak 2018; 17:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

hocam bize dünyalık 100.000 tl lazım

Ripple yatır :) 1 yıl sonra puro içeriz karşılıklı
  • donda ıslaklıktan sonrasını okumadım.

• Once konun sonunu okudum aonra yorumlari okudum daha sonra paragraf paragraf dedim okuyum bari ne olacak dedim. Haklıymışım hic bir cacik olmadi. Okumayin okutmayin.

• Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi fakat zebani kullansanız daha kaliteli olurmuş, "şu an zengin hayatı yaşıyordum" kısmından sonrasına saklardınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Once konun sonunu okudum aonra yorumlari okudum daha sonra paragraf paragraf dedim okuyum bari ne olacak dedim. Haklıymışım hic bir cacik olmadi. Okumayin okutmayin.

• Asus gl702vs kullanıcısına yanıt
    Okuyacağını okumuşsun zaten.

• İnandırıcı yapmaya bile çalışmamış okumayın

• Okumayın zebani görünmezlik basmış

• Özet

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.